Майката на Даная за доклада относно смъртта й: Лъжи и манипулации!

Момичето издъхна в Пирогов
7 яну 2024 10:00, Нели Христова
43
Майката на Даная за доклада относно смъртта й: Лъжи и манипулации!
Снимка: БГНЕС

Одитният доклад на ИА "Медицински надзор" за смъртта на Даная е пълен с лъжи и манипулации. Това заяви във Фейсбук майката на починалото в болница "Пирогов" момиче.

"Това са 52 страници лъжи, манипулации и противоречия. Днес лъсна истината за българските институции, които трябва да разследват и да гарантират справедливост", подчерта Ани Стоянова.

Тя посочва, че според доклада дъщеря ѝ си е отишла заради основното си заболяване, а не защото три дни не е имало неврохирург и се е наложило тя да търси такъв в социалните мрежи.

"В продължение на една година ние всяка седмица бяхме в ИСУЛ, за да се лекува нейното основно заболяване, а според доклада то е било неглижирано", посочи още майката на Даная, която не крие разочарованието си.

Тя припомня и с какви оплаквания е завела момичето за преглед в болница "Пирогов", като оборва още няколко лъжи в доклада на Министерство на здравеопазването.

"Надявах се да има някаква справедливост, но такава няма. Сега се опитват да убият и мен с този доклад, не че аз вече не съм мъртва отвътре", казва още Ани Стоянова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
33
 
13
 
! Отговори
И откъде преди 4 месеца
майката има такава увереност че в доклада има манипулации? Тя лекар ли е? Неврохирург? Или слуша съвети на алчни адвокати?
16
6
 
35
 
! Отговори
От 15 преди 4 месеца
Открих и контекста, не благодарение на авторката, чието име дори се цензурира. Огромна трагедия и престъпна немърливост! Детето постъпва в Пирогов след травма на главата, след ренген е освободено за домашно лечение с аналгетик. Нямало счупени лицево-черепни кости, значи всичко е наред. Направо съм потресен, това да не е ръка или глезен. А детето е имало и придружаващо заболяване на кръвта. Седмица по-късно се влошава и скенера (фатално закъснял със седмица+) открива хематом в мозъка.Убийци!
15
6
 
6
 
! Отговори
Клошарка преди 4 месеца
Скапана и срещу бТВ ще има дела
14
9
 
4
 
! Отговори
Вярвам преди 4 месеца
И на тая малоумница
13
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нагледен пример, как корупцията може да убива..
12
2
 
24
 
! Отговори
до 1 преди 4 месеца
Пълни глупости!Дано да не ти се наложи да допреш до тази ,,справедлива'' съдебна система.,,Пеоблякъл се Илия и погледнал-пак тия".
11
3
 
17
 
! Отговори
. преди 4 месеца
Държавата е корумпирана на всички нива , това сачуфовщини престъпления ,има нужда от много спешни и строги мерки.
10
6
 
20
 
! Отговори
Не се замисляйте преди 4 месеца
Бягайте просто бягайте от България
9
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В България почти не останаха кадърни лекари и медицински сестри. Всички заминаха в чужбина, и то не само заради по-високите заплати, а и заради условията на труд. Съгласни са да работят за същите пари назапад, но при 10 пъти по добри услояия, оборудване, график. И без страх, че ще ги пребият тумба роднини на пациент или ше ги осъдят заради корумпираните им началници. Ще става още по-зле здравеопазването в България.
8
4
 
30
 
! Отговори
Дежавю преди 4 месеца
Като хванат в престъпления служители от МВР, Прокуратура, лекари, общинари те се държат неадекватно, лъжат, стават агресивни, насъскват други служители и институции.....
7
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Същата история като с полицаите убийци. Само че тук са лекари убийци. Гарван гарвану око не вади. Явно решението е саморазправа.
6
3
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
ПРОЧЕТОХ ПОВЕЧЕ! НАПРАВЕНА И Е МОЗЪЧНА ОПЕРАЦИЯ , ЧЕ МОЗЪКА СЕ ВЪЗПАЛИЛ! ЧЕ КОЙ ДАВА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ СЛЕД МОЗЪЧНА ОПЕРАЦИЯ
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе щом вече в дори във Варна нямат специалиси за рутинна операция и те препращат към Бургас или София.. Здравеопазването в българия загива с бързи темпове.
4
4
 
33
 
! Отговори
Истината преди 4 месеца
В цяла България лекарите са в големите градове. А добрите лекари в София. Аз живея в град от 10 000 души и тук много болни хора живеят без лечение защото не могат да пътуват. Както казват тук - колкото изкарам
3
9
 
1
 
! Отговори
За преди 4 месеца
Новата година пожелавам да са болни и умрели
2
20
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
1 ГОДИНА ЛЕКУВАНА ЯВНО Е НЕЩО СЕРИОЗНО ! ЛЕКАРИТЕ НЕ СА МАГЬОСНИЦИ ! И ПИРОГОВ КВОТО СА МОГЛИ СА СТОРИЛИ ЕДНИ СПАСЯВАТ ДРУГИ НЕСТАВА
1
25
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 4 месеца
След съдебната реформа и промените в конституцията, българския народ вече има справедлива и честна съдебна система! Не е като преди година!