Бойко безкомпромисен – почва и своите за корупция

На места хора от властта са почнали да правят неща, които не трябва
16 мар 2010 11:00, Красимир Ангелов
213
Бойко безкомпромисен – почва и своите за корупция
Снимка: БГНЕС

“Следващите седмици ще видите, че сме безкомпромисни и срещу хората, които са на власт”, закани се премиерът Бойко Борисов по време на откриването на международната конференция за борба с корупцията.

По думите на министър-председателя има места, където хора от властта са почнали да правят неща, за които знаят, че той е крайно против.

Борисов не пропусна да отбележи, че в черновата на междинния доклад “има едно изречение, което дава оценка на работата на правителството за първите 7-8 месеца”: “Има политическа воля“.

Премиерът бе категоричен, че след като има воля, рано или късно става промяната.

Той даде за пример успешните операции на МВР от последните месеци и отбеляза, че в страната вече няма магистрални грабежи.

Още по темата

“Ако конференцията беше след два месеца, щяхме да ви покажем какво сме правили и срещу нашите хора”, отбеляза премиерът пред присъстващите.

Според него брилянтен пример за висша степен на корупция в България са замените на горите.

Той отбеляза, че има доклад, според който път от 22 км е предложен за фактуриране на стойност 222 млн. лв., а по сметки на правителството магистралата до Бургас е на приблизителна стойност около 300 млн. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
като за начало да отвърли тъпата идея държавните служители да си плащат усигуровките сами, защото това е предпоставка за корупция при тях, това тъпата му кратуна не го ли проумя?!?
131
2
 
5
 
! Отговори
Франко Фере преди 14 години
Олицитворение на *** е днешната Банда .Върви си.
130
4
 
1
 
! Отговори
men преди 14 години
Как ще спре корупцията като ако предложат примерно 1000 лв на служител за ускорено правене на някоя услуга и той откаже да ги вземе какво се получава същия дава 5000 на шефа му и той му разпорежда да го направи... А с тези 350-450 лева какво по напред да направи един служител на който разходите са му за 600 откъде да набави другите 250 - 300 лв за да си покрие разходите после някой ще вика "да спрем корупцията" дрън-дрън...
129
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ne e dobre no dali moje da stane po zle?mai nema izbor ve4e koito i da e kato tezi pokrai nego pipat nestava...
128
0
 
4
 
! Отговори
borokaro преди 14 години
Предлагам на ББ да почне от парламента-например Емил Димитров - за заменките по Етрополе за това по какъв начин купи вцентъра на града имот-без търг без процедура-и това е много лесно доказуемо-в общината се пазят всички документи-за това че държи в строх цяло Етрополи чрез тамошните мутри т.нар. комарджии-но разбира се че нищо такова няма да се случи...
127
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Щом си признават пак са по-добре от *** БКП и ДПС - *** българска. Трябва затвор и публично предстввяне на подобни крадци, да им се съсипе живота, както те съсипват хората, който се мъчат да работят!
126
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
eeee е как се краде ве синко. нали бяхте най-честните, нали при вас нямаше корупция. по-големи мекерета от вас не сме имали за 20 години. продадохте България на турски, амрикански и еврейски интереси. публичен разстрел за вас, национални предатели и за всеки който ги подкрепя.
125
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хора, краде се много отново. Пак има картици от администрацията, които са се овълчили за еврофондове и искат по 50% от субсидиите. Казвам го от първа ръка. Затвор за такива ***, заради тях не можа да тръгне Родината!!! Не знам диктатура ли трябва на тази страна, да има разстрел за подобни злоупотреби.
124
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Само 4-5 да ги вкарат в затвора и другите ще престанат да взимат и да крадът.
123
7
 
7
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ !!! преди 14 години
Направими впечатление, че преди месеци увеличиха АКЦИЗА на цигарите. Предупредиха ги, че така ще се увеличи КОНТРАБАНДАТА им. По този повод намалиха ГЛОБИТЕ за тези които ще бъдат хващани да продават контрабандни цигари. Е, Дянков, чии интереси обслужва това? За чий джоб работи днешното правителство?!
122
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Самия факт че си се родил си се пре... На теб и себеподобните ти не ви трябва Дянков вие по рождение си сте си се пре
121
2
 
5
 
! Отговори
СОФИЯ преди 14 години
ДО 111ти. Да започне със сътворяването на СИбанк. Кой бе Славчо Христов, зад чий гръб стоеше и прочие - дългата история...
120
0
 
1
 
! Отговори
disalab преди 14 години
moje i zapochne s Burgas i izbranite s negovata lista deputati i obshtinski velichia - oosobeno edin ot zam -kmetovete
119
1
 
3
 
! Отговори
до 111 преди 14 години
Идеята е добра .Аз съм от Велико Търново.Гласувам твърдо за кмета румен рашев.Номинирам го за номер едно .
118
7
 
2
 
! Отговори
око преди 14 години
Всички сте жалки не давате съветина премиера.Държава се управлява с мъдрост а не със хленчене.Дянков Хамстера не е пдходям дошъл е да се налапа и да ни пре
117
1
 
5
 
! Отговори
Яне Янев преди 14 години
Да му кажа ли чия фирма печата винетките?Те всичките катаджии с това се занимават-да не би някой да кара с фалшива винетка!
116
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хора стига сте плюли по Бойко, за първи път от много години на сам, някой се мъчи давъведе ред....
115
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Boiko samo neznam zashto Emil Dimitrov e deputat ot GERB?????
114
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Къде бе танасе къде са тез калкулации дай инфо бе .Дай и ние да се просветим.Май са само в кухата ти кратуна..И трябва да я разчупим за да ги видим.Плазмодии като теб и дворци да получат пак ще имат едно на ум.Комунистически мекерета.
113
0
 
4
 
! Отговори
##$##$ преди 14 години
Boiko..ne mu dreme. Shte prinese v jertvi, kakto i go pravi, hora na mnogo nisko nivo za da pokaje , che e ..chist!!Ha,ha,ha!!Chist!! kakvo mu e minaloto?Vseki znae s kakvo se e zanimaval i kak e stignal do tuk. Ako ne e bil Tato i Ivan Slavkov shteshe da si gasi pojari i pravi na velik. Prochete knigata na jurnalista GRIGOR LILOV i shte razberete koi e nachelo na durjavata. Strahliv, sebichen, egoist, korumpiran i jestok chovek. Shte doide vreme kohato s tojagi shte go ginjat ako se poiavi!..