Цветанов: Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват

При откриването на кампанията на ГЕРБ за ЕП в Пловдив Борисов нарече опонентите си нещастници
17 май 2009 19:44,
156
Цветанов: Да накараме избирателите на БСП и ДПС да не гласуват
Снимка: БГНЕС

"Трябва толкова убедително да победим на предстоящите избори за Европейския парламент, че избирателите на БСП и ДПС дори да се откажат да гласуват".

Това каза лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов в началото на предизборната кампания на ГЕРБ за Европейския парламент в Пловдив.

Цветанов каза, че те са родени победители.

"Освен европейските ценности, които трябва да отстояваме в ЕП, Европа трябва да опознае и българските традиции", каза още Цветанов.

В Пловдив е и неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

На откриването на предизборната кампания той заяви следното:

"Азер Маликов - най-близкият до Сергей Станищев човек прави клипа срещу нас.

Не прави чест на премиера, той трябва незабавно да вземе оставката на Маликов. Иначе изборите няма да бъдат честни", каза Борисов и уточни, че неговата партия няма коалиция с никого.

Той определи опонентите си като нещастници и се извини, че накуцва заради счупения си крак.

"На ГЕРБ не й трябват нито патерици, нито бастуни. Ударени, сами, контузени, ще вървим сами напред", каза още той.

Парламентарните и европейските избори лидерът на партията определи като футболен мач с две полувремена, на който ГЕРБ трябва да бие, и то убедително.

"В противен случай Станишев и Доган ще ни изиграят номер", предупреди още Бойко Борисов.

На митинга на площад "Централен" участваха членове и симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна, пристигнали в Пловдив със 150 автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
gdgdgd преди 14 години
Нима ще откажеш червените бабички и страхливите челми да отидат да гласуват?
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
за да получиш *** отзад
93
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Къде сте господин Ламбо, да хвърлите малко светлина в мрака.
92
0
 
0
 
! Отговори
tomov8.blog.bg преди 14 години
Покажете гражданска позиция - ако сте доволни от управлението на триглавата ламя, гласувайте за нея, а ако не сте доволни, гласувайте за някой друг. Но гласувайте, защото иначе ни остава само да хванем сопата, а това не е никак добър вариант.
91
0
 
0
 
! Отговори
789 преди 14 години
Имах намерение ,да не гласувам, но при това изказване на Цветанов,ще накарам цялата си рода да гласува за Зелените номер 12
90
0
 
0
 
! Отговори
Ъ преди 14 години
Абе Бойко нали е болнични, къде ходи насам натам, ами не си лежи в къщи?
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Kak ne go e sram ! Ne6astnik si ti strahliva tupoglava mutro Borisova !
88
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
znam za koi nqma da glasuwam ZA GERB . Kak moje izobshto da sashtestwuwa takava partiq , a za lidera i Boiko kakvo da kaja , izobshto ne e na mqsto . Negowata rabota e da e ohrana za tova e roden . Ama poneje si4ki se izrediha da uprawlqwat doide i wremeto na *** na bashticata
87
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Стана традиция преди избори некои елементи да се "атакизират".Бах ти аргументите - тея не стават за нищо, изберете нас, защото ние още не сме се изложили.Цецо пажът и той роден победител.Костов е в пъти над тях, не съм му привърженик.Може да е с кусури, но кадърен.
86
0
 
0
 
! Отговори
loshoto na gerb преди 14 години
Loshata strana na gerb , e edna ot loshite no taka nai-izpykwashtata e 4e tqhnata filosofiq za uprawlenie e podobna na tazi na komunisti4eskata partiq w rusiq . Koito ne e s tqh gorko mu . I kato kapak s izkazwaniqta na lidera si pokazwat i naklonnost kum rasizum sprqmo turcite i *** i omraza i neuvajenie kum pensionerite i wuzrastnite hora na durjavata za koito te twurdqt 4e sa losh 4oweshki material . MNOGO SUM PRITESNEN 4e gerb se gotwi da uprawlqwa ..
85
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Аз пък като гледах предаването Референдум, видях как гербистите напъхват олигарсите в *** зад-ник. Нищо друго не може да се очаква - крадецът е силен, докато не е разкрит. Не може да защити действията си - освен пред мнооо *** народ, какъвто обаце тъдява се среща доста все още.Да живее Синята Коалиция!
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Кой световно признат политик е използвал публично думата нещастници?
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Проблема е сериозен. За съжаление няма да ти приемат гаранцията! В този магазин винаги казват "емиииии вии-и сти *** изпускали". Все пак не всичко е загубено. Трябва само да го накиснеш за 20 минути във веро и топла вода за дезинфекция на вирусите, поле го сушиш 10-15 минути в микровълновата и си ОК. Но действай бързо - забавянето може да е фатално!!Айде успех и да черпиш после.
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Не харесвам нито една политическа сила но все пак според мен от това ,което гледах на дебата между БСП и ГЕРБ разбрах ,че ГЕРБ са толкова боси ,че ако спечелят а те най-вероятно ще спечелят изборите в тази криза имам чувството ,че ще съсипят страната. Може и да греша и дълбоко се моля да е така. Щото след експеримента ГЕРБ може и да рухнем като държава. Слушам Цветанов и гледам човек ,който няма грам идея какво ще трябва да прави!! Общи приказки и нищо конкретно.
81
0
 
0
 
! Отговори
СМЯХ преди 14 години
Коии са "родените победители"? Боби Пожарникарчето от Банкя и Цецо Милиционерчето ли? Ха-ха-ха! Вижте им само евролистата: Световно неизвестни лица,среднисти и дори чалгаджийка. Те ли да бъдат "лицето на България пред Европа"?Боби,Боби, ти наистина си "циркаджия". Но ние пък не сме "некачествен човешки материал" и главите ни служат не само да отбиваме топката с тях, но и да мислим.
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
"Не прави чест на премиера..."Няма такова чудо чест у комунист-олигарх - прикрит ***.Бойко завинаги ще бъде наивник.
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Няма нищо по опасно за едно гражднаско общество от това да я управляват хора, които са били част от една тоталитарна система от която се отричат. Няма нищо по-опасно за една държава да я управляват хора, които критикуват властта не защото са принципни, а защото завиждат на сегашните управляващите, че се обогатяват с обществените средства и единствената цел е те да дойдат на тяхното място. Боже пази България от такива хора!
78
0
 
0
 
! Отговори
Петков преди 14 години
Цециии, как ще ни откажеш от гласуване за любимата ни партия. Всички разумни българи ще гласуват за БСП, независимо колко разплакани герберастчета се дървите.
77
0
 
0
 
! Отговори
e преди 14 години
ГЕРБ и по-авторитарна партия от БКП !
76
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 14 години
И гербери и бесепари-са от едно котило-комунисти