Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?

От нейния клип са видими поне пет нарушения
13 фев 2024 08:53, Александър Попов
363
Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?
Снимка: Instagram

Поне пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от „Мис Силикон“ Катрин Йорданова, извън шофирането под въздействие на кокаин. Говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце.

"Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата", заяви пред bTV Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

Плеймейтката се похвали с видео в социалните мрежи, а на стъклото й има и стикер на Народното събрание, който имат депутатските автомобили. Ще се доказва дали е истински или просто имитация. Вчера Катрин Йорданова беше арестувана за шофиране след употреба на кокаин.

Още по темата
„У нас е регламентирано, че на предното стъкло на автомобила може да има само позволените от закона стикери – например такъв за гражданска отговорност. Дали стикерът на Народното събрание на колата на Катрин Йорданова е автентичен – това ще се установи от други органи. Ако автомобилът не е неин, то тогава отговорността трябва да се търси от някой друг", заяви Тодоров.

Той коментира, че наказанието за Катрин Йорданова ще бъде много строго и припомни, че за шофиране под въздействието на наркотици се отнема автомобила.

"Ако автомобилът не е неин, левовата му равностойност трябва да се плати от реалния собственик. Той ще бъде лишен от шофьорска книжка и ще плати глоба от 2000 лв.", поясни още Владимир Тодоров.

Той внася сигнал в Районна прокуратура – София, защото това е единственият начин да се противодейства на този род опасни прояви на пътя. Според него пътна полиция е с ограничени правомощия, когато става дума за заснети в клип нарушения на закона.

„Назначената експертизата ще докаже, че именно тя е шофирала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се разгледат и други обстоятелства и факти. Катрин Йорданова може да влезе в затвора за три години“, каза Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
в опита си да стане известна си го заби, яко. Млада и глупава. Ще улегне.
33
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Стою Нещо бъркаш! Нища не се случва в КАТ. Ако тая не си беше качила сама клипчетата за да се прави на интересна, никой нямаше да я пипне докато не направи беля!
32
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Виждате ли как комплексарщината и простотията карат хората сами да се прецакат.Тази така се наигра...., че свят ще и се извие
31
4
 
26
 
! Отговори
Стою преди 3 месеца
Слава богу,че все пак нещо се случва в КАТ и не залагат само камери,а ловят баклуците от фолка!
30
6
 
27
 
! Отговори
Джипа не е Променков преди 3 месеца
Такива чисто нови Мерцедеси могат да имат само депутати от ГЕРБ и ДПС. Само те разполагат с такива средства - да подаряват джип на любовницата.
29
2
 
49
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 3 месеца
Момичето става за опъване, няма какво да се лъжем. Но това е друга тема. Сега очаквам да дадат трибуна на майка и, която да ревне по медииите - моята дъщеря ли е най-големия престъпник? До нея ли опряхте? И неща от сорта.
28
1
 
23
 
! Отговори
КАКВОТО РЕШИ преди 3 месеца
ПЕЕВСКИ, НОВОТО ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ
27
4
 
40
 
! Отговори
Е тва е преди 3 месеца
Хващат я с кокаин, след многобройни нарушения и се почва дебат - ще и вземат ли колата, ще лежи ли в затвора... ми по принцип тея работи не ги решава мициpките ами законите - който ги нарушава требе да си носи отговорност. Така е в белия свят. Тука не сме Москва все пак.
26
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Таз изобщо не съм е чувал, мейби в чалга средите е известна... :)) Аз така и не можах да разбера, защо жените си слагат силикон, приличат на некакви чудовища, не на секси жени :))
25
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мис кокаин...
24
7
 
34
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 3 месеца
Няма да отнемат нищо. Нея вероятно я пердаши Кирчо от ПП - той е местния бик, който запложда Лените и тем подобни промянаджийки. Шишо и Баце са дърти и не го вдигат, имат и кръвно. Поради това смятам, че мерцедеса е на Кирчо.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Явно вече много малко глоби правят затова пресата ни информира за всеки отделен случай.ок
22
1
 
33
 
! Отговори
Кокаин с нурофен преди 3 месеца
А какво стана с пробите на Диончето?
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега да не ми я пуснете тая?!
20
1
 
43
 
! Отговори
Дали преди 3 месеца
един стикер е автентичен или не, се определя за десетина минути! За какво ХРАНИМ ВСИЧКИ НИЕ полицейски апарат по-голяв от армията?
19
3
 
27
 
! Отговори
Тъпкач пенсионер преди 3 месеца
Каква и е тарифата на девойката? Искам да я клатя...Тия джуки ша трябва да избият хонорара за адвокат сега
18
2
 
35
 
! Отговори
НАП МАП МВР преди 3 месеца
"Ще отнемат ли мерцедеса" - Е това изобщо подлежи ли на съмнение?! Много ясно, че ще го вземат. Не само, ами да се види с какви средства е закупен и така нататък.
17
3
 
31
 
! Отговори
С тая джука преди 3 месеца
Да лиже пода в сливенския!Бааах ти нахалницата и празни от съдържание институции!
16
0
 
12
 
! Отговори
Г-н Депутат: преди 3 месеца
Не!
15
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А с пияната княгиня какво стана?