Над 1 милион българи "уволниха" правителството

Съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии, обяви Цветан Цветанов
21 сеп 2008 15:53, Красимир Ангелов
107
Над 1 милион българи "уволниха" правителството
Снимка: БГНЕС

Милион и 53 хиляди българи са подписали "заповедта за уволнение на правителството", обяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на Кръглата маса на десните партии днес в София.

Подписите са събрани в периода 6-20 септември в областните и по-малките градове.

Според данните, представени от Цветанов, в София са събрани над 200 000 подписа, в Пловдив – над 90 000, в Бургас – над 50 000, над 40 000 – във Велико Търново.

„Броят на недоволните от днешното управление българи е много по-висок от броя на подписаните „заповеди за уволнение“, но ограниченото време, с което разполагахме, и желанието ни да не бъдем агресивни спрямо гражданите, не ни дадоха възможност да достигнем до всички, които искаха да се включат в подписката“, заяви председателят на ГЕРБ.

Цветанов отбеляза, че съвместните действия между ГЕРБ, СДС и ДСБ няма да доведат до предизборна коалиция между трите партии.

“Дали сътрудничеството ни ще продължи и в бъдеще, зависи от избирателите. Затова ние не искаме да предопределяме техния избор, като предварително се договаряме за обединение и общи листи“, отбеляза Цветанов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
х+х=2у преди 15 години
Какво значи "нормална партия",бе хора!?Всяка партия е такава,щото иска власт!И всеки се тика в партиите за власт,и от там за лична изгода!Мнооого ще има да чакате някой друг да ви оправи!Те оправят себе си,а за другите както дойде!Не бъдете наивни!
85
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
84, много им даваш. Последните проучвания сочат 0,6% за ДСБ и 1,6% за СДС.
84
0
 
0
 
! Отговори
Грагамел преди 15 години
ДСБ - 2% по последни социологически данни.
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Някой може ли да обясни какъв политик е завършилият задочно ВИФ председател на ГЕРБ Цветан Цветанов? Не мога да разбера той дстанционно ли се явява или ключодържател на неформалния лидер на ГЕРБ селянина-пожарникар-каратист ББ? Егаси сбърканата държава!?!?!
82
0
 
0
 
! Отговори
гого преди 15 години
мога да ви кажа че това е пълна фалшификация !!! аз лично съм на 17 години ... имам си понятие .. от политика и се подписах, ама дядката които събираше подписи викаше викай твой приятели тука да праиме бройка ... съответно ... може и малко дете да се подпише, но нали трябва да има бройка ... сигурен съм че половината на тия 1 милион подписали, годините им са под 18 !!!
81
0
 
0
 
! Отговори
бивш костовист преди 15 години
Костов си върти *** накъдето му е изгодно, не го ли разбрахте? Той е олицетворение на СДС (ДСБ).Той е политически труп, как не го е срам да се показва пред хората.
80
0
 
0
 
! Отговори
пал преди 15 години
всичко разбирам,ама ми обяснете Костов какво прави там?
79
0
 
0
 
! Отговори
ААА преди 15 години
ТРЯБВА ДА ИЗБОРИТЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ НОВА НАРОДНА ПАРТИЯ ОТ СЪВСЕМ НОВИ И НЕОПЕТНЕНИ ХОРА. НО НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА.
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БСП и ДПС трябва задължително да бъдат изхвърлени от властта. Обаче за кой да гласуваме е въпросът. Вече хората са с огромни резерви към всички провалили се партии. Обаче негласуването означава, че помагаме на БСП и ДПС. Затова трябва да се гласува, но не за тези, които управляваха от 1990 г. насам.
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
карайте се,бийте се, но на следващите избори - всички на гласуване!ако пак има мнозинство на комунисти и турци във властта ......еми това ще е последното доказателство, че БЪЛГАРСКАТА нация се е превърнала в нация на д.ебили, на които не им пука за себе си и за децата им или просто нация на първосигнални същества, за които важно е само да се наплюскат, да се наспинкат и да се на.е.ат....е, и по някакъв начин да спечелят някакви парички, за да си осигурят всички тези върховни удоволствия за едно човешко същество
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
75, прав си, няма нормални партии. Това е положението.
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тия, 'ГЕРБ - АТАКА' и в парламента нямаше да влезат, ако имаше една нормална партия, ама нейсе.... нема други.
74
0
 
0
 
! Отговори
ТНТ преди 15 години
Ако ГЕРБ се коалира с БСП и ДПС това ще бъде пълен провал и крах. Не вярвам това да се случи, но по принцип в милата ни Родина всичко е възможно. Вероятно коалицията ще е ГЕРБ - АТАКА и някои независими ако влязат. Това е само предположение.
73
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА ще подейства 'освежаващо' на тия от ЕС, няма какво да се притеснявате от това. Даже ще се почустват виновни, те така ги приемат, 'неуспеха' е и на ЕС...Така че, ГЕРБ да не се прави на срамежлива мома, а да каже, кой ще предпочете при възможен избор между БСП , ДПС и Атака.
72
0
 
0
 
! Отговори
ТНТ преди 15 години
Всички проучвания показват, че в следващия парламент ще влязат само четири партии - ГЕРБ, АТАКА, БСП и ДПС. Другите дребосъци са много под бариерата и нямат почти никакъв шанс. До изборите едва ли ще се получат някакви изненади. Възможно е обаче да влязат много мажоритарни независими кандидати, защото на хората им писна вече 18 години от партийни послушковци, кариеристи и крадци, които забравят за хората на другия ден след изборите и единственото нещо през мандата, което правят е да лапат докато се задавят. След като ГЕРБ декларира, че няма да прави коалиция със сега управляващите БСП и ДПС (НДСВ вече не съществува на политическата сцена), то може да се коалира само с АТАКА, защото едва ли ще има абсолютно мнозинство. Има вероятност обаче от ЕС да ревнат против такава коалиция. Едно е ясно - всички партии, които идваха по няколко пъти на власт след 1990 г., а именно БСП, СДС (ДСБ-Костов), ДПС, НДСВ изгубиха тотално доверието на хората. И имат нахалството и наглостта да се натискат пак за властта. Ако има балъци да им вярват. Аз за такива никога не гласувам. Трябват нови хора и нови партии, които нямат нищо общо с комунистическата идеология и с управлявалите държавата, които я съсипаха след 1990 г.
71
0
 
0
 
! Отговори
hudojnik преди 15 години
T.N.Bog/hora...vsiakakvi vkl.balgari vsiakakvi,uj hristiani vsiakakvi i t.n./t.n.diavol//Sistema za reshavane ot umni glavi,koia granica iskame da preminem,ili ,KOI SA ISTINSKITE cennosti v sveta na horata.ZA chii blaga se izpolzva truda na rabotestia i sto-gode obrazovan bg.narod.Dano uspeesh da ia reshish,zastoto az sam ''prost''hudojnik i ne razbiram ot politika,reshavam v kartini,a tazi koiato vijdam v momenta ne mi haresva tolkova,che da kaja''dovolna sam''!
70
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
Извинявам се, въвел съм грешка в пост 70,,до 68-ми пост: г-н Философ - малко математика 3-та част : Лимес от Х ,когато Х клони към Плюс Безкрайност е равен на 1 / единица /т.е събитието е със 100% вероятност да се случи. или казано с други думи при Р = 1 ,,случайното" случване на дадено събитие е сигурно."Х клони към плюс Безкрайност ДА СЕ ЧЕТЕ ,, Х клони към 0 /нула/"Извинявам се за подвеждането.
69
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГОС преди 15 години
от 45 до 49 : Аз съм се заклел да не гласувам!до 68-ми пост: г-н Философ - малко математика 3-та част : Лимес от Х ,когато Х клони към Плюс Безкрайност е равен на 1 / единица /т.е събитието е със 100% вероятност да се случи. или казано с други думи при Р = 1 ,,случайното" случване на дадено събитие е сигурно.
68
0
 
0
 
! Отговори
Aсен преди 15 години
Незная кое е "стакмистика" или "статиските" но факт е че аз и още поне 30-40 човека който познавам в тези дни изкаха да изразят мнение че не са доволни от нашите политици.... и да им го кажат... така че ако бе малко по организирано... може би щеше да има 2-3-4 милиона подписа.... хващам се на бас... !
67
0
 
0
 
! Отговори
Rosen преди 15 години
1 милион, братия ! Стъкмистиката е голема работа. Като ги гледах един ден на окръжна болница как седя един дядо без работа да си приказва с една позната и колко народ се тълпеше - клонеше към нула!!! На следващия ден, кой знае защо не беше вече там. И на по-следващия също. И този след него. И така до днес. Тука чета разни призиви - "хайде да се обединим". Хубаво, ама около какво ? Лично на мене ми писна да гледам балони, които се пукат на следващия ден. Виждате ли кой влиза и иска да влезе в парламента ? Хора с бизнес, които искат да си го заздравят, смучейки от бюджета. И тук таме някоя кукла на конци, за пред хората, да показва "морал". И какво се оказва после ? Че прокуратурата бави делата. И че прилага закона според случая - от чиято страна е пържолата. Държавата ни не работи, а няма да заработи само с призиви "да ги изритаме тези, че да поставим другите". И другите и те няма да работят. Изходът е един - строг контрол. А тук вече идва ролята на медиите. Ама и те в голямата си част са червиви. Че нали парите движат света ...Толкоз философии за тази вечер са ви достатъчно. Лека ви нощ.