Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента

Недостойно е, ако партията му е финансирана с мръсни пари от служебните мандати
30 яну 2024 07:10, Анисия Иванова
357
Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група ДПС Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента Румен Радев, обяви той вчера пред журналисти в парламента.

Пеевски критикува службите за това, че не предприемат разследване по много от подадените сигнали срещу президентската институция.

Още по темата

По думите му държавният глава трябва да се появи на терена на политиката и да обяви своя политически проект, както и да се откаже от своя имунитет:

"Според мен, има много касиери, много касиери. Има много малки кученца, които влачат плячка в тъмната институция. По всяко време, ако нещо мога да допълня. Изпращам много неща, които са от медиите, много неразследвани, според мен, неща. Ако има въпроси, аз съм наличен винаги да отговоря. Вземете днеска да прочетете сайтовете. Надявам се, в новините да ги има тези разкрития. Страх имаше в неговите очи. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен да стане политически лидер, да има достойнството да има такъв, да се срещнем на европейските избори. Това е достойно, нали? Единственото, което е недостойно, ако тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати", каза още Пеевски цитиран от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
23
 
5
 
! Отговори
Ч0ВЕКА преди 4 месеца
Подкрепям ГН Пеевски!Радев Кеша е престъпник!!!Д Г Д руските с ф и н е!!!
154
22
 
6
 
! Отговори
вижда се преди 4 месеца
Тоя Радев е същия като Борисов, Пеевски, Доган, Кирчо, Кокорчо, Корнелия, Костов, Царя и други като тях. А именно - национален предател. Продажник, който е готов да затрие народа и държавата си. Народен съд трябва за всички тях и приближените до тях.
153
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако видим постоянно в нета не можем да променим нищо, нито да работим. Трябва да игнорираме напъните са му се обръща внимание!
152
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Фани единия блъсни другия
151
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 165-ти Какви руски сФине са ти в главата и какви клетви по техен адрес изричаш? Виж какво, *** при психиатър и вземи Пеевски със себе си. Психиатричните отклонения са много тежка болест и ако навреме не се вземат мерки изходът е само един, не желая да го споменавам. Бързо оздравяване!
150
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това парсе защо не е в затвора? С цялото си нахалство е в парламента и грухти? Защо прокуратурата мълчи за Магнитски?
149
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На президентът му липсва борбеност и сила.Той е изпълнител.Излезе ли от топлото местенце на президентството и...дотам.
148
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Поредната дъвка за дъвчене, с която трябва да се отклони вниманието от факта, че преди евроизборите кандидатите евродепутати няма какво да кажат друго на избирателя, освен "Ще отидем там да слушкаме, каквото можем, ще ви дадем да папкате. Слущкайте и вие, и все ще се намери какво да ядете". Най-големия майтап е, че след педизборната евроагитация, ще се правят парламентарни избори в България и тогава съвсем ще лъсне кучешката порода БГ кандидат-депутат.
147
18
 
4
 
! Отговори
Чоко преди 4 месеца
Този пРезидент все повече заприличва визуално на Бай Тошо. Не знам с какъв ум някой гласува за това дребно човече. Сега вече показа истинския си нрав. Обгради се с масони, ченгета, бивши от БСП и си въобразява, че може да постигне нещо повече от 4-5 % в Парламента. Ще го изчакаме още три години ако до тогава парламента не събере смелост да го изхвърли от поста му.
146
19
 
4
 
! Отговори
РАДЕФ ТИ СИ преди 4 месеца
ПРЕСТЪПНИК!НАРУШАВАЩ КОНСТИТУЦИЯТА И НАЦИОНАЛЕН ИЗМЕННИК В ПОЛЗА НА РУСИЯ!
145
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много нискоинтелигентни неща се говорят и вършат в нашата страна.
144
3
 
9
 
! Отговори
Жако Фенбах преди 4 месеца
Пеевски изпълнява тайна мисия- показва се в най-урродливата си светлина, за да се отвратят хората от пепета и дебета, които се редят пред разкопчания му дюкян, и така умнокрасивитетът да изчезне от сериозната политика.
143
11
 
4
 
! Отговори
..? преди 4 месеца
Че той Радев освен да "пречи", друго прави ли! А, сега се оказа и че се е пэнапълнил и с Кеш! Както казваше Борисов, ..."Ще дойде време, когато ще разберете,че това семейство се интересува единствено от себе си"! Ако трябва да събори държавата за да спаси собствения си Г'з, той не би се поколебал! Доказал го е!
142
12
 
4
 
! Отговори
|{ ур за Радев преди 4 месеца
Але Але Але Тук не е Москва!!!!Ограби ни с служебните си м1рши!!!!Сега иска да продължи са ти граби!!!
141
7
 
4
 
! Отговори
хм преди 4 месеца
единия предател , другия крадец ...на никой не можеш да имаш вяра
140
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ние - да, ти - не!
139
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всеки човек който пише и говори неверни неща може да бъде подведен под отговорност за клевета и оронване на престижа. Абсолютно всеки човек.
138
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 162. Това важи ли за Пеевски. Поне за едно нещо да има да го усъдим.
137
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Радев прросто пречи на зглобката да се окопае пожизнено и им пречи като главнокомандващ на армията.
136
9
 
2
 
! Отговори
КопринУшеф преди 4 месеца
Румен Кеша готви държавен преврат един военен с психични откронения беше задържан той беше маст от тяхната група метежници но се издаде!!!