Атака–Самоков сви сармите на общинаря си Юрий Галев

Декларацията им: Той уронва авторитета и престижа на партията
2 фев 2010 15:03,
176
Атака–Самоков сви сармите на общинаря си Юрий Галев
Снимка: Булфото

В декларация до медиите местната структура на "Атака" в Самоков се разграничи от действията на общинския си съветник – бизнесмена Юрий Галев.

"Ние, членовете и симпатизантите на "Атака" в Самоков, водени от моралните принципи на партията, се разграничаваме категорично от деянията на общинския съветник г-н Юри Галев, като считаме, че с поведението си той уронва авторитета и престижа на партията.

Още по темата
Подобни деяния са несъвместими с високоотговорните цели и задачи на "Атака" и не са характерни за членовете и симпатизантите от нашия регион.

Призоваваме многобройните си привърженици да не допускат подобни прояви и да работят за изграждане на авторитета на партията", се чете в декларацията им, подписана от председателя на общинския сбор на партията в Самоков – Петър Гуцалски.

По-рано днес премиерът обеща, че ще разпердушини РПУ-Самоков заради действията им или по-скоро бездействието им по скандала с Галев, който в събота вечерта заедно със свитата си преби охранители на лифта в Боровец.

Драмата се разигра, след като пазачите отказали да пуснат сина му Юрий Галев-младши да се вози без пари на лифта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
ефсд преди 14 години
ГЛАСУВАЛ АТАКА ПЛЮ ПЛЮ ПО БОРИСОВ СЕГА МУ ЖЕЛУВА *** И КАКВО СТАНА АЗ ГЛАСУВАХ ЗА АТАКА А СЕГА ИЗЛИЗА,ЮЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА МАФИОТА БОРИСОВ ВЕЛЕНЕ ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ГО ВИДИШ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ЯЗЪК ТИ ЗА ИДЕИТЕ И ЛЪЖИТЕ ,НЕ ТЕ Е СРАМ
84
0
 
0
 
! Отговори
Деян преди 14 години
Дааа, партия Атака се разграничава от действията на Галев. Както се разграничи от действията на Сидеров и онова прасе (забравих му името) на автомагистрала Тракия?Партия създадена с идеите за нарцисизъм и национализъм неможе да се разграничава от насилствените методи. Те са й присъщи.
83
0
 
0
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
ПАРТИЯ АТАКА, с ГАЛЕВ, и тази е същата МАФИЯ, начело с БОЛЕН СИДЕРОВ
82
0
 
0
 
! Отговори
Samokovec преди 14 години
А ЗАЩО СЪЩИЯТ ТОЗИ Г-Н ГУЦАЛСКИ, НЕ ОБЯСНИ НА ОБЩЕСТВЕНОСТТА КАКВИ СА ЛИЧНИТЕ МУ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С ГАЛЕВ И КАК ДО МИНАЛАТА ГОДИНА Е ПОЗВОЛЯВАЛ,КАТО ШЕФ НА БОРОСПОРТ - ГАЛЕВ МЛАДШИ ДА КАРА БЕЗ ПАРИ НА СЪЩИЯТ ЛИФТ.....НЕКА КАЖЕ И ТОЙ ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ ЗА ВСИЧКО,КОЕТО Е НАКУПИЛ....ТОВА КОЙ ЩЕ ПРОВЕРИ?
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Чак сега ли "са му свили сърмите" - то пък една мяркааааааааа! А ланшните му "подвизи" и неуспешните атентати?
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Четете така; "Ние, членовете на "Атака" в Самоков, водени от многото пари, които той е внесъл в партийната каса, ще ви замажем очите с една декларацийка, а пък вие ще повярвате, че това няма да се повтори. И той е много добър общински съветник, ако искате да знаете - който не слуша от другите - бие го и работата става....то и затова Самоков е цъфнал и вързал. А някой да знае какъв е бизнеса на въпросния господин -да не е нещо с дърва или и той с картофи се занимава
79
0
 
0
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
Гласуваш за БСП - получаваш инфаркт и отиваш на оня свет заблуден...:D :D :D
78
0
 
0
 
! Отговори
ИСКАМ преди 14 години
До 71, Кои пари бе!?!?!? (реторичен въпрос) ахахаха! Каквито и колкото пари да е дал с тях си е КУПИЛ мястото като общински съветник. По цял свят има подобна практика, бизнесмени даряват пари на партии и получават нещо в замяна! В случая - пито платено!!! Ако "Атака" смята, че този *** си е платил да компроментира имиджа на една парламентарно представена партия да си го държат! Само, че рискуват техния имидж да бъде - ПАРТИЯ НА МУТРИТЕ! След тази издънка незнам дали парите са от значение!
77
0
 
0
 
! Отговори
Строго секретно! преди 14 години
АНТИФРЕНСКИ НАСТРОЕНИЯ В "АТАКА"Антифренски настроени активисти от "Атака" , чиято цел била засилване влиянието на патриотите сред българските мюсюлмани, предлагали партията да се преименува "ЮРУШ".
76
0
 
0
 
! Отговори
Таратанци преди 14 години
Гласуваш за БСП - получаваш Доган...Гласуваш за БСП - получаваш "Горски цар"...Гласуваш за БСП - спират ти фондовете от ЕС...Гласуваш за БСП - получаваш инфлация...Гласуваш за БСП - получаваш чудни лихви в банките...Гласуваш за БСП - получаваш пияндето Румен Петкоф...Гласуваш за БСП - получаваш Р.Овч...Гласуваш за БСП - получаваш Масларова...да продължавам ли?
75
0
 
0
 
! Отговори
Строго секретно! преди 14 години
Антифренски настроения в "Атака"Антифренски настроени активисти от "Атака" , чиято цел била засилване влиянието на пагриотите сред българските мюсюлмани, предлагали партията да се преименуна на "ЮРУШ".
74
0
 
0
 
! Отговори
до Ники 62 преди 14 години
17 лева, които са се видели много на селския тузНе са много, но Галев е отвикнал да дава. Само взема.Проблемът си е на принципна основа :)
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
сжалявам но така е ,истината по някога боли,две грешки от четири думи засрами се
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Само *** са в тая пратия !Слави Бинев депутат , хаха ;)))
71
0
 
0
 
! Отговори
до 64 преди 14 години
Да, ама ако го махнат трябва и да му върнат парите.А на Галев трудно се отказва връщането на едни пари ....
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нали самият Бойко се хвалеше, че набил кандидат-зет си, какво чудно?
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Другият път ще му напълнят чушки!
68
0
 
0
 
! Отговори
Смях през сълзи! преди 14 години
Гласуваш за Волен - получаваш Кузов!Гласуващ за Волен - получаваш Архонт!Гласуваш за Волен - получаваш Галев!Гласуваш за Волен - получаваш сина му в ЕП!Гласуваш за Бойко - получаваш Волен като екстра подкрепяща всичко. Дори Турция.И после защо му викали Болен, а на атакистчетата - ***.... :)
67
0
 
0
 
! Отговори
мм преди 14 години
Атака стана турска ***,пълна с *** и нагаждачи.Даже не смеят да се критикуват,а само се "дистанцират".Не мога да повярвам,че се представяха за националисти.
66
0
 
0
 
! Отговори
dj преди 14 години
само се опитва. Посочи ми едно нещо,което е свършено? Само приказки, приказки и все някой му виновен