Цветанов: Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват

При откриването на кампанията на ГЕРБ за ЕП в Пловдив Борисов нарече опонентите си нещастници
17 май 2009 19:44,
156
Цветанов: Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват
Снимка: БГНЕС

"Трябва толкова убедително да победим на предстоящите избори за Европейския парламент, че избирателите на БСП и ДПС дори да се откажат да гласуват".

Това каза лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов в началото на предизборната кампания на ГЕРБ за Европейския парламент в Пловдив.

Цветанов каза, че те са родени победители.

"Освен европейските ценности, които трябва да отстояваме в ЕП, Европа трябва да опознае и българските традиции", каза още Цветанов.

В Пловдив е и неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На откриването на предизборната кампания той заяви следното:

"Азер Маликов - най-близкият до Сергей Станищев човек прави клипа срещу нас.

Не прави чест на премиера, той трябва незабавно да вземе оставката на Маликов. Иначе изборите няма да бъдат честни", каза Борисов и уточни, че неговата партия няма коалиция с никого.

Той определи опонентите си като нещастници и се извини, че накуцва заради счупения си крак.

"На ГЕРБ не й трябват нито патерици, нито бастуни. Ударени, сами, контузени, ще вървим сами напред", каза още той.

Парламентарните и европейските избори лидерът на партията определи като футболен мач с две полувремена, на който ГЕРБ трябва да бие, и то убедително.

"В противен случай Станишев и Доган ще ни изиграят номер", предупреди още Бойко Борисов.

На митинга на площад "Централен" участваха членове и симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна, пристигнали в Пловдив със 150 автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
0
 
! Отговори
кака Мара дет са бар преди 14 години
Нека да накараме младото поколение да излезе и да гласува на следващите избори. Разберете, че от негласуването печелят единствено ДПС и БСП. Те си имат един зомбиран и твърд електорат, който под строй си гласува за тях. А и ако погледнем и графиките на които е показано образованието на хората които гласуват ще видим , че това са двете партии подкрепяни от хора с най нисък умствен потенциал. Искаме ли това да продължава в България. При социализма много бяха свикнали да са като овце на ясла. Малко, но пък има за всички. И е сигурно. Друг е въпроса, колко беше сигурно и дали им стигаше. На повечето хора не им се налагаше да вземат решения, да мислят. Мисленето и собственото мнение бяха нещо много лошо. Е, как искаш от тези хора да започнат да мислят сами? Те ще си гласуват за БСП, ще стигат дъното, после пак и т.н. Докато не умре и последния, живял в робство.... Само че нито аз, нито ти заслужаваме да стигаме отново дъното. Можем да ги спрем.
154
0
 
0
 
! Отговори
vitosha bistrica преди 14 години
B.B ;Az ne moga da zabrania na obshtinarite da vzimat rushveti,na KAT da vzimat podkupi,na lekarite pari pod masata,za da zapo4na rabota da plashtam,za da vzema izpiti -pari!zaklu4ili mi kolata sas skoba-pari na raka!Tui kato nikoia partia ne moge da se spravi s tezi poroci boikot na izborite!Boiko i ti ne mogesh zatova gledai si IPON i si har4i parite iskarani ot ;ohranitelna deinost;Znaesh za kakvo stava vapros!
153
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
NE ISKAM DA ME UPRAVLIAVAT NEUSPIYALI 4ENGETA I MUTRI!BORISOV DA SI HODI PRI MUTRITE!
152
0
 
0
 
! Отговори
ахил преди 14 години
Преди всичко искам да ви пожелая да бъдете живи и здрави,защото това е важното за хората ,това е първото и най -важно условие,след него идва всичко останало.Дойде времето ,когато ние всички заедно трябва да помогнем на нашата родина,на нас ,на нашите деца и нашите родители.Всичко ,което ни е оставено от нашите прадеди от онези старовременни велики мъже от които са треперели и гърци ,римляни ,византийци и араби е тази велика страна ,която имаме.Измина много време откакто започнахме да градим демокрацията,но дойде денят когато трябва да изградим самите себе си за да върнем славата и достойнството си като народ.Вие можете да направите това,което политиците не можаха да сторят цели 19 г.За един ден и за една нощ вие можете да промените лицето на България,Вие сте тазимогъща вълна която ще изчисти цялата мръсотия и тези ,които я създадоха.Докато стоим тук знаем, че има достойни български граждани ,които се будят гладникоито нямат средства да изучат децата си,които поради мизерните заплати не могат да си плащатвноските по заемите и губят своята собственост.На всички тях искам да кажа променете живота си.Има нови неща които трябва да овладеем,има нови страхове които трябва да победими нови предизвикателста които трябва да преодолеем.Затова нека в този момент да ,в този ден да бъдем заедно ,да не се разделяме на леви и десни,на българи и небългари,а да бъдем един народ ,народ ,който знае и може ,народ който ще стигне там закъдето е тръгнал преди 1300 г.Тук е момента да си спомним за Аспарух,за Симеон и за Иван-Асен II.Има една причина поради ,която ви говоря това и ,че това не е просто суха историческа справкапауза........това е изграждането и величието на нашата родина.Защото всичко това ,което ни се случи през последните 20г.всичко което ни се случва сега ние го преживяваме заедно българи,турци,арменци евреи пауза.............Да заедно като един народ и една родина.За да имаме това ,което не сме имали трябва да направим неща които не сме правили.Бог да пази вас и вашите семейства,Бог да пази България.P.SОбществото е функция на сложни човешки взаимоотношения и който не разбира това не може и не трябва да налага доминиращи условия на обществото.
151
0
 
0
 
! Отговори
boristodorov56.blog. преди 14 години
Най лесно ще стане както го направиха в Източна Германия -децата взеха личните карни на родителите си в себе си в дена на изборите.Така деменсираните и издивели пренсионери няма да убиват бъдището на децата си!
150
0
 
0
 
! Отговори
FOX преди 14 години
ДЕМОКРАТИЧНА,ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ Е СИНЯТА КОАЛИЦИЯ! Ако Бойко стане Министър Председател,ще цъфнем и вържем,като глухарчета,а и ще се разхвърчим.Какво разбира Бойко от икономика,за да изправи БГ на крака - н и щ о...Трябва да мислите преди да гласувате,а що се отнася до БСП(ДС),то тази партия поголовно намалява и за нея ще гласуват всички с петолъчки в главите си,а те са нищожно малко. Да пребъде СИНЯТА КОАЛИЦИЯ,хората в която носят заряд в себе си, почтенност и сегашната просмукана от корупция система изпитва с право страх за съществуването си! Костов и ДСБ,както Мартин и СДС, ще присъстват осезаемо в следващият парламент за моя радост и за ужас на комунисти, ченгета и престъпници! Краят идва!
149
0
 
0
 
! Отговори
Winner преди 14 години
Pisna mi novoizlupeni partii da vlizat vav vllasta kakvoto e partiqta gerb , koito nqma nikakvi kadri i re6eniqta se vzimat ot neformalnia i lider i kmet na sofia koito ve4e 2-ri mandat ne moje da se spravi s upravlenieto na grad a pak e tragnal darjava da upravliava kakto se kazva "s gol gaz taralej da qzdi"Ne se doverqvaite na b.b ako iskate cqla bulgaria da zaprili4a na sofia i dupnica ............
148
0
 
0
 
! Отговори
pepi преди 14 години
vseki ima pravoto na glas.Ili i tova izkate da ni otnemete? Neka vsi4ki glasuvat puk shte si pokaje kude im e mqstoto na mutrite i kradlivcite.
147
0
 
0
 
! Отговори
Doper преди 14 години
ГЕРБ неможе да са толкова нагли. Защо си мислят, че ще спечелят изборите без никаква съпротива. И защо търсят кусури на БСП и ДПС като тяхната партия е изградена от престъпници и мутри...
146
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Аз пък като българин не виждам никаква алтернатива в мутрите от ГЕРБ!Още повече - те искат Турция в ЕС!Не, благодаря!Аз като българин не искам това да се случи, защото това ще е края на икономиката на България!!! И не казвай "братя българи" ... никакъв не си ми ти! Ясно ли ти е?
145
0
 
0
 
! Отговори
Ves преди 14 години
Da GERBerite stawat nahalni, ako iskat absolutno wsi4ki da glasuwat za tqh i da spe4elqt po lesno nqma da stane. Wsi4ki znaem 4e iskat da imat powe4e hora w parlamenta i na klu4owite mesta za da kradut powe4e.
144
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
България - на българите!!!
143
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 14 години
Ето аргументи защо трябва да управлява ГЕРБ :страната ни е заприли4ала на болен организъм , където има множество болести (корупция,срастване на организираната престъпност с държавата и .д.р), разни *** (корумпирани 4иновници ), микроби(престъпници)Как може един организъм като се бори за своето здраве , и е болнав да работи нормално , Няма ефективност на работното си място.Ето защо трябва да дойде такъв 4овек като Борисов и екип като ГЕРБ за да из4исти страната от тези *** и организмът наре4ен България да функционира добре ....Какво 4е БСП имали добър икономи4ески екип - Никаква полза от това , те сами не си спазват законите които са ги приели за пред Ек и народа Французите си имат една народна поговорка "Най добрата политика е 4естността "Братя Българи гласувайте за ГЕРБ ето например аз съм Тур4ин , все обвиняват нас турците 4е не поддържаме друга партия ето - щом аз като Тур4ин казвам 4е БСП са едни *** за обществото то зна4и само ГЕРБ
142
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 14 години
АТАКА - ПОБЕДА!!!ВОЛЕН - ПРЕМИЕР!!!
141
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ГЕРБ ще вдигне страната на крака.
140
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
GERB SI PRILI4A S NDSV-DALI I TUK 6TE IMA PRIKAZKATA ZA 800 DNI???VREMETO 6TE POKAJE,NO TO NE RABOTI ZA BALGARSKIQ NAROD!
139
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Гласувалите за НДСВ, още продължават да се чудят,защо България е най-бедната и корумпирана страна в ЕС.
138
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Не бе, гласувай за ГЕРБ, а после продължавай да се чудиш,защо България е най-бедната и корумпирана страна в ЕС.
137
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Гласувай за СДС,а после продължавай да се чудиш,защо България е най-бедната и корумпирана страна в ЕС.
136
0
 
0
 
! Отговори
turkish преди 14 години
че проблема Ви е с турците в България , как може да са във власта ,как може да са в областните служби, общинските служби в кметствата , че вие мислите може да е най глупавия ,най крадливия, най лъжливия но да е българин .Защо няма един български гражданини от малцинствата /турчин, ***,*** и др/ вкарани в листите за народни представители в СДС, ГЕРБ, РСЗ, БСП, НДСВ, АТАК и другите партии ЗАЩ НЯМА?????защо трябва наравно с българина да плаща а и ги плаща - данъци, такси, осигуровк и друг задължения а да няма право да е на равен старт и докато мислите по този начин турците винаги ще гласуват за ДПС