Божков за акцията: Това е политическа репресия

Той заяви, че няма нищо общо с Алексей Петров
19 яну 2024 10:50, Нели Христова
116
Божков за акцията: Това е политическа репресия
Снимка: БГНЕС

"Напълно безсмислена акция. Казаха ми, че правят акция в различни фирми, само една беше свързана с мен. Не си спомням коя е, стотици фирми са минали през мен. На ул. "Дунав" не знам какво правят, не знам какво правят и по другите офиси, но това е точно като 2020. Нямам офиси никъде вече, всичко разрушиха. Аз се занимавам с политика, това е политическа репресия. Нищо общо нямам с Алексей Петров и никога не съм имал". Това заяви бизнесменът Васил Божков пред медии след претърсванията в имотите му тази сутрин от Столичната дирекция на МВР и Главна дирекция "Национална полиция".

Още по темата
"Всичко разрушиха, всичко взеха, сега се занимават с политика. Започнахме нов политически проект, сега плашат хората", на мнение е той.

"Времето е друго и трябва да си върнем държавата. Новият ми политически проект е "Всички срещу хунтата".  В България има хунта от двама човека - Пеевски и Борисов. Прилепени към тях са ПП и друго подобни. Създадена е изкустветна опозиция от "Възраждане", която ги пази", обясни той.

"Трябва нещо ново. Трябва да се изчисти тази политическа прослойка", посочи бизнесменът.

"Правят се неща за отклоняване на вниманието, 11 млрд. изчезнаха, не казаха за какво. Слагат се удобни хора в КС. Може ли политик, който не е бил юрист да стане конституционен съдия, няма ли да му е неудобно да седи с тези хора? Вие сте независими журналисти, имайте позиция!", заяви Божков.

На въпрос за Алексей Петров, той посочи, че не са имали общ бизнес.

"Аз съм се върнал да направя нещо за тази държава, за себе си съм направил. Сега правя нещо за вас, за себе си съм постигнал всичко", поясни той. - "Ние нямаме държава, трябва да си я търсим, имаме население и територия, никой не спазва законите."

На въпрос кога ще регистрира политическия си проект, той отговори, че това ще стане скоро, "когато сме готови, нямам точна дата". Предишният му проект също ще участва в новия.

Запитан откъде ще търси подкрепа, Божков отговори: "От народа търся подкрепа, откъде да я търся? Искам личности и тези, които искат нещо да се промени и да имаме държава. Бъдете здрави и имайте морал!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
жълтопаветническите радетели за демокрация мълчат като риби
61
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да направят справка га тяглил милионите дали не ги е предавал на рашистите и кака ви от посолството..че там от шега не разбират.
60
2
 
9
 
! Отговори
тцтц преди 3 месеца
Този, че е за затвора и там му е мястото е ясно, но е прав за Борисов, Пеевски, Петков. Тяхното място, както и на близки до тях депутати, кметове, юристи, роднини, бизнесмени и т.н. също е в затвора, а имуществото им и банковите сметки на тях и техните близки отнети
59
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Първо,този милиардер ,отворко се ошета сам.Заплаши братя Найденови и баща им" - А те казаха, че имали доказателства, че Божков бил изнасилвач ... На кого да верваш?
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До УЧУДЕН - Срещу Божков се водеще кампания доста време. Това с "търкате ли билетчета", си беше чиста промивка отвсякдъе и имаше хора, котио редовно я промотираха. А сега изченаха. Търкащите билетчетата минаха на нещо-си-бетове и дори е по-зле. На работа редовно имаме трафик към такива сайтове. В училището на майка ми, блокирахме ИП-та на комарджийските сайте. Издирихме няколко ученика по устройстват иимаше 14 годишни, които залагаха. На ендото баща му му направил акаунт ... боелст е това.
57
1
 
6
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 месеца
няма невинни у БГ ! нито в политиката нито сред бизнесмените ! навързали са се като свински черва но народа е мн про***Ст и не разбира какво се случва изобщо ! ЖАЛКО !
56
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Аз съм се върнал да направя нещо за тази държава, за себе си съм направил. Сега правя нещо за вас" - питат го кога и отговора: "когато сме готови, нямам точна дата" ХАХАХАХ тоя е бетер настоящите политици бре, аман от елементарни мутренца в тая територия бре ХАХАХАХА
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще е смешно, ако са нпарвили проверка само на Божков, но на хартия с аписали 300 други фирми ...
54
0
 
4
 
! Отговори
51 преди 3 месеца
До АнонименАми, кой да ги проверява бе, човек?Нали самите те са си органите?Раковите разсейки не се лекуват! Режат се до здраво!
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ГГ...Прав си- не оцели на власт- а той не крадял и живите и умрелите, га видя Пригожин как полетя и изприпка обратно...
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички мутри в България се познават. Само се правят на ощипани моми като ги подгони някой да им търси сметка. Всичките са едни и същи. И Бойко по едно време в суматохата покрай ПП беше почнал да дрънка тоя не го познавал, оня не го познавал......а то има снимки как пият и ядат на една маса. Лъжат всичките.
51
2
 
2
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 месеца
а само Борисов да поръчваше убийства у БГ ... много са ! за това има мн убийства у БГ ...
50
5
 
5
 
! Отговори
Учуден преди 3 месеца
Платените търкачи на билетчета или ОЩЕТЕНИТЕ от управлението на ГЕРБ сенчести отворковци и далаверковци,да престанат да дрънкат врели,некипели за Борисов,Горанов и тем подобни!!Трябва да си изключително т,ъп и ненормален,за да вярваш на бабешки приказки,че секретарката на Борисов ще ходи всеки ден с пазарска чанта в офиса на този индивид да и редял пачки и всички да гледкат,а той даже доброволно не е записал акта на предаването!!Тези ги разправяйте на децата и на внуците си!Може и да ви повярват
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой знае ли от какво са забогатяли Доган, Пеевски и Борисов, след като никога през живота си не са работили ? И защо нито един орган не ги проверява ?
48
6
 
8
 
! Отговори
Мира преди 3 месеца
Млъкни бе негодник,млъкни! Няма отърване от престъпници като тоя.Върнал се заради нас в Дубай си живеел без проблемно?! А наема нужда да си толкова загрижен за нас.Престъпник,ненаситен за пари.Лъжец- Хунта?! То ако България беше управлявана от хунта отдавна да сте духнали всичките Божкови, а не да дрънкаш само лъжи Лечева ти изпраща много поздрави от мъжа и убиецо
47
4
 
5
 
! Отговори
Учуден преди 3 месеца
До теа дето ривът за ПРАВАТА на Черепа?!Първо,този милиардер ,отворко се ошета сам.Заплаши братя Найденови и баща им,че ако не му прехвърлят целия си бизнес с футболната лотария,той ще се погрижи за тях,както се погрижи за трактора.Братята отидоха на крака при Гешев и в писмен вид му представиха доказателства за неплатените милиони данъци и за куп други престъпления.Какъв Борисов,какви шменди капели в черепната кутия на тоз индивид и на търкачите на билетчета?!Борисов му крив,че е гангстер?!
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А бре Сандо- коя ХУИНТА?
45
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И за какво му е на мултимилионера В.Божков да се занимава с Алексей Петров? Това е поредната милиционерска акция на Б.Борисов срещу Божков, който публично обяви сумите, които ежемесечно е снасял на Борисов и Вл. Горанов. ББ е отмъстителен и не пропуска случай да си го върне на тези,които са го обвинили в алчност към парите и изнудване. Когато Черепът се върна в БГ, полицаите веднага му сложиха белезниците и го вкараха в ареста. Дали това не беше предупреждение за добре дошъл от ББ да мълчи?
44
2
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 3 месеца
е точно Черепа ще изчисти хуинтата ... смех
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Някога всичко ще свърши така, някой пред нас ще застане, с два пистолета във всяка ръка, търсещи нашите сърца, и ще видят всички през раните ни колко са бели душите ни!"- помните песента на чалгяря за мутрите създадени от ДС звено на Кремълското ГРУ- а после ги опаткаха един по един- възпяваше белите им души и плачеше и сега питам на тая грозна гнусна мутра бяла ли му е душата? Или вече не е мутра а репресиран милиардер.

Спонсорирани публикации