Радост след победата - още 4 г. за Обама в Белия дом

Преизбраният президент на САЩ ликува със семейството си
Обновена: 8 ное 2012 14:44 | 7 ное 2012 09:47,
125

Барак Обама е доволен, че е преизбран. Снимка: Reuters

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
2
 
! Отговори
уиски и фъстъци преди 11 години
В САЩ никой така случаен не може да стане прездент или да се кандидатира за такъв,ако не участва в масонска ложа.Така,че всичко е предварително начертано.Просто излизат артистите от театър Сълза и смях правят шоу на народа.Така,че не се заблуждавайте,че народа на САЩ си е избрал ДОБРИЯ.Всичко е премислено даже и кой ще му бъде конкурент и кой какво ще говори в кампанията.На Обама са му поставени цели,но какви ще са те и дали ще успее да се справи,това е отделен въпрос
96
2
 
3
 
! Отговори
йойо преди 11 години
ще ви обясня какво е социална политика, уважаеми заблудени приятели! това е безработните в гетото да получават помощи докато вие работите (защото парите винаги трябва да се вземат от някъде, те не са неограничен ресурс)... и новото поколение американци ще го разберат, но може да е късно за тях.
95
2
 
3
 
! Отговори
сопол преди 11 години
още 4 години нищо. така ще бъде и за нас с герб догодина. кервана, кучетата, бедни , богати
94
2
 
2
 
! Отговори
dragunov_7.62 преди 11 години
Чудо голямо !
93
2
 
4
 
! Отговори
sweden преди 11 години
sega e red na DOGAN DA E PREZIDENTT
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Samo minavamабе, смръдльо, това да не е бг бе, ***!?
91
12
 
13
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
Умирам от кеф,че Обама спечели изборите и ще кажа защо.Тава не е Края,нито Края на Началото,това е Началото на Края.Америка е разделена и белите се чувсват излъгани,защото черните *** и неграмотните латиноси,гласуваха за запазване на статуквото,а то означава още дефицит,измерващ се в трилиони.Белите да ходят на работа и да плацат данъци,черните да *** в чаршафите ,а латиносита да продават дрога.Честито.Простотията победи.
90
3
 
7
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
До фискалната пропаст в САЩ остават 55 дни. От следващата година отстъпките за предприемачите ще бъдат отменени, а значи Белият дом ще бъде принуден рязко да намали разходите си и за пореден път да повиши нивото на държавния дълг. Последния път Конгресът определи таван на заемите от 16 трилиона 390 милиарда долара. В момента на Америка остават само 150 милиарда долара за да изпълни бюджетните задължения. Отчитайки темповете на разходите на страната, тази задача е фактически неизпълнима.Фискалната скала на САЩ представлява еднократна промяна на финансовата политика на държавата. В САЩ това може да стане на 1 януари 2013 година, когато ще завърши данъчният период на отстъпките. Американската икономика може да загуби до 5% от БВП, а без работа могат да останат няколкостотин хиляди души. Кризата в САЩ може сериозно да навреди на световната икономика, смята докторът на икономическите науки Павел Медведев:- Ако намалеят възможностите на САЩ, те ще купуват по-малко, значи ще има по-малко поръчки за Китай, Япония и Европа. И от това работните места там ще намалеят. Това ще бъде спирала на нещастията.За цялата си история Америка не се сблъсквала с фискална криза, затова мерките, които ще са нужни за стабилизацията на икономиката ще бъдат безпрецедентни. Във връзка с това, министрите на финансите на Г-20 призовават САЩ по-бързо да вземе решение за икономическите рискове, които вече бяха обявени на срещата в Мексико.
89
1
 
4
 
! Отговори
111 преди 11 години
Радвам се за теб. Само не разбрах защо толко се притесняваш за президента на "потъващия кораб", след като вече си се спасил?
88
2
 
5
 
! Отговори
do 106 преди 11 години
Виж, не ми се спори за глупости, фактите са че Обама спечели. Аз ще продължа да живея на ийст кост, ако на теб ти харесват средните щати и си щастлив там (ако си там) ОК. Въпрос на вкус и личен избор. Лек ден от мен, че трябва и да се работи, иначе Обама трябва да ми помага после :)
87
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
103, еваларка, ти си печеливш от студената война, ти живееш в демокрация ... ти си номер 1:)Свали очилата и се огледай около теб, колко много печеливши от студената война има, вгледай се в усмихнатите им лица, виж ги колко са щастливи.Абе ама ти верно си бил мнооо просто парче бе.
86
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
В САЩ президентските избори са към своя край, и президентът Обама ще се върне на власт, за да ви отведе в Златната Епоха.""Досега сте видели малко от истинските му способности или желание да допринесе за световния мир. Тъмните сили могат да използват техните методи, за да приложат свой ​​избор, но ние от Светлината сме тук, за да се уверим, че нашият избор ще победи този път. Това е победа, която е гарантирана. "(1)
85
3
 
6
 
! Отговори
Клинтън преди 11 години
Обама е доброто за целият свят скоро народа ще разбере това много скоро Чакайте изненади който ще са много интересни за всички хора по светът!!!!
84
2
 
6
 
! Отговори
do99 преди 11 години
Абе младеж, учил съм хай скул 2 години в Канзас, завършил съм университет в Мериленд, айде да мога да направя разлика между тези два щата примерно. Пълни глупости си написал за Калифорния и Ню Йорк ...
83
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Америка победила в студената война? В какво по точно се изразява победата им? Може би свалиха Кастро? :)))
82
2
 
4
 
! Отговори
do 96 преди 11 години
И какво помагат тези които в момента са на 65 години? Ромни кво общо има с тях? А и м/у другото това са повечето биши войници от войните в Кореа и Виетнам...За тях що не споменаваш, като завоевание на републиканците?
81
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От снощи след изборите съм гледал всякакви статистики. Ти къде видя разбивка за тези с образование и тези без?И защо всички мислещи щати, като примерно Ню Йорк са за демократите, а да речем всички фермерски щати са за републиканците? Или викаш в НЙ, МД, МС, ФЛ, Джързи, Калифорния ... няма хора с образование, а образованите са в Дакотите, Монтана и други олигофренски щати. Ти изобщо бил ли си в Айдахо да речем? Имаш ли представа що за образовани интелектуалци са там.
80
4
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 11 години
Обама е по малкото зло за света ! По умерен е от Ромни !
79
4
 
5
 
! Отговори
супер преди 11 години
Ха-ха, падам от смях. Не харесвал някой там по-долу визията и, забележете, ГЛАСА на Обама. Че това какво значение има? В потрес съм. Аз се радвам, че той спечели и всъщност нямах никакво съмнение, че това ще стане. Просто в Америка на върха са хората, които наистина го заслужават! За разлика от някои други места..
78
5
 
12
 
! Отговори
NY преди 11 години
Всички нормални щати гласуваха за Обама, за Ромни останаха чугунените кратуни от дивите щати. Поне следващите 4 години Америка няма да води безмислени войни в безмислени държави.Честито на демократите и Обама !