Цялото безобразие е на македонците!

Бойко Борисов смята, че с мизерия туризъм не се прави
7 сеп 2009 09:26,
265
Цялото безобразие е на македонците!
Снимка: Булфото

 

"Каквито и нарушения да има по транспортните фирми, в мизерията, в която се опитват да правят бизнес, вината си е изцяло на македонците", обяви премиерът Бойко Борисов, който коментира пред bTV трагедията от Охрид.

Той каза, че вината на българските фирми ще бъде потърсена, но „в случая тук цялото безобразие е на македонците”, категоричен беше той.

"Оценката са я дали хората, които са били в Охрид и сме ги прибрали и това е важното. Ние няма да си даваме оценка.

Мисля, че в ден на национален траур всеки от нас трябва да се смири и да си остави съвестта на тези, които са сътворили този проблем", каза той по повод закъснението на самолета от Охрид към България.

Борисов поясни, че самолетът е можел да си дойде час по-рано и македонските власти не са виновни, просто изчаквали президентът Георги Първанов да пристигне и да се види с българите там.

Борисов допълни, че през десетина минути се е чувал с изпратените със самолета министри и от тях е разбрал, че стоят и чакат Първанов.

"Той можеше да се види с пострадалите и на българското летище, а не да ходи дотам и да го чакат", заяви прмиерът.

Бойко Борисов смята, че отговорността в бедствени ситуации трябва да се носи от премиера и неговите министри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
0
 
! Отговори
нов преди 14 години
една от лошите черти на българина-да се търси виновен и да се плюе
135
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
a che "Цялото безобразие е на македонците!" nikoi ne moje da ospori. To tehnicheski problemi e imalo, pretovarvane e imalo pravila za bezopasnost narusheni lipsa na spasitelni proceduri i oburudvane...abe vaobste balkanska sluchka, na kasmet. Iazak za horata
134
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В ГЕРБ влязоха всичките комунисти-кариеристи, които познавам ! За какво "ново" говорим ?!?!?!
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На Бате Бойко все друг му е виновен. Станишев, че няма пари сега и македонците за трагедията. Всеки нормален човек ще се замисли, какво трябва да се направи за да не се повтаря, а не да обвинява. Май на нас все друг ни е виновен. Погледнете статистиката на катастрофите колко са жертвите при тях,но уви те не са на дневен ред. Предлагам в министерския кабинет да направят студио така няма да ходи по телевизиите, бас давам че няма да даде думата на експертите, а той ще говори.
132
0
 
0
 
! Отговори
до фанатиците на ББ преди 14 години
ЗИМАТА ЩЕ ВИ ОТРЕЗВИ !!! ... А тя тази година май идва много рано (: ...
131
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
И аз смятам, че дясната партия е БСП, а комунистическата партия е ГЕРБ. Правя си изводи по структурата на двете. в едната каквото каже лидера, в другата каквото каже политическият съвет.
130
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти в такова ли си учил?
129
0
 
0
 
! Отговори
Бойковист преди 14 години
Поклон пред паметта на невинно загиналите! Може и пиарист да е Бойко Борисов, ама се държи най-адекватно и отговорно.
128
0
 
0
 
! Отговори
stan преди 14 години
ГЕРБ - новата мафия !
127
0
 
0
 
! Отговори
Канго преди 14 години
Благодаря за загрижеността. Нека и аз ти помогна със съвет - има вечерни училища за незавършилимосновно и средно образование. Можеш да се запишеш - НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО. Там ще те научат да пишеш, да четеш и да ползваш тълковен речник. На добър час!
126
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДО ПАТРИОТ - ТИ СИ ПРОСТО ***!!!!!!!!!!!
125
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
drugari...aide uspokoite se. biahte na vlast dostatachno. Ostavete i niajkoi drug da probva? Znam che vlsat trudno se dava, nali s krav ste ia vzeli..ama po-spokoino vse pak 21vek sme ;)
124
0
 
0
 
! Отговори
киро бетона до канго преди 14 години
абе ШУМКАР освен да КРАДЕШ нещо учили са те ВЪВ ВИСШИЯТ СЪВЕТ на масоните в БСП-БКП-ДС!!освен ,че изкарахте 1 милион навънка и оставихте хората да умират от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ГРИЖИ и направихте палати за сметка на НАРОДА !????ТАКИВА КАТО ВАС ЧЕРВЕНИ МАЙМУНИ ХАН КРУМ ИМ Е СЕКЪЛ РЪЦЕТЕ И ЕЗИЦИТЕ !!!! тая БУЗЛУДЖА дето е без пари е за СМЕТКА НА ОКРАДЕНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ !!!ДАНО *** КОМУНУИДНИ ЗАПЪРТЪЦИ
123
0
 
0
 
! Отговори
Канго преди 14 години
За кое земетресение, по-точно, става въпрос - за това от 1976 ли? И кои хора си живеят във фургони? Може би става въпрос за наводнението, ама то беше при правителството на НДСВ. Чугунени глави. От бате си Бойко сте прихванали да хвърлите някоя идиотия в публичното пространство. Правилно са казали хората: "Те нека кажат, че сестра ти е ***, пък, ти *** доказвай, че нямаш сестра". Дерзайте бойковите мутротиквеничета!
122
0
 
0
 
! Отговори
патриот преди 14 години
Най-истинският комунист е ББ! Тъмно-червен.
121
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Правилно, с мизерия туризъм не се прави - я вижте при нас какъв богаташки туризъм, какви хотели, комплекси, райони - пари са падали там, е, били наши окрадени пари - много важно, нали имаме за пред света брой "легла", "елитна", VIP, баровска база, обкована с просташки бетон и отровен асфалт - "пълно е с туристи", а, ха-ха? Значи и с богатство не се прави, а С КУЛТУРА И ЗНАНИЕ! Дето ги нямаме изобщо - пълна културна мизерия!
120
0
 
0
 
! Отговори
do 115 преди 14 години
да бяхме ги оставили там да стоятвсяка една цивилизована държава действа с каквото може при бедствиене можете да си изкривим душата и да кажем лошо, защото веднага се отреагираа по повод предишната партия, хората от земетресението все още си живеят във фургони, а парите за сглобяеми къщи някак изтекоха незнайно къде
119
0
 
0
 
! Отговори
патриот преди 14 години
На ББ не му хрумва нищо друго, освен да насъсква неговите *** българи срещу останалите готини българи.
118
0
 
0
 
! Отговори
киро бетона преди 14 години
Има червени чугунени глави ТРУДНО ПРЕЖИВЕЛИ ИЗБОРИТЕ !!! ще умрете както и електората ви КРАДЛИВИ ШУМКАРИ
117
0
 
0
 
! Отговори
чудещ се. преди 14 години
как може да се ползва кораб от 1924 година???????? та това е безобразие....