Пламен Бобоков си чатил с Prezident - Rumen Radev

Прокуратурата пусна размяна на съобщения
Обновена: 2 юли 2020 10:56 | 2 юли 2020 10:53, Александър Попов
372
Пламен Бобоков си чатил с Prezident - Rumen Radev
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.
Още по темата
Комуникацията се публикува с разрешение на наблюдаващите прокурори, съгласно чл. 198 НПК. Същата се съдържа в експертиза на мобилен телефон, ползван от Бобоков.
 
На 29.09.2019 г. в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev съобщение с текст: "Привет от Монровия! Сенатът гласува вчера нашата концесия и Приста Порт е вече официален концесионер на пристанище Бюкянън в следващите 25 години!......Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!".
 
Горното се публикува и с оглед поредно изнасяне на неверни твърдения в ефира на национална телевизия.
 
Анализът на информацията, съдържаща се в изготвената експертиза и приложенията към нея, продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
11
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Има и един друг чат с висок обществен интерес. Божков-Горанов , но там не си особенно деен, а Каскетски. Колкото и да скачаш няма да обършеш о.раното дупе на Тиквонии. Хората искат разследване за записи, снимки и къщи в Барселона
53
7
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Червените "бизнесмени" си общуват с червените политици. За тях това е нормално. Все пак "бизнеса" им е направен с парите, които БКП открадна от народа и им ги раздаде в куфарчета.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доколкото разбрах и с Баце има смс-и. Дайте и тях да ги видим де? Ще го разпитват ли и него? Или само президента. П.С. Кога най-накрая ще пуснете смс-и с порн.о съдържание. Как е възможно в тия телефони да има само бизнес. Скука.
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало, прокуратурата ли е? Осъзнавате ли колко сте смешни? И че само Вие и ГЕРБерастките *** си вярвате на простотиите?
50
0
 
6
 
! Отговори
ЧИЧО ДРЪНДИ УЕСТИЯ преди 3 години
Той бат Бобчо каза, че в момента в който Либия се стабилизира, България ще бъде обявена за ПИРАТСКА ДЪРЖАВА, и че случая с отвлечения либийски кораб се разследва от големи международни полицейски служби.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВалериВалерко , откога президента назначава посланници ?Външен министър + министерски съвет - те назначават Ограмотявайте се малко , че се излагате само . Да не си запознат не е извинение
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кандидатирам се за сериозното назначаване. Далаверката е супер!
47
1
 
11
 
! Отговори
Грух грух преди 3 години
За 8те джуджета и прасенцата няма ли да напиешете статия ? Или е нормално Спец прокуратурата да прибира злато за 4 милиона което после чезне а фабрика с 20+ млрд. оборот да отива подарена на Дебелянчо заради бъдещ евро проект за 8 млрд лв.
46
0
 
8
 
! Отговори
Филофена преди 3 години
Не е приятно уж уважаван сайт да публикува не истини и да втълпява на четящите кои с кого си е писал СМС-си.Нали уж го разследват за внос на италиански ***?Някои може и да е следил интервюто в ефир.
45
0
 
7
 
! Отговори
gio преди 3 години
това е български гражданин и плаща голяма част от данъците си в България, която от своя страна има интерес български фирми да правят такива сделки. Основен интерес е на всяка държава да защитава гражданите и бизнес интересите си, иначе е *** на други държави.Интереса е всичко на този свят, а в случая евала на човека, че е успял. От друга страна ние си раздаваме без пари на концесии природните блага. Кога прокуратурата ще се самосезира и започне разследване за ограбването им.
44
5
 
2
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
До да попитам. Ами аз теб да попитам не е важно кой какви мерки е предприел. Едно е да се обадиш на премиера, за да разреши някакъв проблем от интерес за държавата ни и съвсем друго е да натискаш президента да ти назначи удобен посланик. Как мислиш, а?
43
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А така... Радев, който вдигна много врява за чатовете на други хора с Бобоков. Ко стана е, Радиф?!
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какъв е пролема?До 43Това е било ивнаги и винаги ще е така. Едни хора, са над други хора. Няма значение, далие било преди 6000 години, дали са били "библейските" временам, римската империа, средновековието, демокрацията, комунизма .... Винаги ще е така.Дали ще е Гешев или Радев, все тая.
41
3
 
4
 
! Отговори
срам преди 3 години
С мафиотските и престъпните си действия покрай конфискацията на либийския кораб , с фалшифицирани пълномощни , Борисов ни докара дотам , че Либия да ни заплашва ,ч е " ще задържи всеки български кораб " , който се намира в нейни териториални води И бяхме причислени редом до Сомалия като пиратска държава
40
5
 
13
 
! Отговори
Анти-Радев преди 3 години
Първо не виждам нещо притеснително в СМС-а.Второ, човека днес показа СМС и с Боко Тиквата, който е с подобно съдържание.Прокуратурата обаче нещо май не е видяла... тц тц тц. Случва се да ти убягват разни там дреболии, само дето на Гешеватурата май много и убягват неща свързани с ББ. Не е редно така. Това вече става МНОГО явно! Прекалено е.
39
4
 
9
 
! Отговори
Юриста Пенчо глиста преди 3 години
Какво точно престъпление беше извършил този Бобоков?
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ShitpunktАре недей зна ..
37
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи ето как се използва името на България - за уреждане на частните интереси на един богаташ , а не на държавните интереси !!! И това става с участието на овенната глава - фуражката !!! Господи, кой ще отърве България от тази селяния ??? Гешев , пращай ГДБОП в Президентството !!! Оня к.а.у.н. ще вкара България наистина в блато СРАМ И ПОЗОР
36
4
 
2
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
ТРОЛОВЕТЕ ЗАЩИТАВАТ ОЛИГАРСИТЕ И КОМУНИСТИТЕ СРАМ И ПОЗОРАз съм в потрес! До вчера - всички мафиози в затвора, днес точно обратното!
35
6
 
3
 
! Отговори
Валери преди 3 години
До кирил. А бе,***, не се прави на интересен, все едно не знаеш как стават нещата в България. Бобоков е искал от президента да назначат удобен за неговия бизнес посланик, което си е чиста проба корупция и търговия с влияние.