Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?

От нейния клип са видими поне пет нарушения
13 фев 2024 08:53, Александър Попов
363
Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?
Снимка: Instagram

Поне пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от „Мис Силикон“ Катрин Йорданова, извън шофирането под въздействие на кокаин. Говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце.

"Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата", заяви пред bTV Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

Плеймейтката се похвали с видео в социалните мрежи, а на стъклото й има и стикер на Народното събрание, който имат депутатските автомобили. Ще се доказва дали е истински или просто имитация. Вчера Катрин Йорданова беше арестувана за шофиране след употреба на кокаин.

Още по темата
„У нас е регламентирано, че на предното стъкло на автомобила може да има само позволените от закона стикери – например такъв за гражданска отговорност. Дали стикерът на Народното събрание на колата на Катрин Йорданова е автентичен – това ще се установи от други органи. Ако автомобилът не е неин, то тогава отговорността трябва да се търси от някой друг", заяви Тодоров.

Той коментира, че наказанието за Катрин Йорданова ще бъде много строго и припомни, че за шофиране под въздействието на наркотици се отнема автомобила.

"Ако автомобилът не е неин, левовата му равностойност трябва да се плати от реалния собственик. Той ще бъде лишен от шофьорска книжка и ще плати глоба от 2000 лв.", поясни още Владимир Тодоров.

Той внася сигнал в Районна прокуратура – София, защото това е единственият начин да се противодейства на този род опасни прояви на пътя. Според него пътна полиция е с ограничени правомощия, когато става дума за заснети в клип нарушения на закона.

„Назначената експертизата ще докаже, че именно тя е шофирала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се разгледат и други обстоятелства и факти. Катрин Йорданова може да влезе в затвора за три години“, каза Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Трябва да има класация за най-скъп автомобил конфискуван заради пиян или дрогиран шофьор. Месечна, годишна и за всички времена.
53
1
 
7
 
! Отговори
Мерцедеса на търг преди 4 месеца
Ще бъде голям хит!
52
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Чекаме ергенът по бТВ, да се посмеем отново на силиконовите мадами :)))
51
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Депутатчо ще се обади на когото трябва и ще я изпратят по живо по здраво, даже кафе ще и купят.. Ако все пак и вземат колата за пред хората, депутатчо друга ще и вземе и този път 300 на магистралата да бие стария рекорд...
50
0
 
19
 
! Отговори
Обективен преди 4 месеца
Как се нарича жена ,имплантирала вaгинaa на устата си - джукеса.
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако в България подобни клипчета не се смятаха за готини от огромен процент от населението, тази никога нямаше да й хрумне да го прави. Защо не се е снимала как решава задачи по математика? Ами защото нито "готините" жени, нито "готините" мъже, а още по-малко "готините" тийнейджъри (нарочно не пиша юноши) ще харесат клипчето. Докато обществото не промени чипа си (ако не за друго, за това Симеон е прав), такива ще са "вървежни". Така че всеки от нас е виновен за поведението на подобни индивиди...
48
0
 
8
 
! Отговори
Дзивко преди 4 месеца
Тук важното е какво ще покаже кръвната проба, ако не пипнат естествено, ако е положителна за кока, следва дело, само съдът налага глоба за отнемане на колата или размера за цената му, което се определя от вещо лице, ако то каже че струва 1500 кинта, толко ще я глобят...
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До кога ше ни занимавате с някакви раз*уретини дето хлеб на вързано куче не могат да дадат. Да я съдят и колата да се отнеме в полза на полицията за да гонят такива като нея по магистралите. Така правят в Турция. Само с някакви чалгарки на повикване занимават народа.
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Доста *** изцепка- да правиш нарушения, да се снимаш и публикуваш в социалните мрежи, за да станеш известна. Сега очаквам цялата ѝ рода да дава интервюта, как тя не била такъв човек и тя ли проблемът на държавата. Сбъркана работа.
45
2
 
15
 
! Отговори
G преди 4 месеца
Защо я правите известна тази женичка? Вчера мернах брат и по една от телевизийте. Провалът runs with the family.
44
1
 
22
 
! Отговори
генади преди 4 месеца
...АМА МНОГО ПРОСТА!!!
43
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сега ще го изкарат с блокирал двигател на стойност 10 хиляди лева и пак ще излъжат!
42
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тая провинциалистка е толкова куха че и тече от ушите!!А колата няма да я вземат щото не е нейна.София е потопена от такива надървени провинциалисти като тая и брат и които вчера са слезли от гората.
41
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Недейте да пишете за тези същества, а пишете за същественото. Вярно ли е че започват да пристигат първите самолети с бежанци от Европа и заселването им в България ?
40
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Джипа не е Променков И ИТН - тоже!
39
0
 
36
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 4 месеца
Тя че е глупава, глупава е. Спор няма. Но ако никой от властимащите не е зад гърба и, няма да прави чак такива нагли изцепки. Готов съм да се обзаложа с всеки, че никога няма да влезе в затвора!
38
1
 
32
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 4 месеца
Ако МПС-то се отнема по закон, ЗАЩО ВЪОБЩЕ ПИТАТЕ???
37
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Джипа не е Променков-Така е,а и пп не харесват жени!
36
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Джипа не е Променков Друг е аргументът - онези от ПП не се интересуват от жени.
35
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като си сложиш силикон какво моме, по-женствена ли ще си, или ще приличаш на некакъв анимационен герой :))) Който е пипал естествена женска гърда знае, чалгарите не знаят естествено :))