Денков: Президенството от много време разпространява слухове

Когато те останат недоказани, сриват институциите
Обновена: 29 яну 2024 17:33 | 29 яну 2024 16:43, Стела Стоянова
40
Денков: Президенството от много време разпространява слухове
Снимка БГНЕС, архив

Още в първите дни, в които "Продължаваме промяната - Демократична България" влязоха в политиката, обявихме, че всякакви слухове, медийни публикации и съмнения трябва да бъдат разследвани. Това каза на брифинг в Министерски съвет премиерът акад. Николай Денков. Така той коментира  "кешгейт" и днешното изказване на президента Румен Радев.

"Винаги сме казвали, че всичко трябва да се разследва и изсветли. По отношение на коментарите на Радев искам да кажа, че преди няколко месеца от тази трибуна казах, че виждам сляпо петно в службите по отношение на борбата с корупцията. Тогава получих подкрепа само от ПП-ДБ. Всички разследвания трябва да бъдат проведени в най-кратко време и истината да излезе да наяве. Всичко друго е слухове. Когато тези слухове останат недоказани, сриват институциите. Президентството от доста време прави точно това", категоричен бе министър-председателят.

Още по темата

"Дали ще бъдат сменени министри - все още не е ясно. Предстоят разговори. Когато имаме пълно съгласие по темата, ще ви уведомим. До ротацията сме един екип и трябва да останем такъв, да работим заедно", коментира Николай Денков темата за предстоящата ротация в кабинета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ти пък лъжеш.
15
4
 
24
 
! Отговори
aaaa преди 3 месеца
Денков помниш ли Киро кат беше премиер тръгна да арестува бат Бойко по публикаций от Гугала .Пак ли Президента ви прати?Или тогава той ви обединяваше?А сега като сте със Доган и Бойко той ви бил разеденявал!Как беше веднъж предател ,цял живот си предател.
14
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Такава ала бала никога не бяхме слушали. Сглобки, ротации, панти, паянти, тези плъхове са от Чичо Томовата колиба. Подобна власт никога няма да мине пред мислещо съвременно общество.
13
4
 
10
 
! Отговори
Емигрант преди 3 месеца
Абе будали, още ли не можете да разберете, че сте подвластни на шайките които всячески ви разделят много успешно и как мислите кой има полза, ВИЕ или "имунизираните" политици ? Не ви са нужни партии, а обединение, една шепа КОРУМПЕТА ви контролират и манипулират, а вашето разединение е гарант за техните субсидии и охолен живот ! България е единствена в СВЕТА с толкова много партии източващи европейски пари чрез субсидии, здравеопазване, инфраструктура, заплати на политици и администрация, кога щ
12
5
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
Денков и ПП/ДБ от доста време ни доказват, че Боко и Шиши са невинни по всички обвинения! Какво доказахте вие бе? Или всичко ви е розово?
11
7
 
22
 
! Отговори
Кико преди 3 месеца
А Вие как изпрахте Боко не е истина!!!!!
10
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Президентът не знам колко слухове разпространява, ама ти колко безогледно лъжеш,думи нямам.Да не говорим, че заради шенген си за затвора!
9
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Я виж, че при господарите ти нещо става да не трябва да си търсиш нови господари докато е време.
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Верно ли бе ? Тцъ тцъ тцъ тцъ..да беше казАл един слух ?
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колкото е по-голяма лъжата, толкова повече ще вярвате! Можете да лъжете само на едро, забраняват се всички лъжи на дребно!
6
6
 
17
 
! Отговори
Този преди 3 месеца
САЩ по традиция сложи на власт у нас безсъвестни ,безгръбначни,мутри и бандити.Те се командват най добре.
5
11
 
11
 
! Отговори
ПУТИН ВТОРИ.. преди 3 месеца
ИЛИ ДА ПРАВИ ПАРТИЯ, ИЛИ ДА СПРЕ ДА РАЗЯЖДА БЪЛГАРИЯ ОТВЪТРЕ....
4
5
 
11
 
! Отговори
Герен преди 3 месеца
А ти кът беше с президентА се по на акваше от щестие. Сега си предАтел като фсички от пепедерастейците.анонимници перачи на мутрите и още нещо.ПОЗОР.
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мълчи си бе, брат! Не взимай страната на Пеевски, лошо е за правителството ви. Стой си неутрален, а хИмороидите Радев и Шиши да си се дерат колко си искат.
2
7
 
14
 
! Отговори
Нане преди 3 месеца
Оставка плъхари долни долняци... ===)))
1
7
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
Усмихнат плъx.