Пламен Бобоков си чатил с Prezident - Rumen Radev

Прокуратурата пусна размяна на съобщения
Обновена: 2 юли 2020 10:56 | 2 юли 2020 10:53, Александър Попов
372
Пламен Бобоков си чатил с Prezident - Rumen Radev
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.
Още по темата
Комуникацията се публикува с разрешение на наблюдаващите прокурори, съгласно чл. 198 НПК. Същата се съдържа в експертиза на мобилен телефон, ползван от Бобоков.
 
На 29.09.2019 г. в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev съобщение с текст: "Привет от Монровия! Сенатът гласува вчера нашата концесия и Приста Порт е вече официален концесионер на пристанище Бюкянън в следващите 25 години!......Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!".
 
Горното се публикува и с оглед поредно изнасяне на неверни твърдения в ефира на национална телевизия.
 
Анализът на информацията, съдържаща се в изготвената експертиза и приложенията към нея, продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама нали уж бобоков нямал телефонния номер на президента?
73
1
 
13
 
! Отговори
Е ши видиш! преди 3 години
Нищо притеснително не виждам в SMS-ите на господин Монбат с лица от властта. Дава им полезна информация за международните отношения, защото смята че е важно за държавата. Чест му прави!А прокуратурата защо ги пуска тия SMS-и и защо не отговаря за SMS-а до Бойко "Добро Утро Бос!", това сега трябва да обяснява. Прокуратурата трябва да докаже, че не е Интригатура.
72
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
днес.бг за пореден път се доказаха като медия на властта
71
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ МОМЕНТАЛНО, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е затова не идват чужди инвеститори.Сещайте се.Ще ви питам какво ще правите като спрат евросубсидиите-
69
4
 
15
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Каскета нищо не казва за чекмеджетата пълни с пачки и злато, за острова, за къщата в Барселона.
68
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за чата на Бобоков с Боризов кога? Пеевски ***
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 67Чукча писателъ е работата. Какво очакваш от 80 процентови индивиди ?
66
1
 
4
 
! Отговори
Грух грух преди 3 години
До ЧиновникПрав си, затова излезе и комюнике със повелителя на Шкафовете, г-н Борисов.
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
иии ко лошо има да си чати?
64
3
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Само много болен мозък може да види някакво престъпление в тоя чат. Аз, като българин, бих се радвал българска фирма да спечели концесия някъде по света.
63
6
 
3
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Абе не че нещо ама в последните 10 години се вадят флашки само срещу Борисов и ГЕРБ, фактите са си факти. Хем ГЕРБ са авторитарна партия, хем само тях ги следят и се пращат компромати. Ей това така и не ми стана ясно?! За мен е ясно, че ГЕРБ нямат контрол върху службите и това е факт за всичките им години управление. Службите си останаха при червените другари и те си следят Борисов и си пускат флашки на равни интервали. Сега това с Радев е просто връщане на топката.
62
3
 
4
 
! Отговори
Делян Горанов преди 3 години
Убиецът на Милен Цветков си е признал,че го е направил за 100 бона.Случайните случайности случайно се случват.Колкото до тоя,факт е че се изземват чужди бизнеси за пари.Бих им повярвал,ако вземат парите на олигарсите,докажат че са придобити по престъпен начин и ги вкарат в бюджета,а не в нощни шкафчета,примерно.Но не това е целта на заниманието,видиш ли.
61
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бе вие сте много зле ... функцията на президента, а и всеки бг политик е точно такава, представителна, да представлява и лобира за икономическите интереси на нашата икономика, респективно българските фирми, които я съставляват. Няма да лобират за Шел, я!Та тук няма нищо пикантно, Български безнесмен е взел концесията на пристанището след лобирането на президента. Нормаално. Няма да е нормално, и ще е подсъдно, ако срещу това, президента се е облажил с нещо, но Гешев нищо не казва по този въпр
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 47 Разликата е, че там където тия висшестоящи не са *** а налагат закон, поне за малкия човек и тоя закон се спазва, живят богато и уредено. А тук е проформа. Тръгнеш ли да изкарваш малко отгоре на областния управител те погват. После що нямало пари за заплати.
59
0
 
1
 
! Отговори
Исус Христос преди 3 години
Мои чеда, пишете ми,не ме жалете.
58
0
 
7
 
! Отговори
А има ли отговор преди 3 години
Ако няма отговор - какво от това, че някой е писал?Всеки може да се добере до телефонния номер на определен човек и да му праща съобщения или не?То бива непрофесионализъм, ама чак пък толкова...
57
11
 
5
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Недейте така бе хора, какво сте хванали с тоя Бобоков ... не стига че провалихте сделката с Грипените на льотчиа и комисионните му от нея, ами сега сте се хванали и с концесията му на Приста Порт, което може да се отрази и на назначаването на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия, както и да затрудни комуникацията с Президент Джордж Уеа и връзката му с Нашата президентска институция ... Оставете кремълския парашатист да си върши спокойно работата - на ползу Роду ... !!!
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този ДНЕшен клюкарник скоро ще надмине ПИКовете! За каква субсидия е това дълбоко навеждане?
55
0
 
7
 
! Отговори
Карибски Пирати преди 3 години
Бандюгите от руските школи, освен че отвлякоха най-пиратски държавата и икономиката, направиха си своя държава, ами вече отвличат и кораби, ДОСУЩ като истински пирати.Ми май това е най-точното определение да... управляват ни банда пирати.