Габриела Славова: Не знам къде са децата ми, по-добре да са при мен!

Обвинената за убийството на Пейо ще се бори за тях
Обновена: 24 яну 2024 14:06 | 24 яну 2024 13:48, Нели Христова
250
Габриела Славова: Не знам къде са децата ми, по-добре да са при мен!
Снимка: Facebook

"Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре е да са при майка си". Това каза пред "24 часа" Габриела Славова, обвинена, че заедно с майка си е убила мъжа си Пейо Пеев.

Още по темата
Тя говори през заключената врата на апартамента си, тъй като е под домашен арест. Жената не коментира убийството, само посочи, че не е осъдена и ще се бори децата ѝ да бъдат при нея. Именно малчуганите били повод за престъплението. Пейо твърдял, че и двете са от него, а Габриела - само първото. Тя не знаеше, че майка ѝ е уволнена. Изрази изненада и добави, че тя също не е осъдена.

По-рано днес след запитване от "24 часа" от Министерството на външните работи обясниха, че 54-годишната Красимира Трифонова, обвинена, че е удушила зетя си Пейо Пеев в София, ще бъде отстранена от работа в МВнР.

Тялото на 44-годишния Пейо Пеев беше намерено на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде запален, за да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела. Според разследването е удушен от тъща си Красимира, която е бивш дипломат. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място.

Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, за да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за престъплението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и съдебни дела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ти по-добре да си в затвора и да не се докосваш до децата.Не знам защо са те пуснали!
123
2
 
58
 
! Отговори
художника преди 4 месеца
Иванчева и съучастничката й ще лежат 7г. в затвора по скалъпено обвинение, а тия убийци - на свобода. Ега ти правосъдието.
122
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Срам ме е, че съм българин.
121
0
 
33
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
тя в злобата си към бащите им ще ги избие ако се докопа до тях двете с маика сиса с дефектно днк не трябва да са свободни и да се движат между хората
120
2
 
25
 
! Отговори
отвратен преди 4 месеца
Затова това е последното ми посещение в този сайт. Отдавна съм забелязал , как самите редактори пишат коментари, като въпросната "феминистка" и им вдигат рейтинга. Не е за първи път. От мен чао!
119
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дано не обявят за психично болни и майката, и дъщерята, че тогава няма да носят никаква наказателна отговорност...
118
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тя знае съдебната власт каква е. Ще и се размине.
117
2
 
15
 
! Отговори
ссс преди 4 месеца
До Май Пък и трият като за световно, ако някой каже истината за тъй наречените феминистки.
116
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Май. То един работи в или за редакцията и сега се е кръстил "феминистка". Обича да слага по много плюсове иначе не му излизат нещата.
115
0
 
21
 
! Отговори
Май преди 4 месеца
Редакцията съчинява и слага плюсове от името "феминистка", за да дразни диванните професори!
114
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
това е лицето на промяната
113
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Моралът на ПП кадрите "Озадачава ме това как може да обикаляш всички студиа с такава енергия и да прокарваш идеята за твоето бащинство, при условие че когато е била в твърде напреднала бременност, той ѝ предлага да направи аборт и това е причината да се разделят. Това твърди самата Габриела. Когато говори на тази тема, тя плаче"
112
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо не е в сливенския вече да слугува на ромките там, а чак дава интервюта ,че си иска детето.
111
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 121. Те да са били само двамата...
110
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тая е толкова противна, че се чудя тия двамцата, дето е увъртяла сигурно трябва да са били много закъсали и негнусливи, горките, че да се хванат с такова... То на лицето й е изписано, че не е стока.
109
3
 
10
 
! Отговори
Ал Тъпоне преди 4 месеца
Зубрачите и мутрите ръка за ръка.Тази куха лейка е прегряла от 24 часово кълване на букви.
108
46
 
38
 
! Отговори
феминистка преди 4 месеца
НЕКА ВСИЧКИ СВОБОДОМИСЛЕЩИ ЖЕНИ ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ СВОЕВОЛИЕТО НА ВЛАСТИТЕ, ЗАТОВА, ЧЕ СА ПРЕДПРИЕЛИ НЕЗАКОННИ МЕРКИ СРЕЩУ ДВЕ НАШИ ПОСЕСТРИМИ КАМО ЗАТОВА, ЧЕ СА ОТСТРАНИЛИ ЕДИН НИКАКВЕЦ! СВОБОДА ЗА ГАБРИЕЛА И КРАСИМИРА!
107
15
 
7
 
! Отговори
Просто преди 4 месеца
Има тука един женомразец, не е ясно по каква причина... Не сме чували феминистките да са убийци. Както и това, че тези двете убийци са феминистки. А стига вече!
106
0
 
48
 
! Отговори
Чоко преди 4 месеца
Майка й, психопатката, душила човека а в това време тази го държала да не избяга. Е това какво е ? Не е ли съучасничество ? Какво трябва да стане , за да влезе в панделата това нищожество ?
105
0
 
49
 
! Отговори
Защо не е в ареста? преди 4 месеца
След като децата не са при нея, защо тогава и тя не е в ареста? За да затрие още някого ли, например докато си търси децата? Кой ще гарантира, че няма да се измъкне от дома си посред нощ и няма да тръгне да правораздава така, както е сторила това заедно с майка си, когато Пейо ги е ядосал?