Шест бири изпил Петър, убил 15-годишния Филип на пътя

Той остава в ареста
Обновена: 14 сеп 2023 13:51 | 14 сеп 2023 13:50, Нели Христова
88
Шест бири изпил Петър, убил 15-годишния Филип на пътя
Снимка: БГНЕС

Петър Тодоров е изпил шест били, преди да се качи в автомобила си във фаталната вечер на 2 септември. Ударил е 15-годишното момче на пешеходната пътека на ул. "Ген. Гурко" и "Цар Иван Шишман" с 88 км/ч.

Пред дошлите на място полицай обяснил, че е ускорил движението, за да премине преди пешеходеца, който е виждал. Ограничението на скоростта в този участък е 30 км/ч.

Тодоров поиска от Апелативния съд в София по-лека мярка за неотклонение с думите: "Страшно много съжалявам".

Съдeбният състав обаче реши да остави Петър Тодоров в ареста, предаде БНТ.

Близки на Филип настояват за доживотен затвор за пияните и дрогирани шофьори - убийци. На бдението за убитото дете бяха майката и сестрата на Филип.

"Хората, които ще се замислят над всички лоши случки, които се случват, над всички убийства на деца, на млади хора и на който и да е въобще, те не са нарушители. Самите нарушители, самите хора, които нарушават закона, те не чуват. За тях думите не са достатъчни. За тях трябва много по-строги мерки да се взимат и да се прилагат, защото иначе думите само отекват и остават в нищото, в пространството", каза сестрата на убитото момче Ива Арсова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
9
 
! Отговори
a преди 8 месеца
Дааааа, 6 бири - 2 промила, ако ги е изпил за 15-20 минути. Един познат го хванаха на една бутилка уиски и духна 1.5 промила. Вярно беше я изпил за 4-5 часа, но все пак....
53
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
искал по лека мярка защото "много съжалявам", хахахахахаха. Няма такива циркове. Да ви казвам ли как е на запад или си знаете. Очаквам да го видя под домашен арест този. Блато, по зле сме от Сомалия.
52
1
 
17
 
! Отговори
дедо на 51 преди 8 месеца
И аз така започнах преди 15 години по 2-3 бири на ден. Сега ако не съм пил бира,цял ден ми е гадно и постоянно ми се пие. Мислете му каква е посоката!
51
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В зависимост от температурата навънка мога да изгълтам между 2 и 8 бири, но дори и след една не се качвам нито на колело нито на кола, а който си дава газ да ви споделя бири не му трябват!
50
0
 
11
 
! Отговори
Александър преди 8 месеца
6 бири или 6 ракий, и то големи? Тия вицове да ги разправя на майка си и баща си, гат са го прайле от няма какво!
49
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бирата е плебейско питие. Само простацци по душа я пият.
48
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По стечение на обстоятелствата съм се нагледал на злоупотребяващи с алкохол. По-големи деграданти от любителите на бира няма. Видя ли го да пие дори по една бира в два поредни дни, този вече за нищо не става и е въпрос на време...
47
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
...тъппа история, ама тая с якия балдър ще я кача на седмото небе!
46
4
 
2
 
! Отговори
До 48 преди 8 месеца
Това не е вярно! Първо, че още от първата бира рязко ти пада кръвното (подобно и с бялото вино) и преди още да е подействал алкохолът, реакциите се забавят и стават неадекватни. Отделно, че скоростта с която се приема и концентрацията на алкохола, влиаят страшно много на промяната в поведението. При еднакви крайни дози, колкото по-малка е концентрацията на алкохол в напитката, толкова по-опустошително за целия организъм е въздействието и.
45
0
 
1
 
! Отговори
Rеее преди 8 месеца
от 2-ри чак сега ли изтрезня, че да каже колко е изпил
44
0
 
14
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ преди 8 месеца
АМА, ТОЙ 6-те БИРИ ГИ Е ПИЛ КАТО БЕЗАЛКОХОЛНОТО КЪМ АЛКОХОЛНОТО!
43
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До фен - подкрепям! Живея в Центъра. Пълно е с мъже на видима възраст около 40-те, които не правят нищо и целодневно надигат двулитрови PVC-та с евтина бира. Абсолютна скрап. Други подпират трафа пред магазинчето за алкохол и цигари и лочат по цял ден. Не разбирам какво е удоволствието. Качил си Черни връх - ОК, пий една бира. Или после - като слезеш. Това е удоволствие. Ама това да се наливаш целодневно си е просто заболяване.
42
2
 
7
 
! Отговори
До 34 преди 8 месеца
Всеки алкохол дейстава по един и същи начин на конкретен индивид, защото нивото на интоксикация в мозъка се определя от еквивалента приравнен към чистия алкохол. Разликата при бирата е, че има женски хормони и двойна ферментация в оранизма, тежка е за черния дроб, но дали някой ще се напие с Ракия или Бира, няма никакво значение за типа пиянство, който има, нито рефлектира различно върху шофирането му. Да не говорим, че недоспиването действа, като алкохола, но още няма дрегери за преумора.
41
0
 
1
 
! Отговори
на 15 си рисков игра преди 8 месеца
ч . аз *** от кеча съм виждал като акробати ходят на оградата и пият по цял ден бира и кафе . Сигурно не шофират . Около градините и школата татковци идват да вземат децата и ходят като дрогирани . без да са пили . е видяхме тая днес с детето и в бурдюра бам . В магазините се блъскат . Филип да слуша с тая черна тениска и да спре да изчака батко си
40
2
 
12
 
! Отговори
Професор преди 8 месеца
Много са 6 бири. Аз пия най много четири след бутилка водка.
39
0
 
3
 
! Отговори
Зиг преди 8 месеца
Днес-а, как може да цензурирате думата и/д/и/о/т??? Малко се образовайте, моля ви.
38
0
 
20
 
! Отговори
фен преди 8 месеца
Редовно гледам пред входовете на блока бирени пияндета. Пият по няколко двулитровки ,клатушкат се и всичко опикават. Така си карат "живота",млади хора са и вече пълни развалини!
37
0
 
17
 
! Отговори
Зиг преди 8 месеца
15 години гледай ти дете, да ти го убие някакъв ***. Трябва да изгние в затвора този. И всички като него.
36
0
 
11
 
! Отговори
Do 39 преди 8 месеца
Следващия път да "ускори когато пресича жп-прелез преди влака".
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не законите - манталитетът ни е дефицитен. Един човек, както върви по улиците, така и кара. Как си мислите, някой който се блъска с лакти, прережда, не се съобразява с другите, може ли да бъде добър шофьор?