В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции

Андрей Янкулов: Възможно да е убит, за да не се разприказва
Обновена: 3 фев 2024 22:54 | 3 фев 2024 22:10, Анисия Иванова
174
В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции
Снимка: БГНЕС

В мрежата, която е ръководел Мартин Божанов - Нотариуса, е имало данни за лица на сериозни властови позиции. Това заяви пред Нова тв бившият прокурор Андрей Янкулов, който сега е част от Антикорупционния фонд.

Според него е възможно да е убит, за да не се разприказва. „От начина на функциониране на това криминално предприятие, става ясно, че то е било изключително добре поставено в структурата на публичната власт у нас. Това е видно от множество примери", поясни Янкулов.

На въпрос каква ще бъде съдбата на този архив, той обясни:

„Каквато и за архива на другия предполагам ръководител, на другото такова сериозно криминално предприятие – Петьо Петров, известен с прякора си Еврото, който изчезна безследно. В един момент, като че имаше напрежение между Пепи Еврото и Мартин Божанов”.

„Виждаме сега и това, което излиза за съпругата на Божанов, която е била назначена с външен конкурс на ГДБОП. Това са индикации за сериозните властови позиции на групата.Нямам спомен да са могли да влизат хора отвън. Там са се набирали служителите от други структури на МВР”, каза още  бившият прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
5
 
6
 
! Отговори
До 72 преди 3 месеца
Първо, не се пише "у запад", а "на запад". Но, нищо, типично за шоплъка. Спи си и не се излагай, завърши поне 8ми клас. Да, на запад бях, и не съжалявам, далеч от интелигентни като теб. Бъди жив и здрав.
67
3
 
4
 
! Отговори
До 70 преди 3 месеца
А ти къде беше бе, у запад ли? Аман от т.пи изказвания. По- добре не се обаждай.
66
4
 
4
 
! Отговори
Пак насилие преди 3 месеца
Полицаи в Бобов дол изнасилват хора до смърт!
65
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еййй, пълно с експерти, познавачи, топ криминалисти и велики съдии и прокурори в тази 4кочина4. А къде бяхте мишки умрели през последните 20 години, докато той се вихри?
64
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Във всички имотни измами в България главни действащи лица са нотариусите. И полиция, и съд, и прокуратура знаят затова, но не предприемат нищо, защото получават хубави пари като подкуп. Хиляди хора останаха на улицата, някои полудяха, някои умряха, някои станаха клошари. Няма такава държава!
63
3
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 месеца
СЪДИЯ, ПРОКУРОР , ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ "НОТАРИУС" СЯДАТ НА МАСАТА И ЗАЕДНО РЕШАВАТ КАКВИ ИЗМАМИ ДА СЪТВОРЯТ ,ТАКОВА ЧУДО В СВЕТА НЯМА В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА,НАВСЯКЪДЕ ПРОКУРАТУРАТА Е ПОД ВЛАСТТА НА ДЪРЖАВНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ, ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО ПРОКУРОРИТЕ И АДВОКАТИТЕ СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНИТЕ , ТОВА ГО ОСЪЗНА ХРИСТО ИВАНОВ ТОЙ СЕ БОРИ КАТО ЛЪВ С МАФИЯТА И ДО НЯКЪДЕ УСПЯ-НО КАТО ЧЕТА ФОРУМА ,РАЗБИРАМ ,ЧЕ ТОВА КОЕТО ПИША Е С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ
62
14
 
7
 
! Отговори
Чичолина преди 3 месеца
Само клевети.Нещо доказано да има?Цитирайте присъди бе специалисти разследващи.Всяко уронващо престижа твърдение е гнусна клевета не бъде ли доказано.Доказва се само чрез присъди.Колмо правна стойност имат твърдения без присъди.Кръгла НУЛА е правната стойност на такива твърдения.
61
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции" Какъв шок! В България корумпирани политици?! Не може да бъде!!!
60
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо ли красива жена се жени за гр0зен и мегаотблъскващ тип, от чиято физиономия на човек му се п.връща? Любовта е сляпа. И не, няма да спрем да го коментираме, някой много упорито иска да забравим случая.!!!!!
59
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те вече чер веи те го изядоха, вие още го нищите тоз' мак акк. Малко му е тре пането и късно. Ако един от първите пострадали го беше свет нал, над 200 човека и техни роднини нямаше да бъдат ограбени най-нагло. В Албания - най-възрастния мъж в родата разчиства сметките и поема отговорността. Затова не ги правят на май мунни и имат страх разните им чиновници и власт упражняващи. В България хората са изтривалки за подобни "герои" - грабители
58
14
 
3
 
! Отговори
Чичолина преди 3 месеца
Внушението също е клевета.Липсата на спомен за назначение след външен конкурс,че и подсилено с недвусмисленото твърдение за силни властови позиции на групата при дело заведено от вдовицата ще е с единствен резултат и той е,и това доказана клевета Как си мисли,че този бивш прокурор може да докаже твърденията си?Ще докаже търговия с влияние ли.На нейно място бих си потърсила правата,още повече след отношението на началниците за 50 минути,което значи,че след майчинството и пак ще я уволнят.
57
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пределно ясно е, че сглобкаджиите замитат следите си. И поради тази причина извършителят ще остане неизвествен, точно както и при убийството на Алексей Петров.
56
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Според мене тоя може да са го застреляли и само заради физиономията...
55
2
 
21
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Мартин Нотариуса е бил обикновен работник в мрежата,а не ръководител.Дошъл е момента да е излишен за мрежата и са го почистили.Нещо обичайно за такива структури.
54
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да се пресекат "кражбите на имоти" вече е изключително лесно - трябва да има възможност само всеки да си запише в Агенцията по вписванията парола срещу имота, при което никой нотариус не би могъл да ти продаде имота без да се докопа до нея. Но за мафията от нотариуси това е изключително неизгодно и никога няма да го допуснат.
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
НЕВЪЗМОЖНО!!!
52
2
 
23
 
! Отговори
Няма такава държава преди 3 месеца
Колко ли подобни и много по-влиятелни мрежи работят в момента?Стотици са.А най-едрите си уреждат клубните срещи в Дубай ,Щатите и рядко в Гърция и Турция.Далеч от избирателите ,данъкоплатците ,електората и т.н. ,случайно попаднал човешки мат.рял.
51
2
 
24
 
! Отговори
малко дим и нищо преди 3 месеца
Щом са високопоставени няма да се излагаме я , било каквото било , вече няма да правят така .
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всеки с електронен подпис може да иска справка от имотния регистър и да му изпратят незаверен препис от личните или народните му актове за собственост. Но сигурно има и подставени лица или фирми, за които няма да се намери точна информация. Трудна работа. Поне за неговите и на семейството му Нот.актове ще излезе нещо.
49
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Винаги съм се чудил... Мама му стара всеки ги знае тия мутряги, бандюги, дилъри, сутеньори. Още малко любимите им храни, дрехи, че и колко пломби по зъбите имат, ама НИКОЙ нищо не прави. Трябва да гръмнат някого и чак тогава от всяка медия почват да се появята някакви очевидци и свидетели. Явно имат амнезия тия хора. Цялата полиция го знае кой е какъв е и ... НИЩО. Ами някой невинен ако беше пострадал? Нечий баща, майка, дете? С какво тия жалки лицемери щяха да оправдаят смъртта им?

Спонсорирани публикации