Цялото безобразие е на македонците!

Бойко Борисов смята, че с мизерия туризъм не се прави
7 сеп 2009 09:26,
265
Цялото безобразие е на македонците!
Снимка: Булфото

 

"Каквито и нарушения да има по транспортните фирми, в мизерията, в която се опитват да правят бизнес, вината си е изцяло на македонците", обяви премиерът Бойко Борисов, който коментира пред bTV трагедията от Охрид.

Той каза, че вината на българските фирми ще бъде потърсена, но „в случая тук цялото безобразие е на македонците”, категоричен беше той.

"Оценката са я дали хората, които са били в Охрид и сме ги прибрали и това е важното. Ние няма да си даваме оценка.

Мисля, че в ден на национален траур всеки от нас трябва да се смири и да си остави съвестта на тези, които са сътворили този проблем", каза той по повод закъснението на самолета от Охрид към България.

Борисов поясни, че самолетът е можел да си дойде час по-рано и македонските власти не са виновни, просто изчаквали президентът Георги Първанов да пристигне и да се види с българите там.

Борисов допълни, че през десетина минути се е чувал с изпратените със самолета министри и от тях е разбрал, че стоят и чакат Първанов.

"Той можеше да се види с пострадалите и на българското летище, а не да ходи дотам и да го чакат", заяви прмиерът.

Бойко Борисов смята, че отговорността в бедствени ситуации трябва да се носи от премиера и неговите министри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
AAA преди 14 години
"S MIZERIQ NE SE PRAVI TURIZYM" - MNOGO DOBRE KAZANO
115
0
 
0
 
! Отговори
Несъгласен преди 14 години
Абе, чета няколко вече коментара, че Бойко Борисов бил единствения премиер, който започнал да прави нещо ! И какво по-точно е започнал да прави, ако не е тайна ?! С какво той е по-различен от предшествениците си, освен с това, че е майстор на PR акциите като тази да праща правителствения самолет да прибира този и онзи ... Това ли е големия политик ? Това ли е големия държавник според вас !? Че то това мога и аз да го направя, ако съм премиер на България ! Може и всеки един от вас ...
114
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Абе в развитите държави когато се качиш в такси, автобус с билета си имаш.. ЗАСТРАХОВКА. В БЮРМ има ли подобно нещо ? Би трябвало всеки с качването си на корабчето да има билет в който е включена застраховка.
113
0
 
0
 
! Отговори
бате преди 14 години
Бойко е *** , *** , та чак вдлъбнат !
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лесно е да прехвъллиш цялата вина.
111
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Съгласен съм с ББ. Нашите фирми може да имат нарушение, но не те са предизвикали този слчуай и БЮРМ трябва да си понесе вината.
110
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
техния подаде оставка-евала,а за нашия сме виновни че го търпим....така е като нямаме гражданско общество...
109
0
 
0
 
! Отговори
grey eagle преди 14 години
до ТТТуроператорите нямат правомощия да проверяват каквото и да е по кораби, дори и в България. За това си има Морска Администрация и Класификационни Организации, те издават сертификатите и проверяват всички плавателни съдове.Навярно има такава организация и в Македония. Тях трябва да дърпат и естествено екипажа, поддръжката е изцяло тяхно задължениеВ края на краищата авария на кораб винаги може да стане.Жалко за хората. Господ да ги прости.
108
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Или си глупав,или си луд,или си сляп. Най-добре е да си луд, че да ти прости човек.15 българи загинаха, ти се занимаваш с пропаганда.Само си припомни какво беше, когато 11 български войника изгоряха.Или не ти изнася?
107
0
 
0
 
! Отговори
Хей преди 14 години
..цялото БЕЗОБРАЗИЕ СИ Е НАЩЕ *** ,АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ" .. ..ОСВЕМ ,РЕКЕТ ,ДРУГО НИЩО НЕ ПРАВЯТ ,ПРЕМИЕР МИНИСТРЕ ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като чета ми става жал за тези хора които живеят в злоба и само плюят. Колкото и да не ви се харесва Борисов, той е единствения премиер които започна да прави нещо по същество, единствения прям и честен, единствения земен премиер. Колкото и да злобеете няма да промените нещата. От злоба се старее.
105
0
 
0
 
! Отговори
Конспиратор преди 14 години
В този форум все по-бързо набира скорост шпиономанията, мизантропията, световната конспирация, хипохондрията, и каквито още можете да си помислите фобии, типични за шизоидно разстройство на личността. Я по-добре си стегнете задниците и започнете да работите вместо да висите пред компютрите и да изливате кофи с *** и глупости.
104
0
 
0
 
! Отговори
Капитан Немо преди 14 години
Интересно няма ли кой да провери нашите корабчета, които организират пътешествия за половин час по морето. При това те плуват при доста по-лоши условия - понякога силни вълни и прочие. Те не са по-добри според мен, там билети също не се дават, не ги виждам да са много нови и цяло чудо е че не е станало нещо подобно
103
0
 
0
 
! Отговори
ТТ преди 14 години
Харесвам Бойко, гласувах за него, но малко повечко да внимава какво казва."в мизерията, в която се опитват да правят бизнес"-по-леко с квалификациите защото и ние не сме благодатна среда за туризъм.То по тази логика не трябва да стъпи турист в България.Ние и те(макетата) сме едно *** разделено от колелото на историята-гольовци и сиромаси.
102
0
 
0
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
съгласен съм с тебе, аз му казвам "синдром на служителя". повечето бачкат някаква абсолютно неизискваща вземане на решения работа и живеят в някакъв илюзорен свят, където ако нещята се правят "както трябва", не стават никакви грешки. симптомите са фалцетна претенциозност, търсене на кусури на всичко, както и злостно оплюване по всички хора, които реално вършат нещо. лечение: як гърч по казармен образец, за по-тежките случаи може да се добавят в терапевтични дози издевателство и тормоз.
101
0
 
0
 
! Отговори
Една туристка преди 14 години
Правилно ТТ: Туроператорът може и да е проверил, лицензии, сертификати, техн. преглед и то всичко да си е наред. Какво друго може да направи? Да провери техн. изправност ли?
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
дО 96 *** не се пиши пенсионер защото само такива като теб опозориха България
99
0
 
0
 
! Отговори
ТТ преди 14 години
Ама, техния министър на транспорта си подаде оставката заради морала, а нашия, като изгоря влака си остана на сладкия пост.
98
0
 
0
 
! Отговори
TT преди 14 години
Македонците си носят вината за изправността на корабчето и прочие.Да не би наште корабчета да отговярят на всички изисквания-и при нас е като при макетата.Туроператора носи отговорност-да провери сертификати, разрешителни и прочие.Господ да ги прости.
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абсолюгно е прав Бойко .Защо трябваше да чакат президента само да се регистрира че голяма грижа е положи???? А ХОРАТА ЩЯХА ДА СЕ ПРИБЕРАТ ПО РАНО И КАКВОТО Е НЕОБХОДИМО ТУК ДА СЕ ПРАВИ)( болница и т;н.) Нищо др; освен парадност г.н президент.Как се кръсти в Пловдивската църква??????СЪЩО. АМАН ОТ ЛИЦЕМЕРИЕТО МУ.