В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции

Андрей Янкулов: Възможно да е убит, за да не се разприказва
Обновена: 3 фев 2024 22:54 | 3 фев 2024 22:10, Анисия Иванова
174
В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции
Снимка: БГНЕС

В мрежата, която е ръководел Мартин Божанов - Нотариуса, е имало данни за лица на сериозни властови позиции. Това заяви пред Нова тв бившият прокурор Андрей Янкулов, който сега е част от Антикорупционния фонд.

Според него е възможно да е убит, за да не се разприказва. „От начина на функциониране на това криминално предприятие, става ясно, че то е било изключително добре поставено в структурата на публичната власт у нас. Това е видно от множество примери", поясни Янкулов.

На въпрос каква ще бъде съдбата на този архив, той обясни:

„Каквато и за архива на другия предполагам ръководител, на другото такова сериозно криминално предприятие – Петьо Петров, известен с прякора си Еврото, който изчезна безследно. В един момент, като че имаше напрежение между Пепи Еврото и Мартин Божанов”.

„Виждаме сега и това, което излиза за съпругата на Божанов, която е била назначена с външен конкурс на ГДБОП. Това са индикации за сериозните властови позиции на групата.Нямам спомен да са могли да влизат хора отвън. Там са се набирали служителите от други структури на МВР”, каза още  бившият прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
6
 
! Отговори
X преди 3 месеца
*** падна на по - ниско ниво и с това мафията "огладня", не че им липсават пари, ама искат още да лапат! Представиха ни накакъв "бухал" за министър председател, който ще бъде сменен от някакъв съсел, които трябва да са "независими" и радващи окото на народа! Да ама не. Докато бецето и феса даваха и грабеха всичко беше наред. Сега обаче се появяват други лица, и някои стават излишни! Да видим кой ще е next.
127
1
 
10
 
! Отговори
Властови гъз преди 3 месеца
Нормале, БГ обича да си гласува за доказани мафиоти и крадци. Справка ББ.
126
0
 
13
 
! Отговори
Лико преди 3 месеца
Ама ти като му видиш мутрата, то от раз ти идва да го гръмнеш!!!!!!! Представяте ли си този нелицеприятен човек да те изнудва!!!!!!! Направо с винкела!!!!
125
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
гласувайте пак за герп, бсп и дпс, те са най-отдавна в тая корупционна схема
124
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тоя си е имал чадъри на най-високо ниво, щом 20 години *** хора и отнема домовете им, но не разбирам защо се мъчат да ги нищят, няма да има наказани, няма да има осъдени, дори да разберем имената на корумпетата, пак няма да има наказание за тях, с мъка на сърце казвам че България е задушена от корупция и няма мърдане, самата съдебна система работи за престъпниците, а ние очакваме справедливост
123
4
 
6
 
! Отговори
"Имало"!? преди 3 месеца
Стига само празни приказки! Докажете нещо! Обаче ще лъснат представители на ДБ, ПП , БСП, не само на ДПС и ГЕРБ, както се опитвате да внушавате!
122
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Престанете да пишете глупости и да си служите със недомлъвки,защото лицето което е зад този е Иван Гешев,селянчето което беше главен прокурор на република българия и трябва ли г-жа Лаура от Румъния ДА ВИ ГО КАЖЕ
121
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Айде сега Мартин Божанов Нотариусът е бил близък на ВСИЧКИ заинтересовани срещу заплащане. Даже антикорупционният фонд го ползваха за "експерт " по Барселонагейт и Ивайла Бакалова която също приказваше за Бойко че имал незаконно дете . С такива филмчета се вдигаше рейтинга на Продължаваме Промяната и ДА България преди две години при прословутите протести срещу ГЕРБ и ДПС "НИКОГА С ГЕРБ и ДПС". Днес идвете партии са в НЕкоалиция, СГЛОБКА ,дали такъв като Божанов е необходим за тях?Едва ли .
120
0
 
12
 
! Отговори
прокурорска мафия преди 3 месеца
Мафията на политиците и прокурорите се чисти!
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Общините трябва да получават само пари от Държавата в бюджетите си,за да изпълняват "програмите"за дейностите си одобрени от гражданските съвети след референдум,така както е в развитите Държави.(Швейцария например)
118
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Октоподите имат своиството да изпущат"мъгла" около себе си и така се прикриват в нея.В момента тече такъв"процес" и около българския Октопод(българската мафия)Нови избори без старите мутри за нов живота и ново бъдеще и за децата на България.
117
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
През 2023 г.вИталия бяха осъдени повече от200 членове на мафиятаТази година вИспания,бяха арестувани повече от130 души,членове на мафията и се води разследванеВероятно ще има и съд за тяхВъпросът вече"виси"и в БГ.Как там може а тука не може?Нека политиците да дадат отговораАко не могат,да си самозакрият партийте,допуснали мафиоти в средите сиБългария е на всички нейни граждани а не само на"членуващите"в партиитеСпрете субсидийте отДържавата за партийтеТака се създава демокрация,а не партокрация
116
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Къде изчезна,тефтерчето на Красьо-черния? Помним,кои бяха на"отчет"в негоТогава мафията беше в начален стадий и беше гущерче,което си откъсна опашката за да се покрие тялотоВ последствие се превърна в октопод с много пипала и овладя не само Държавата а и ОбщинитеКъде в Конституция пише,че гражданите са длъжници да плащат данъци и такси на ОбщинитеВ нея пише,че гражданите дължат данъци и такси само наДържавата определени съсЗаконНо мафията вНС отъждестви общините с Държавата и ограбва гражданите
115
0
 
19
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
Убития "Нотариус" е бил БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ НА ШИШИ . Това каза току-що водещата на Здравей България в интервю с ПРАВОСЪДНИЯ МИНИСТЪР !!!!! УЖАС . Какви хора ни управляват - МАФИЯ , КОРУПЦИЯ , ПОДКУПНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ.
114
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега всички съдий,подчинени на Октопода,се оправдават,че един престъпник им оказвал натискът и те решавали делата според "инструкцийте"дадени от него?Сега види въпросът:-Те защо са се съгласявали?Нали НК ги задължава да сезират държавните органи,когато станат свидетели на престъпление.Явно е че са имали полза,от"натискът"и сега оправданията им са"кухи".
113
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да познаем, един от тях е магистратът, който пусна руския шпионин Малинов да отиде в Москва и получи орден от Путин. За заслуги. Вероятно, има и хора в президентството, като октопод са пропълзели навсякъде в държавата.
112
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
114 Мечтай си. България е криминална държава. Докато мракобесната ДС и клонинзите й са във властта, ще бъде такава.
111
0
 
9
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
В престъпните "мрежи" ВИНАГИ ИМА ЛИЦА НА "СЕРИОЗНИ ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ" ,НО Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ВСИЧКИ ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ ,ДА ПОЛУЧАТ СВОЕТО СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИЕ ОТ МАГИСТРАТИ С ЛИЧНОСТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ,КАТО СЪДИЯ ВЛАДИСЛАВА ЦАРИГРАДСКА .СЪЩОТО ПРАВОСЪДИЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ И ВСИЧКИ "МАГИСТРАТИ" И "РАЗСЛЕДВАЩИ СЛУЖИТЕЛИ" ,КОИТО ПРИЛАГАТ "СЛЯПО ПРАВОСЪДИЕ" ,КОЕТО ОБСЛУЖВА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ ,А НЕ ИСТИНАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА ,КОИТО СА В ОСНОВАНАТА НА ПРАВДАТА ,КОЕТО Е ФУНДАМЕНТЪТ НА ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА .
110
0
 
14
 
! Отговори
Серкиз Онодян преди 3 месеца
,,"В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции".Този се е знаело кой е,и е бил притежател на частен клуб от ,,затворен тип" в който се е влизало единствено с членска карта.Там камери няма.И това се е знаело какъв е бил предметът на дейност на този така наречен клуб.Вижте кои мса били почетните членове на клуба,и ще ви стане ясно защо за това змийско гнездо не се е знаело нищо.И като няма камери вътре,то поне вижте записите от паркинга на клуба,да видите депутатите къде ходят
109
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този вече е заместен с друг.

Спонсорирани публикации