Върнаха ни над 30 мигранти съгласно регламента от Дъблин

18 идват от Австрия
13 фев 2024 20:37, Стела Стоянова
115
Върнаха ни над 30 мигранти съгласно регламента от Дъблин
Снимка БГНЕС, архив

18 мигранти от Австрия и 14, задържани в други държави от Европейския съюз, бяха върнати в България днес. Основанието за това е Дъблинското споразумение. Част от мигрантите пристигнаха с чартърен полет.

На летището чакаха недоволни, които твърдяха, че българското правителство е договорило връщането на хиляди бежанци в България.

От Държавната агенция по бежанците коментираха, че мигрантите са върнати у нас, тъй като тук са поискали предоставяне на бежански статут, предаде БНТ. Ако се стигне до отказ, мигрантите се предават на дирекция "Миграция", тъй като те се смятат за нелегално пребиваващи.

От началото на годината у нас по този механизъм са върнати 82-ма души от общо заявени 317.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: Дъблинмигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
23
 
! Отговори
бай танасе преди 3 месеца
Ами в България никой не ги е канил. Така , че никой не ги задържа.
48
2
 
27
 
! Отговори
Селска Идилия преди 3 месеца
.... Роми грабят възрастните българи по селата.... а скоро афганистански мигранти ще ограбват и българите и ромите .... България по време на Демокрация.
47
2
 
14
 
! Отговори
Бай Танас преди 3 месеца
Те вече са видели Виена. Тук няма с какво да ги задържим. Най-много да им отровим живота и останалите да почнат да ни заобикалят
46
5
 
13
 
! Отговори
демография преди 3 месеца
Чужденеца си остава чужденец където и да го насадиш. Особено тези със чужда на българската култура. Някакви си 1000-2000 чужденеца няма да сменят населението на България. Откъдето дошли - там отишли - еврейска поговорка. Впрочем самата земя не търпи чуждо тяло и го отхвърля. Пример - франция има трето поколение мигранти от африка и се видя от цял свят как са интегрирани. Точно така - никак.
45
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Именно за това има расизъм, у дома си трябва да се чувстваш като на гости. Нагли и нахални със претенции са. Когато станат много вече искат и ти да се съобразяваш с тях. Най много 100-200 хиляди турци и до 50 хиляти роми за цвят и няма да има расизъм!
44
2
 
17
 
! Отговори
до 50 преди 3 месеца
Това са само мъже. С кого ще правят деца?
43
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Изобщо не сте запознати и пишете глупости. Никой няма никъде да се върне, да тук сравнение с Австрия, Германия и Белгия е много зле, но сравнение със Сирия, Иран и подобни страни е рай. Вече след като няма възможност да щъкат из немско компромисен вариант сме ние. И да, като нашите лиллави са, един като дойде домъква и родата, а те са много защото правят по много деца. Систематично тихо и без много шум до 5 год. ще са толкова много, че вече няма да ви прави впечетление като ги виждате по-центъра
42
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Директно да ги настанят в хотелите по морето, че украинките ги чакат!
41
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нека са гостоприемни нашите големци и да ги настанят в парламента, на топличко и луксозничко.
40
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нека тежат на съвестта на всички антибългари, гласуващи за партиите от Сглобката!
39
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пращат тези, които и за метла не стават. Ще видите какви зулуми ще направят.
38
4
 
7
 
! Отговори
лекари без граници преди 3 месеца
Може би набират донори , иначе защо ще пращат мигранти в България . Кой знае ? Въпреки , че някои човеци не стават и за донори. Това са медицинските факти.
37
2
 
27
 
! Отговори
Ха ха преди 3 месеца
До Анонимен... търсели работа???? Сигурно си падал на главата си като малък. Многократно. Повечето от тия мигранти са млади , без трудови навици и без професия. Събрали са парите за каналджиити от кражби и дрога и изват в Европа с една единствена цел- социални помощи. Те в бедните си страни няма да се върнат. Някои ще се опитат да избягат обратно в Германия и Австрия... Останалите ще ни подлудят от искания, петиции и оплаквания за пари и безплатни жилища... Ще работим само за да ги изхранваме.
36
2
 
29
 
! Отговори
До България преди 3 месеца
Хубаво е това, което пишеш, но като има кой да ги хрантути, ще си домъкнат и корените тук. Според полк. Николай Марков денонощно ще има полети с такива, а медиите мълчат под партиен натиск. Не знам дали е прав, но наистина не е нормално това мълчание, което ги обгръща.
35
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо казвате върнаха ни мигранти? Българи ли са? Доколкото разбрах от чужди медии - тези хора, които ги пращат в България не са могли да се интегрират, нарушавали са законите и са непоправими. Защо ги пращат в България? Как ще ги интегрира България? Или Денков ще отвори Белене???
34
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
България няма избор, освен да започне да приема мигранти от азия и африка, в противен случай тук ще останат само необразовани роми и икономиката напълно ще рухне.
33
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вече имаме доказателства, че са предали България.
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименПълни глупости
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да ги настанят на Чаталджа!
30
6
 
6
 
! Отговори
Xa-xa преди 3 месеца
До 2 седмици пак ще са заминали

Спонсорирани публикации