Денков: Вътрешният министър тръгна в правилната посока

Тези, които бият протестиращи, трябва да напуснат МВР
21 ное 2023 17:00, Стела Стоянова
40
Денков: Вътрешният министър тръгна в правилната посока
Снимка БГНЕС

Ако министъра продължава да си затваря очите и да замазва проблемите, тогава ще си подам оставката, но той тръгна в правилната посока.

Това заяви премиерът Николай Денков на летището, където присъстваше, за да посрещне шахматните ни кралици, които се завърнаха на родна земя.

Още по темата


"Видях, че Стоянов е обявил, че трима служители са освободени. Това е знакът, който МВР дава, че насилието не може и не трябва да бъде оставено безнаказано. Трябва да продължат проверките и тези, които биеха паднали хора, журналисти и обикновени протестиращи, трябва да напуснат МВР", заяви още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
6
 
! Отговори
Сатир преди 6 месеца
денкОФ кога ще коментираш изродчетата изживяващи се като съд, присъда и изпълнители. Що не отиде да им кажеш че не са прави????
11
1
 
0
 
! Отговори
тъпомер преди 6 месеца
До 12,елементарен си със сигурност съм по грамотен от теб,написах го така за вас господата от една не етническа партия.Готско нали,или супер готско ха ха..
10
0
 
5
 
! Отговори
До тъпомера преди 6 месеца
Тъпомере, едно число се изписва с цифри, така такто се произнася. В случая 20 си е 20 (двадесет). Ако обаче го членуваме ще се изпише 20-те (двадесетте). Нищо лично, ама много ме дразни елеменнарата (първична) неграмотност.
9
3
 
12
 
! Отговори
Академичe, учи! преди 6 месеца
Денкоф, чака те Народен съд, брато!
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Варди си мястото, за да не изстине..
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
всеки протест в България е организиран ЦРУ , изключенията са единици ... Истинския протест е против интересите на САЩ .. Затова протестиращите не трябва да се бият , но това важи само протестите на предателите.
6
3
 
12
 
! Отговори
тъпомер преди 6 месеца
Освободил трима,изглежда че излязох сляп,видях минимум 20 сет.които биеха като обезумели наред,а такъв министър да изговори толкова глупости след подкрепата на друг престъпник шиши,явно сте объркали посоката,ОТСЕГА ДПС ви дресира.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Създадохте мило сладко бонбонско чудовище - гейски държавен фашизъм. Светът не е виждал такова чудо от времето на Калигула и Ленин, гейска тоталитарна болшевишка партия да трепе народа.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вече новият лаф в републиката е "ще си подам оставката, ако....". "Жено, ако не ми донесеш студена бира, ще си подам оставката....". Или "ей, внимавай какви ги вършиш, че ще си подам оставката.....". То не се търпи вече, ще взема да си подам оставката, пък каквото ще да става...!
3
3
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 6 месеца
правилната посока е да си подадете оставката и да се махате не се ли усещате чеимате 36 процента изб активност къде сте тръгнали нови избори с нови лицаза нищо не ставате станахте досадни с темата за битите га-ме-ни стига вече
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Министъра действа правилно като защитава служителите на МВР, а вие Денков защитавате ли нас или по-скоро Лукойл, Мобилните Оператори, Банките, модерната търговия?
1
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Ама ти Денков, не си в правилната посока! Айде отивай да правиш ***!