В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции

Андрей Янкулов: Възможно да е убит, за да не се разприказва
Обновена: 3 фев 2024 22:54 | 3 фев 2024 22:10, Анисия Иванова
174
В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции
Снимка: БГНЕС

В мрежата, която е ръководел Мартин Божанов - Нотариуса, е имало данни за лица на сериозни властови позиции. Това заяви пред Нова тв бившият прокурор Андрей Янкулов, който сега е част от Антикорупционния фонд.

Според него е възможно да е убит, за да не се разприказва. „От начина на функциониране на това криминално предприятие, става ясно, че то е било изключително добре поставено в структурата на публичната власт у нас. Това е видно от множество примери", поясни Янкулов.

На въпрос каква ще бъде съдбата на този архив, той обясни:

„Каквато и за архива на другия предполагам ръководител, на другото такова сериозно криминално предприятие – Петьо Петров, известен с прякора си Еврото, който изчезна безследно. В един момент, като че имаше напрежение между Пепи Еврото и Мартин Божанов”.

„Виждаме сега и това, което излиза за съпругата на Божанов, която е била назначена с външен конкурс на ГДБОП. Това са индикации за сериозните властови позиции на групата.Нямам спомен да са могли да влизат хора отвън. Там са се набирали служителите от други структури на МВР”, каза още  бившият прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вижте кои са депутати от дълги години и се сещайте кои са покровителите.
147
0
 
0
 
! Отговори
Идеалист преди 2 месеца
От този са сеотървали онези, на които е служил. Сега даже организират и парламентарана комисия. Как работи такава комиция и как ще действа, може да се във филма "Кръстника"
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
11 поръчкови убийства през последните 3 години! Всичките свързани с хора на козяшкото посолство, някои са внедрени, други са отвличане на внимание! Досега се говореше само за прокуратурата, но се оказва, че повечето гнили ябълки са в съда!
145
0
 
2
 
! Отговори
Ха ха.... преди 2 месеца
Никога, нищо няма да "изплува"!!! Всички са маскари!
144
0
 
2
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 2 месеца
На некомпетентното и корумпирано правителство!
143
0
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 2 месеца
От години ни казват оправете си правосьдието и тогава ще говорим за Шенген, всички ни знаят каквисме само ние казваме че всичко ни е изрядно,,,
142
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Едва ли този господин още като млад левент и измислил и приложил въпросните схеми само, определено е бил част от схема с нотаруса, съдии, прокурори и други от системата които са кеширали, той е бил просто техен касиер!
141
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Октопода има 3 сърца. Когато умре едното , другите тупат в агония. И техният край е ясен. Няма спасение. ... Ти закъсняваш, понякога истино, но винаги идваш, идваш при нас ! Всичко ще се разплете един ден. Сега службите ни умишлено спат. Сега умишлено не се прави съдебна реформа. Това, ще се промени един ден. Може да е по-зле от сега животът ни , но тези хора ще изплуват и ще са ясно кои са.
140
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жалко само, че не утрепаха и жена му, защото и тя е замесена в схемите и лично са ме наранявали с глупостите си!!!
139
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Журналистите с напиканите ***, няма ли поне един да попита имали връзка между Пеевски и Нотариуса
138
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ТОЗИ МНОГО ПРИЛИЧА НА ФЕНОМЕНА В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА. СИГУРНО ИМА НЕЩО МЕЖДУ ТЯХ. СЛЕД РАЗСТРЕЛА ПЕЕВСКИ СЕ СКРИ.НИЩО ЧУДНО ДА СЕ УСТАНОВИ ЧЕ СИ ИМАТ МОБИЛНИТЕ НОМЕРА
137
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
единствено тук, в България няма вкарани в затвора политици и магистрати за корупция, ето за това такива изгнили хора като тоя, безнаказано си правят измамите
136
0
 
17
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
Ами водещата на сутрешното предаване " Здравей,България" имаше за гост правосъдния министър и направо си каза,че Шиши Пеевски е бил приятел на Нотариуса. Защо от убийството насам Свин4о не се е показвал да коментира нещо,а преди не пропускаше ден.
135
5
 
6
 
! Отговори
11 поръч. убийства преди 2 месеца
11 поръчкови убийства през последните 3 години! Всичките свързани с хора на Радев, някои е внедрил, други му нареждат! Досега се говореше само за прокуратурата, но се оказва, че повечето гнили ябълки са в съда!
134
0
 
4
 
! Отговори
?!?!?! преди 2 месеца
Е и сега има поле за изява ... между оня свят и нашия свят, да видим дали и тук ще се справи !!!
133
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трябваше да убият и семейството му. Аз например, ако съм потърпевш бих разфасовал децата му на публично място и бих им забил по 20лв в главите с пирони. Можеше и да им измие очите с киселина или по-добре с основа. Корупцията се спира само с екзекуции. Службите кога ще премахнат Шиши? То през социализма не е имало толкова наглост от управляващите.
132
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никога няма да бъде разкрито това убийство пора ди една много прос_та причина. Тези институции, които трябва да се занимават с разкриването му вероятно са същите, които са работили по "закриването" на Мартинчо. И сега се говори толкова много за това убийство по една също много прос_та причина. Сплашват се подобните на Мартинчо, че ако дори само си помислят да говорят, ще им се случи случка.
131
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
kak e оживял тиз ммаймун 20г в измами и лъжи. големи путювции сме да ги търпим таква измамници.
130
0
 
14
 
! Отговори
с.т. преди 2 месеца
Егати грозния мъж!
129
0
 
6
 
! Отговори
X преди 2 месеца
Ахахахахахахах Абе, ДНЕС, т и к в а т а ли ви се обади да цензурирате думата (какватато не съществува в българския) Т И К В О Ч А???!

Спонсорирани публикации