Нинова: Не ни пускат в Шенген, защото ни управляват предатели

Към никоя държава няма такива изисквания
30 дек 2023 14:00, Петър Бойчев
330
Нинова: Не ни пускат в Шенген, защото ни управляват предатели
Снимка БГНЕС

Към никоя държава не са поставяни изисквания за Шенген, както към България. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентърът на партията.

"Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, но без суша. Вместо това - нищо. Свидетели сме на поредната лъжа на сглобката- били ни допуснали частично. Да, ама не. Никъде не са ни допуснали, защото ни управляват некадърници и предатели на националния интерес", смята Нинова.

Според нея външната политика е изцяло в ръцете на ГЕРБ.

"Министърът на външните работа е техен, а председател на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който отново се прави на опозиция сам на себе си. Кой ще поеме отговорност за този провал? Ако е вярно, че са се съгласили на подхвърлени трохи срещу приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на правителството", коментира Корнелия Нинова.

"Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Излъгаха избирателите си, на които обещаваха да се "изчегъртват" взаимно, в интерес на България. А се събраха в свой личен интерес. Излъгаха, че ще променят Конституцията, с цел да има справедлива съдебна система. Промениха я, с цел да овладеят съдебната система", коментира Нинова, цитирана от пресцентърът на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още по темата: НиноваШенгенпредатели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 213. Анонимен Не ни пускат в ЕС точно заради бсп, фигуранта и копейките- всички слуги на Кремъл!. . . . Не е заради копейките, а заради балканските изтърсаци, които от 20 г. не са в състояние да направят европейска държава. Погледнете сегашна България с дупки наречени тротоари и улици! Като в Гамбия/Бужумбула една асфалтирана улица а другото разрушено! Без социална, медицинска система! Преди имаше превантивни мерки, а сега да ми го фанете! Усвоявайте се летално по бързо, за да си построим нов
220
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е как, пускат Бг по въздух и вода, суша после, като спре *затоплянето на климата,* освен това ще възнаградят Бг с емигранти *кротки* афгани от цял ЕС, е по хубаво от това здраве му кажи.:))
219
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен Не ни пускат в Шенген, защото не сме махнали паметника на Альоша и още 19 други в пределите на БГ - Добрич, Варна, Русе, Видин, Плевен, Ямбол etc. Давайте, юнаци, go ahead! А наколкото хиляди бежанци остават на издръжка на партиите от сглобката! На нас Шенген не ни трябва, който иска свободно да ходи на Запад, плийз! Ега ти слизестите мекотели, започвайки от Академика, преминавайки през Тодева и Трайчо Трайков и свършвайки с ББ, двамата пишман-харвардци, Мария Габриел и Пеевски.
218
8
 
12
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Тая партия трябва да бъде разтурена най сетне.Прокоба за България
217
4
 
14
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
В Турция от 1.1.2024 МРЗ става 1016 лв.,а говорим,че живеят зле,а? Лекарствата им без пари,храната на символични цени, всичко общо взето е една идея по евтино.
216
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тая celянка защо не си гледа 23-та депутати и наброяващите вече по-малко от 200 хил. електорат, а се заяжда с който й попадне в полезрението. Ген.Радев стяга вече движение 'Трети март', така че старите хора и младите лявомислещи ще се прехвърлят към него, а при властната бивша седесарка ще останат нейните ближни няколко десетки хиляди покорни овчици Чао, гуд бай, бабо! Дотук с теб!
215
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мдаа,всеобщо е мнението ни че държавата не само,че не върви напред, а някакси оставам с усещането,че бълбукайки потъва в блатото натискана от П.л.ъ.х.о.в.е и Т.ик.в.и. с помоща от зависимата приватизаторка от Техноимпекс
214
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 215Сърбежите и мъкедоните само могат да мечтаят за минималната в България, защото е със 100 евро по - висока от тяхната.
213
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Джоко 207..Koмик,а вместо Путин ти ли вземаш решения... Кой е Путин, та се изказва за Европа? Да си гледа Азия...
212
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ОСТАВКА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ ПРОДАЖНИЦИ!
211
8
 
6
 
! Отговори
Спец. Агент на ЦРУ преди 5 месеца
Кремъл отново се изгаври с русофилската трупа. Този път с президент Гамен Гадев, който въпреки напъните да прокара рудките интереси в България, няма да полукчи поздравителни пожелания за Н. Г., като Вучич и Орбан. Маджареца даже в лично писмо от Путин.Радев си яде фуражката от завист и яд.
210
8
 
14
 
! Отговори
Хахаха преди 5 месеца
С предстоящото от 1-ви януари увеличение на минималната заплата на 933 лева, хората, които работят срещу такова възнаграждение, ще получават чисто 723,99 лева в БГ. За сравнение в С.Македония ще вземат 942 лв ,в Сърбия 1042лв, вТурция 1016 лв Всички,бе всички около нас вече ни бият по всички показатели.А Г.а.н.ю гледа като хипнотизиран П.л.ъ.х, Т.и.к.в.а,П.р.а.с.е.и Гном как му обещават сносен живот.
209
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Она па се изцвъка на мотеното
208
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не ни пускат в ЕС точно заради бсп, фигуранта и копейките- всички слуги на Кремъл!
207
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
закрийте предателската партия бсп, 34г само пречат и ни спъват
206
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво като ни пуснат в Шенген.Пак ще сме си същите най бедни и най корумпирани.
205
1
 
10
 
! Отговори
Бунгар преди 5 месеца
Както са дошли прабългарите,татарите ,хуните по тези земи,така сега идват и афганистанци и сирийци.Но сега вече Европа не е разгрден двор,но за Балканите не се отнася това съвсем.Нали се гордеем,че сме на кръстопът.Ето,резултата е налице.Единственото спасение е да не достигат до нашата граница и да не преминават през България.
204
7
 
16
 
! Отговори
Джоко преди 5 месеца
Пияницата Андрей Слабаков какво прави и кой го избра в Европейския ска--н Съюз.Какво направи там за България,какво постигнахме.А иначе заплатка от 15000Евро си въеви всеки месец.И не е само той,това са търтей.Путин правилно го определи този ЕС като картел,в който една малка група хора взимат решения за всички.
203
8
 
13
 
! Отговори
Спец. Агент на ЦРУ преди 5 месеца
В Кремле са силно недоволни от агентите на влияние в България.Рекетират Лукойл, София редовно снабдява с оръжие Киев, бутат се паметници. Очакваното връщане към газовото иго на Газпром, така и не се състоя, но пък София плаши с нови такси.Р.Радев, затова е и бесен, защото се провали пред свойте началници.Кремъл, ще спре финансийте на актоалната русофилска трупа и ще смени Мутрофанова.
202
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Курнело, тези които не ви пускат в шенген са същите предатели като вас. Говняррския ЕС се управлява само от отпадъчен генетичен матрял.