Денков: Предложението на ГЕРБ мести фокуса върху кресла и постове

То радикално променя приоритетите
Обновена: 28 фев 2024 10:48 | 28 фев 2024 10:47, Стела Стоянова
111
Денков: Предложението на ГЕРБ мести фокуса върху кресла и постове
Снимка БГНЕС

Предложението на ГЕРБ от вчера радикално променя приоритетите, набелязани от нас преди девет месеца. Вместо да продължим с усилията за реформи, фокусът се поставя върху министерски кресла и борба за постове.

Това заяви министър-председателят Николай Денков в началото на днешното правителствено заседание, пише БТА.

„Не приемаме такава подмяна на приоритетите. Нека изпълним задачите така, както са поставени и при условията, които договорихме преди девет месеца. Едва след като извървим набелязания път за борба с корупцията и реформа в правосъдната система през следващите няколко месеца, след това сме готови да обсъдим с ГЕРБ как да продължим напред“, каза Денков.

Още по темата


„Сега е нужна политическа смелост да направим следващите стъпки, както са набелязани в управленската и законодателната програма, върху които е съставено това правителство“, допълни премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
15
 
1
 
! Отговори
? преди 2 месеца
Денков е най-свестни +япремиер в последните 30г.Ясно, че половината от нас няма да го разберат.Да не мислиш че във Факултета или във Хасковските или Видински села разбират какво им казва? Бойко иска да се върне и да управлява тихомълком по старо му
51
1
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Аре Денков, от другата сряда 06.03.2024г. в Бюрото по труда! :))))))))))))))))))
50
0
 
13
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
Киро говори лъжи лъжилъжи от името на всички българи Киро с 30 депутата си говори от свое име спри да лъжеш самозабравил си се защото Борисов ти даде власт ИЗБОРИ но без ала бала без машините сам каза че имаш 7 или 8 % гласоподаватели спри да заблуждаваш Вън от парламента шарлатани
49
0
 
9
 
! Отговори
Генерал Колев преди 2 месеца
Оказа се, че рекетьорската мафия била съставена от Нотариуса-покойник и един луд клошар, други няма. Найс , а ?
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Че при вас герба колко кресла имаше
47
0
 
15
 
! Отговори
Математик Алкохолик преди 2 месеца
Демков , България е в ТОП 3 по инфлация в ЕС според ЕВРОСТАТ . В Дания е 0,1 % в България 4,9% за първия месец на 2024г. Нещо да кажеш по въпроса?
46
1
 
9
 
! Отговори
Мадоф преди 2 месеца
Рано или късно идва ВИДОВДЕН. Ще се криете по островите и ще се озъртате до края на дните си. И много няма да може да се скрият.
45
0
 
12
 
! Отговори
Главанак преди 2 месеца
Какво ще направите бе, предатели с предатели! Няма ли някога поне малко съвест и морал да проявите! Прегърнахте се с мафията и ни заблуждавате със сладки присазки! И нали знаете- предателите винаги, във всички времена и във всички народи са наказвани по един и същи начин!
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не, Денков, Борисов назова нещата с истинските имена, а ПП и ДБ са внуците на превратаджиите от 09септември 1944г., които с помощта на това безформено ново ОФ наричано не-коалиция размивайки отговорността ерозират не само политическите партии, а и държавата. Все повече управлението на ППДБ прилича на някакъв Държавен Съвет или Политбюро на ЦК на БКП. И мирише на старо и застояло. А Киро на Жоро Тарабата.
43
0
 
12
 
! Отговори
Баба Гошка преди 2 месеца
Абе Денков, ти може да си Премиер във Финландия, Холандия или да се гаджосаш с мазния, на Франция, ама за Балканите си куха лейка.Ходи си в Академията и недей да скачаю по-виското, щото просто си малък хобит :-)
42
1
 
11
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
Денков а ти какво направи за 9 месеца НИЩО НИЩО НИЩО освен да пътуваш за държавна сметка каза че българската икономика не те интересува здравеопазване нищо е рецептите задължителни защо инфлация нищо инфраструктура нищо икономика нищо само стани да седна лъжи заблуди алчност за власт оставка и нови избори
41
1
 
4
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 месеца
До 39 За това, за което и партньорите на пъдъбъ.Оставка.
40
2
 
15
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 месеца
Денко, Денко, какъв фокус, какви реформи? За девет месеца не направихте нищо друго, освен да превърнете авио отряда в туристическа агенция! Хах, едни БТР-и не можете още да пратите в Покрайна, а искате да делите с Боко и Шиши фифти-фифти!Вън всички, нови избори незабавно, пък там кво стане! То и от избори няма голяма полза, щото територията така или иначе си остава колониална.
39
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В,, Лице в лице", вчера Костадинов лъга, като разпран!
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Откакто свят свтува, фокуса е там!
37
8
 
7
 
! Отговори
До 36 преди 2 месеца
Абе,льох.ман,ние за какво говорим,ти накъде си се отнесъл.
36
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руските писачи не спират с пропагандата си, под всяка публикация, дори като тази за Денков, пишат "новини" за руските "победи" в Украйна. ***, моля, спрете ботовете и рекламите за виагра и други ненужни неща в коментарите под публикациите.
35
3
 
16
 
! Отговори
Денко Николаев преди 2 месеца
В Украйна съм, в Украйна съм .....
34
2
 
16
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 месеца
Оставка, алфи! И с госпожа магаренка към фронта! ;)
33
2
 
18
 
! Отговори
ужасен преди 2 месеца
Този по глупост удари и пастирката в земята , и сега е НОМЕР-1 !!