Атака–Самоков сви сармите на общинаря си Юрий Галев

Декларацията им: Той уронва авторитета и престижа на партията
2 фев 2010 15:03,
176
Атака–Самоков сви сармите на общинаря си Юрий Галев
Снимка: Булфото

В декларация до медиите местната структура на "Атака" в Самоков се разграничи от действията на общинския си съветник – бизнесмена Юрий Галев.

"Ние, членовете и симпатизантите на "Атака" в Самоков, водени от моралните принципи на партията, се разграничаваме категорично от деянията на общинския съветник г-н Юри Галев, като считаме, че с поведението си той уронва авторитета и престижа на партията.

Още по темата
Подобни деяния са несъвместими с високоотговорните цели и задачи на "Атака" и не са характерни за членовете и симпатизантите от нашия регион.

Призоваваме многобройните си привърженици да не допускат подобни прояви и да работят за изграждане на авторитета на партията", се чете в декларацията им, подписана от председателя на общинския сбор на партията в Самоков – Петър Гуцалски.

По-рано днес премиерът обеща, че ще разпердушини РПУ-Самоков заради действията им или по-скоро бездействието им по скандала с Галев, който в събота вечерта заедно със свитата си преби охранители на лифта в Боровец.

Драмата се разигра, след като пазачите отказали да пуснат сина му Юрий Галев-младши да се вози без пари на лифта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Прогонете го от партията !!!
104
0
 
0
 
! Отговори
ИСКАМ преди 14 години
Значи ако този случай не бъде решен и то в полза на морала и духа на гражданското общество, искам само да кажа, че е жалко, жалко за хора като Васил Левски и Христо Ботев! Хора, които са се борили и загинали именно за тази свобода, която сега ни я отричат ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ГАЛЕВ! ТОЗИ Е СРАМ ЗА САМОКОВ, СРАМ ЗА МЕСТНАТА ВЛАСТ, СРАМ ЗА АТАКА И СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ! ДО КЪДЕ СТИГНА МИЛАТА НИ РОДИНА!!!
103
0
 
0
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
И малкио *** да го вкарат при тати!!! Той лифто у кауша е двуместен... Га се притъмни има да се возат, возат... Нагоре, надолу, нагоре, надолу... дорде им призлее...
102
0
 
0
 
! Отговори
Иван Иванов преди 14 години
Поредният автогол на АТАКА...Не знам вече тия на какво разчитат...
101
0
 
0
 
! Отговори
ИСКАМ преди 14 години
ДО Д,Май сте на прав път, като гледам реакцията на Атака, явно няма да има Атака в следващия парламент, нормален човек не би гласувал за МУТРИ които малтретират хората и дерибействат!
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МАЛЕ КАКВИ ЧЛЕНОВЕ ИМАЛИ АТАКА
99
0
 
0
 
! Отговори
ФАС преди 14 години
АТАКА ВЕЧЕ Е БИТА КАРТА ДРУГ ПЪТ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ВОЛЕН ЛИЧНО НИ УБЕЖДАВАШЕ КОЛКО Е ЛОШ БОРИСОВ И СИБАНК А СЕГА СЕ ЦЕЛУВАТ ВОЛЕНЕ ПРЕДАДЕ ИДЕЯТА И ГЛАСУВАЩИТЕ НЯМА ДА ВИДИШ ПАРЛАМЕНТА ПОВЕЧЕ
98
0
 
0
 
! Отговори
ИСКАМ преди 14 години
Искам да знам, колко от симпатизантите и членовете на Атака, които пишат тук се обадиха до централата на партията или до местните структури да изразят острото си възмущение и да заявят позиция по повод този Галев, който в случая се оказва, че една ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНА ПАРТИЯ Е БЕЗСИЛНА ДА ВЗЕМЕ АДЕКВАТНО И НАЙ-ВЕЧЕ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ПО ВЪПРОСА! МАХАЙТЕ ГО БЕ, ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ МУТРИ В БЪЛГАРИЯ!
97
0
 
0
 
! Отговори
Д преди 14 години
Напротив, човека се е държал характерно за хората от Атака и характерно за Волен-Болен. Какъвто лидера такива са и членовете и симпатизантите.
96
0
 
0
 
! Отговори
Цербер преди 14 години
Тоя Галев е за затвора! Вън от АТАКА и право в Централния Софийски...Там има да се вози на "лифта" между килиите докато му изтръпне ***... БЕЗПЛАТНО!
95
0
 
0
 
! Отговори
ИСКАМ преди 14 години
До Атака - Самоков, Господа, Все още ли не сте взели решението за НЕЗАБАВНО ОТСРАНЯВАНЕ ОТ ПАРТИЯТА И ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК или предпочитате вашите членове и симпатизанти да вземат решение! АКО ВИ Е СТРАХ НА МЕСТНО НИВО ТОГАВА НЕЩАТА ЩЕ МИНАТ НА НАЦИОНАЛНО ПАРТИЙНО НИВО! С МИЖАВИ ДЕКЛАРАЦИИКИ НЯМА ДА МИНЕ НОМЕРА!
94
0
 
0
 
! Отговори
анонимен ХХ преди 14 години
До 64 Чакай малко че не се досещам на кой да му вьрнат парите...........нещо не ти е ясно или пьк нямаш достатьчно информация може би .
93
0
 
0
 
! Отговори
00-00 преди 14 години
С ТАКИВА СЪВЕТНИЦИ АТАКА МОЖЕ ДА НЕВЛЕЗЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ.ТАКИВАТРЯБВА ДА ГИ ГОНЯТ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ.АКО НЯМА ПРИСЪДА ДО ТУК СЪМ С АТАКА.
92
0
 
0
 
! Отговори
ГЦГ преди 14 години
ДА И БОРИСОВ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ СЪС СИ БАНК И ВИНЕТКИТЕ МАФИОТИТЕ В ЗАТВОРА
91
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Всички мутру в затвора..............ама да не забравите и Гуцалски най корумпираният в к-та Боровец.Вече20год диктува и управлява на всички бизнеса в комплекса.
90
0
 
0
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
В историята често лидерите на всяко едно движение са различни и много, от тях, кривват от принципите на първоначалният замисъл. Така, че не се учудвай, че и в "Атака" има такива случаи, както навсякъде другаде. До човека и принципите му е това. Такива хора, като Галеви опорочават вярата на хората в самото движение и си е право - не можеш да вървиш след водач, който е като уличен бандит, а се бори за Справедливост. Такива грешки като на Галеви са престъпление, пред много хора. Всички са различни.
89
0
 
0
 
! Отговори
ss преди 14 години
Омфг, разграничавали се от него, а за кво са го издигнали за общински съветник?! Все едно не се знае за "хулиганските" му прояви - стрелба с АВТОМАТ в хотел рила и в пренишка дискотека. За престрелките със Самоковеца и други е излишно да се споменава.. такъв човек трябва да е в затвора, а не общински съветник... Партия Атака е сбирщина от мутри и престъпници! То още от самото начало с побоя на магистралата се показаха какви са, а аз лично съм виждал как минават на червено на сфетовара на хемус..
88
0
 
0
 
! Отговори
Хм преди 14 години
Добре де - декларация - декларация... ама изключват ли го от партията? Щото другото е Оле замажи очички...
87
0
 
0
 
! Отговори
плешо преди 14 години
Евала на БАТЕ БОЙКО как се изказва здраво. Целия настръхвам и си казвам, ЛЕЛЕ ТОЯ КЕОПРАЕ ЦЕЛАТА РАБОТА!
86
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 14 години
Моля, само някой да ми каже каква е тарифата на Атака, за да видя дали мога да стана общински съветник. Доста съм крал, а когато правя побои, гледам да няма никой или камери, за да не вредя на партията си. Обещавам ! Ще крадна още АКО ТРЯБВА , само ми кажете тарифата ?