Нинова: Не ни пускат в Шенген, защото ни управляват предатели

Към никоя държава няма такива изисквания
30 дек 2023 14:00, Петър Бойчев
330
Нинова: Не ни пускат в Шенген, защото ни управляват предатели
Снимка БГНЕС

Към никоя държава не са поставяни изисквания за Шенген, както към България. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентърът на партията.

"Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, но без суша. Вместо това - нищо. Свидетели сме на поредната лъжа на сглобката- били ни допуснали частично. Да, ама не. Никъде не са ни допуснали, защото ни управляват некадърници и предатели на националния интерес", смята Нинова.

Според нея външната политика е изцяло в ръцете на ГЕРБ.

"Министърът на външните работа е техен, а председател на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който отново се прави на опозиция сам на себе си. Кой ще поеме отговорност за този провал? Ако е вярно, че са се съгласили на подхвърлени трохи срещу приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на правителството", коментира Корнелия Нинова.

"Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Излъгаха избирателите си, на които обещаваха да се "изчегъртват" взаимно, в интерес на България. А се събраха в свой личен интерес. Излъгаха, че ще променят Конституцията, с цел да има справедлива съдебна система. Промениха я, с цел да овладеят съдебната система", коментира Нинова, цитирана от пресцентърът на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още по темата: НиноваШенгенпредатели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
2
 
8
 
! Отговори
Колю зетя преди 5 месеца
Какво се случва ако ни вземат наистина в Шенген.Първо хилядите турски тирове ще минават само една а не 3 граници до Германия,а контейнерите с китайска стока директно от Пирея ще заминават в ЕС без последващ митнически контрол.Още повече присатнището в Пирея от 10г.е китайско и днес работи с 30% от капацитета си.Китай го купи и модернизира именно защото чакаше нас и Румъния в Шенген.Обаче другарите от Брюксел и особенно шефовете им от Вашингтон нещо се дърпат.Тъй че братя Шенген през крив макарон
200
6
 
14
 
! Отговори
отвратен преди 5 месеца
ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ.Оскубаха народа и държавата и станаха милионрри и милиардери.Народен съд конфискация-затвор.Имаче няма да има България.
199
0
 
16
 
! Отговори
А Вие преди 5 месеца
Ако управлявате, ще се изпотрепят да ни канят. Абсолютно всички сте едно и също-избори, бюлетини, власт, плячкосване и грабеж.
198
3
 
11
 
! Отговори
Колю зетя преди 5 месеца
България начело с Кирчо и Кокорчо направиха сложна комбинация с т.н. такса за руската газ ,която изведнъж отмениха и виж ли направиха густо на Унгария и Австрия и те в замяна ни пускат в Шенген. Да ама не! Българите винаги си мислим че че сме по хитри и тарикати обаче никой не ни се вързва.По скоро ни се посмяха.Не ни пускат по прости икономически причини.Ако сме вътре китайските и турски стоки ще стигат по бързо до пазара а това вервайте ми не се харесва на някои. Там е кучето заровено!
197
6
 
6
 
! Отговори
късно е како преди 5 месеца
Вече е ясно - Преди Путин плащаше на Яне - провали се, После Бареков - прровали се, После ВМРО, АТАКА, НФСБ, ..... провал след провал. Но копаят демокрацията ни с руски рубли. Днес плащат на възраждане. Те явно се провалиха - защото БСП участва във властта. Т.е. скоро коцето че изчезне от погледите. БСП обаче .... БСП за да небере скорост Нинова трябва да изчезне. Какво направи тя - или ще си заслужи парите и ще е крайно в ляво като сега - или ще даде парите на Коцето. И ето - крайно нагло каза
196
4
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 5 месеца
И на Изток и на Запад всички едно искат, да ни токоват. И като всяка умно коовра ние трябва да изберем най-добрата оферта. Толкова е просто.
195
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В годините , когато комунистите фалирваха.държавата,.бяха заедно с.Гер,б. Няма как да се измъкне по-необразованата част.на БКП ,.Гроб!! Те заедно и по отделно фалираха държавата!
194
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ми така ,за 7 месеца ПП да даде поданство над 3000 украинеца ,е това е предателство
193
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
БСП и Гроб са два клана на едно и.също нещо - БКП!! Борба за власт на Нинова и Борисов!
192
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Комунистите, които искаха да сме 16-та република, т.е. да се откажем от националността си, да ми говорят за предателство е изключителен цинизъм, което е и типично за всички с руско самосъзнание!
191
20
 
9
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Време е българите да се събудят! Време е да се върнем към корените си, -те са на Изток, не в разлагащия се Запад! Време е за излизане от НАТО и ЕС - България добро НЯМА да види в тези съюзи!
190
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
193 БКП внесе палестинци, да ги храним и изучим в СУ и други висши заведения. Внесе виетнамци, на които дадохме работа и безплатни общежития. Внесе руснаци, които заживява охолно на наш гръб, в заграбени български имоти. Беше ли, съгласен с това?
189
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не ни пускат в Шенген защото сме тъпкани с руски шпиони и поддръжници на Путин, каквато е и Нинова.
188
6
 
6
 
! Отговори
Тавариш Тролски преди 5 месеца
Другарго Нинова, разрешете да доложа. Кораба Черакски успешно унищожи поне една ракета сторм шадоу. От ракетат повече нищо не става, разбита е на парченца. Ура!
187
7
 
11
 
! Отговори
Боби преди 5 месеца
Този Шенген е в полза на бежанците, които идват в България пак да се върнат обратно като са отишли в друга държава в Шенген. Големи напълни за този Шенген, а то не си струва хич. Напълат та напъват да сме влезели в Шенген. После ще плачат точно тези дето натискат да влезе България в Шенген, защото ще трябва да издържат бежанци, но българиският политик не мисли. Същото беше и с влизането на България в ЕС.
186
10
 
11
 
! Отговори
Никос преди 5 месеца
Много точно е казаното от Нинова.Няма нито един държавник в управлението.Мижитурки като Киро, Денков, Борисов и Пеевски продали душите си на Американските интереси.Нещастен народ с продажни управляващи.
185
6
 
9
 
! Отговори
Мен преди 5 месеца
Права е Нинова за предателите. Ама тя кога ще се оттегли вече да вземе да каже.
184
8
 
10
 
! Отговори
Някой преди 5 месеца
Нинова,че твоята партия още ли не са я изхвърлил от ПЕС? Отдавна там тебе ,Радев, Копейкин,...никой не ви взема насериозно! А и вашето поведение, е да се надпреварвате кой да направи повече впечатление на Мутрафанова, отколкото да ви пука за държавата! Прозрачни сте!
183
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За съжаление Нинова е права.
182
4
 
3
 
! Отговори
ЕЛИ преди 5 месеца
НЯКАЯ СИ БОГАТА ДЪРЖАВА ИСКА ДА УНИЩОЖИ ЕВРО СЪЮЗА,ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ ДАДЕ ПО 10 000 ДОЛАРА ДЖОБНИ НА ЕДИН МИЛИОН МИГРАНТИ ,ТОВА СА ДВАДЕСЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА,НИЩО НЕ Е ЗА ТЯХ НО С ЕВРО СЪЮЗА Е СВЪРШЕНО,МЕРКЕЛ ИЗВИКА ЧАКАМЕ ЕДИН МИЛИОН МИГРАНТИ,ТЪЛПИТЕ ТРЪГНАХА И АНГЛИЯ НАПУСНА ЕВРО СЪЮЗА,ТОВА СЪЩО БЕШЕ ПЛАНУВАНО ОТ ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА НЯМА ЕВРО СЪЮЗ