Габриела Славова: Не знам къде са децата ми, по-добре да са при мен!

Обвинената за убийството на Пейо ще се бори за тях
Обновена: 24 яну 2024 14:06 | 24 яну 2024 13:48, Нели Христова
250
Габриела Славова: Не знам къде са децата ми, по-добре да са при мен!
Снимка: Facebook

"Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре е да са при майка си". Това каза пред "24 часа" Габриела Славова, обвинена, че заедно с майка си е убила мъжа си Пейо Пеев.

Още по темата
Тя говори през заключената врата на апартамента си, тъй като е под домашен арест. Жената не коментира убийството, само посочи, че не е осъдена и ще се бори децата ѝ да бъдат при нея. Именно малчуганите били повод за престъплението. Пейо твърдял, че и двете са от него, а Габриела - само първото. Тя не знаеше, че майка ѝ е уволнена. Изрази изненада и добави, че тя също не е осъдена.

По-рано днес след запитване от "24 часа" от Министерството на външните работи обясниха, че 54-годишната Красимира Трифонова, обвинена, че е удушила зетя си Пейо Пеев в София, ще бъде отстранена от работа в МВнР.

Тялото на 44-годишния Пейо Пеев беше намерено на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде запален, за да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела. Според разследването е удушен от тъща си Красимира, която е бивш дипломат. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място.

Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, за да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за престъплението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и съдебни дела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 143 - Тов а е жалък ПР и то платен
143
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Феминист/ка. Да не си сърбал от какаото на посестримата ти Габи ?
142
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някй г е завляква с ялото имущество което имат, за да им прави цалка ПР кампания ... Това няма да помогне в съда, обаче. Но тези двете, не го знаят. Добри парички са, ясе пак.
141
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
143, точно така мисля и аз. Жена съм и жертвата е жертва. Никоя жена не би писала така, не би се изразила така, като мъжа-феминистка. Аз съм на страната на Пейо, а не на двете урунгелки.
140
48
 
12
 
! Отговори
феминистка преди 3 месеца
ПОСЕГАТЕЛСТВОТО СРЕЩУ ТЕЗИ ДВЕ КЛЕТИ ЖЕНИ, Е ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА ! ИЗТРЕЗНЕЙТЕ! СВОБОДА ЗА ГАБРИЕЛА И КРАСИМИРА!
139
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо ни занимавате по цял ден с тези психопати?!
138
0
 
30
 
! Отговори
Аноним преди 3 месеца
Тази убийца какви деца търси Как си позволяваш деца да търсиш с ясно съзнание убива човек съд и затвор за теб
137
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 116 - и аз мисля, че "феминистката" е мъж, вероятно женомразец, за да ги пише тия глупости.
136
7
 
25
 
! Отговори
До феминистка преди 3 месеца
Айде стига си се правил на жена, ставаш досаден вече! Няма нормална жена, която да смята, че тези двете са невинни, че мъжът си го "заслужил" и че те са жертвите, а не той! Протестите на жените напоследък са причинени от много по-честите случаи на насилие над тях от страна на мъжете, а не защото защитават феминизма! Жертвата си е жертва и насилникът си е насилник, независимо от кой пол са!
135
2
 
10
 
! Отговори
ссс преди 3 месеца
До феминистка Посестрими в какво, в убийства ли? И списвашата от сайта и тя ли е убийца?
134
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-добре е да са при майка си" .... ? Ти им направи рана за цял живот. По най-бързата процедура трябва да и отнемат родителските права.
133
54
 
32
 
! Отговори
феминистка преди 3 месеца
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ СВОБОДОМИСЛЕЩИ ЖЕНИ, ДА ИЗЛЕЗЕМ УТРЕ ОТ 10 ЧАСА ПРЕД СГРАДАТА НА ПАРЛАМЕНТА И ДА ИЗРАЗИМ НЕСЪГЛАСИЕТО СИ ОТНОСНО НЕПРАВОМЕРНИТЕ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ТЕЗИ ДВЕ НАШИ ПОСЕСТРИМИ! УВЕДОМИЛА СЪМ И ОРГАНИЗАЦИЯТА С КОЯТО КЪМ В ТЕСНИ ОТНОШЕНИЯ! ИМАМЕ ПОДКРЕПАТА ИМ. ЩЕ СЕ БОРИМ ДО ПОБЕДА! СВОБОДА ЗА ГАБРИЕЛА И КРАСИМИРА!
132
2
 
7
 
! Отговори
А преди 3 месеца
Жал.
131
7
 
32
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 месеца
Типична представителка на ПП, толко са извратени тези че страшно..........
130
27
 
0
 
! Отговори
А преди 3 месеца
На мен ми е га..за Габриела. Такова хубово и лъчезарно дете, под въздействие на моментно силен гняв, така да си погуби част от живота.
129
0
 
41
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
На тая и никога не трябва да и връщат децата, ако наистина е виновна. Сега разбирам, защо на Запад отнемат деца. Ако и върнат децата, тия деца ще са загубени за обществото.
128
7
 
19
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
Това са страхотии. Как може такива хора да управляват външната ни политика? Ами така е, след като никой не взе под внимание записът на Руди Гела. После ние, русофилите, дето нямаме никаква власт, сме виновни за всичко.
127
0
 
39
 
! Отговори
Народът го е казал преди 3 месеца
Това нещо на снимката е успяло да прикотка двама в леглото си и да ги задържи там, докато успее да забременее и от единия, и от другия. Наистина, когато хормонът тресне мъжа, той нито мисли, нито вижда какво всъщност се навира в ръцете му. Когато се усети, вече е късно, създал е потомство и момата няма да го изпусне, ще си го роди и цял живот ще го дои за пари и други отговорности. Всеки сам каквото си направи, друг не може да му го направи.
126
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шизофрениците са на мода.
125
0
 
48
 
! Отговори
бързо в затвора,моме преди 3 месеца
Тази защо е под домашен арест, уж за да се грижи за децата, а въпросните деца са настанени на друго място и при други хора!? Я да я връщат бързо в ареста! Какво ще обясняват на обществото от съда, ако убие още някой, който я е ядосал!? Доказаха с маминка, че са хладнокръвни убийци, без скрупули и милост. Дали такова същество трябва да е извън затвора!?