Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?

От нейния клип са видими поне пет нарушения
13 фев 2024 08:53, Александър Попов
363
Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?
Снимка: Instagram

Поне пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от „Мис Силикон“ Катрин Йорданова, извън шофирането под въздействие на кокаин. Говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце.

"Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата", заяви пред bTV Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

Плеймейтката се похвали с видео в социалните мрежи, а на стъклото й има и стикер на Народното събрание, който имат депутатските автомобили. Ще се доказва дали е истински или просто имитация. Вчера Катрин Йорданова беше арестувана за шофиране след употреба на кокаин.

Още по темата
„У нас е регламентирано, че на предното стъкло на автомобила може да има само позволените от закона стикери – например такъв за гражданска отговорност. Дали стикерът на Народното събрание на колата на Катрин Йорданова е автентичен – това ще се установи от други органи. Ако автомобилът не е неин, то тогава отговорността трябва да се търси от някой друг", заяви Тодоров.

Той коментира, че наказанието за Катрин Йорданова ще бъде много строго и припомни, че за шофиране под въздействието на наркотици се отнема автомобила.

"Ако автомобилът не е неин, левовата му равностойност трябва да се плати от реалния собственик. Той ще бъде лишен от шофьорска книжка и ще плати глоба от 2000 лв.", поясни още Владимир Тодоров.

Той внася сигнал в Районна прокуратура – София, защото това е единственият начин да се противодейства на този род опасни прояви на пътя. Според него пътна полиция е с ограничени правомощия, когато става дума за заснети в клип нарушения на закона.

„Назначената експертизата ще докаже, че именно тя е шофирала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се разгледат и други обстоятелства и факти. Катрин Йорданова може да влезе в затвора за три години“, каза Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А с пияната княгиня какво стана?
14
0
 
56
 
! Отговори
Фед Красивия преди 2 месеца
Има дилема.ако Стикера е фалшив,се лежи от 3 до 5 за подправяне на документи.Ако пък е истински,пак какво прайм?Хайде да ви видя корумпета от съда до парламента!!!
13
2
 
24
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
До 7 "Това ако беше станало тука в Германия" - в германия ислямистите ви мачкат по улиците и даже не ги търсят. Факт.
12
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе, тая толкова ли е грозна в лице, че една снимка няма на която очилата да покриват 2/3 от лицето???
11
3
 
35
 
! Отговори
Нквд преди 2 месеца
Конфискация на Мерца веднага
10
3
 
47
 
! Отговори
Плач, мъка, тъга преди 2 месеца
Време е за интервюто и при Мон Дьо.
9
2
 
27
 
! Отговори
as преди 2 месеца
и силикона да и вземат :D
8
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не, няма, отнемат се 20-25 годишни коли на кокошкари. Тази *** очевидно се ползва с протекции (т.е. някой с възможности я шие) и ще видите как всичко ще се потули... Т.е. ще се докаже за пореден път, че не сме мръднали на милимунда от 90-те години!
7
2
 
41
 
! Отговори
Само да попитам преди 2 месеца
Добре е да има наказания за тези самозабравили се младежи, но аз да попитам къде са родителите на това същество ? Те какво мислят и правят по въпроса ?Защото често забравяме че такива хора са продукт на лопса на адекватно родителство
6
6
 
47
 
! Отговори
Deutschland преди 2 месеца
Това ако беше станало тука в Германия - тази вече щеше да е карат в затвора и никой нямаше да я излъчва по телевизора вече втори ден.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази си прави пиар.
4
0
 
14
 
! Отговори
Ами преди 2 месеца
Не естествено
3
4
 
51
 
! Отговори
Гражданин преди 2 месеца
Не само колата да й вземат, ами и в ЗАТВОРА ДА Я ВКАРАТ!
2
3
 
52
 
! Отговори
Мис Бикини преди 2 месеца
Оправете си заглавието. Това вече е Мис Кокаин, а не Мис Силикон.
1
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така и не разбрах какво се случва когато ушево корумпе се овъргаля с патрулката пияно-дрогирано в нивата като онова новозагорското,през уикенда в пернишко. Вземат ли му я,плаща ли я, награждават ли го, шеф ли го правят, кмет ли?