Шестима в болница след челен сблъсък

Катастрофата е по пътя Велинград - Пазарджик
2 яну 2024 21:07, Стела Стоянова
7
Шестима в болница след челен сблъсък
Снимка БГНЕС, архив

Шестима души са откарани в болница след челен сблъсък на два автомобила край Велинград, предаде бТВ. Двама от пострадалите са в тежко състояние.

Катастрофата е станала малко след 17:30 ч. на главния път Велинград – Пазарджик, малко преди разклона за Ракитово. Наложило се е пожарникари да режат ламарините на автомобилите, за да извадят пострадалите. Движението в района е затруднено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: болницактастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
До Баба Пена 1 преди 3 месеца
Стой си на с3ло. Никой не те е канил тук. Супер беше между 20-ти и 30-ти декември. Места за паркиране, спокойствие, няма *** да свуркат, да говорят на диалект и меко, да недоволстват и да плюят колко гадно е в София и да се оправдават "у наше село нема им работим" Ай с иктир селянд урска работа
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
нискоинтелигентното комплексирано нещо дето трие истинските имена на нещата- като изтриеш че са били чандала, тъй като там преобладава тая каста кво...порасна ли ти пишлето? интересно като почне истинската война кво ше триете...или вие просто ще лежите по очи в някоя канавка... :)
1
6
 
7
 
! Отговори
баба Пена преди 3 месеца
Защото у София пращите от умнотия, затова улиците ви са пълни с най зловещите катастрофи. Всичкото столичани отде сте дошли, не сте ли от провинцията а?

Спонсорирани публикации