В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции

Андрей Янкулов: Възможно да е убит, за да не се разприказва
Обновена: 3 фев 2024 22:54 | 3 фев 2024 22:10, Анисия Иванова
174
В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции
Снимка: БГНЕС

В мрежата, която е ръководел Мартин Божанов - Нотариуса, е имало данни за лица на сериозни властови позиции. Това заяви пред Нова тв бившият прокурор Андрей Янкулов, който сега е част от Антикорупционния фонд.

Според него е възможно да е убит, за да не се разприказва. „От начина на функциониране на това криминално предприятие, става ясно, че то е било изключително добре поставено в структурата на публичната власт у нас. Това е видно от множество примери", поясни Янкулов.

На въпрос каква ще бъде съдбата на този архив, той обясни:

„Каквато и за архива на другия предполагам ръководител, на другото такова сериозно криминално предприятие – Петьо Петров, известен с прякора си Еврото, който изчезна безследно. В един момент, като че имаше напрежение между Пепи Еврото и Мартин Божанов”.

„Виждаме сега и това, което излиза за съпругата на Божанов, която е била назначена с външен конкурс на ГДБОП. Това са индикации за сериозните властови позиции на групата.Нямам спомен да са могли да влизат хора отвън. Там са се набирали служителите от други структури на МВР”, каза още  бившият прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Явно в съдебната ни власт, колкото си по- корумпиран, толкова по-висок пост ти дават. Я го вижте Гешев, покри нещата в КТБ, премахна Иванчева да не пречи и хоп, главен прокурор. Ако така продължаваме, след 10 години нищо няма да е останало от тая държава.
87
1
 
7
 
! Отговори
До 89 преди 3 месеца
Твърдението ти е вярно 50:50. Не можеш да бъдеш сигурен. Всъщност при тази корупция и безнаказаност на съдебната система която виждаме, по- вероятно е да му е била затворена устата завинаги.
86
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Я,стига.Убил го е жертва на престъпната дейност,която е осъществявал с магистратите мафиоти,а не самите магистрати.Глупости на търкалета.Винаги ,когото чорапът започне да се разплита първо изгарят бушоните.
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ВЕЧЕ КАТО ХОДЯ В КАУФЛАНД, ЩЕ ПАЗАРУВАМ С МРЕЖИЧКА - НИКАКВИ КОЛИЧКИ И НАЙЛОНИ...
84
2
 
7
 
! Отговори
Внушения! преди 3 месеца
Дават трибуна на хора от Анти корупционния фонд, които правят внушения без доказателства! А те, би трябвало да разполагат с такива, тоест изпълняват политически поръчки!
83
0
 
21
 
! Отговори
познавам го преди 3 месеца
много добър човек, винаги поздравява, този път сигурно е забравил да поздрави.
82
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мобилните оператори не знаят ли на кого е звънял? Не, нали. Хахахаааа.. Най- много ме е яд, че ни вземат за мезе и че симулират дейност. Един автомат и всички подред..
81
2
 
44
 
! Отговори
До да допълня преди 3 месеца
Жена му е същата като него. Толкова години си е мълчала за престъпленията на мъжа си и е яла крадени пари. Може да остане гладна, ако влезе в сливенския.
80
1
 
28
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
Полицайка ,която се снима гола....
79
2
 
14
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 месеца
До Бонго Бонго 86 Жена му е страхотна хубавици. Гладна няма да остане.
78
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Чичолина Охраната да не са киборги, те са ги проучили отдавна :)))
77
1
 
12
 
! Отговори
Чичолина преди 3 месеца
Охраната да не си е слагала ченето за вечеря?
76
2
 
15
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
Обвиняват човек,който бил изчезнал...а не магистратите които пазел или за тях изнудвал.Вече е ясен поръчителят. Този коментиращите е за да заблуди масата.Да не би да стигнат до магистратите назначени от Радев??? Кои са????? Искаме имената им в обкръжението на Божанов? Кои са?????
75
0
 
20
 
! Отговори
Най-добрият свидетел преди 3 месеца
е мъртвият свидетел!Дайте имена!Имена на хора от властта,без значение коя е тя-партийна,политическа,икономическа или юридическа!Иначе,само така,както въпросната статия е ала-бала,най-общи приказки без конкретни имена,които нищо не означават!Били магистрати и какво от това,искаме конкретни имена,за да повярваме,че у нас действително се бори корупцията!Аз съм сигурен,че не само този,а и в други населени места има подобни типове,които са на ти с властта,както и подобни бордеи или бърдаци за срещи!
74
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо като е мълчал толкова години, изведнъж се появи нелепата версия, че щял да се разприказва.... :))) Просто е изнудил некой който не требва и резултата е налице :)))
73
6
 
6
 
! Отговори
Чичолина преди 3 месеца
Първо бяха 200,после станаха 20,накрая се оказаха три имота.Убилк го били,за да мълчи?Поредното предположение,основани не на факти,а също на предположения.Ако имаше такива факти щяха ли свързаните с него магистрати да си правораздават?Същото е и за затворения клуб.Как си го представят 50 съдии и прокурори да си ядат и пият столкова подсъдими и да се пазарят.Ами имало е карти,за да влизат разследващи фондове там.Кис,кис,кис!
72
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко време мина от убийството и още не са намерили кой държавник се е възползвал от услугите му? Не вявам.
71
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колкото повече ровят този случай,толкова повече се размирисва,явно са попаднали на помийна яма,този е събрал много *** покрай себе си.Попаднаха на гнездо на корупция,все някой я е организирал,ако не го открият,пак ще я създаде,защото хората преяли с власт искат да я осребряват
70
0
 
17
 
! Отговори
Изненадааа! преди 3 месеца
Ау, какво откритие! Никой не можеше да се досети.
69
0
 
13
 
! Отговори
Само след като преди 3 месеца
Думнат някой се започва една ревизия на действията, приятелите, живота му и то все от специалисти, за които никой не е чувал, но знаят всичко!Вава ли воня ще се разнесе, ако освиткат от политиците ни приличащи на бизони?