Медузата Гуцанов аут от шефското място на ОбС Варна

Общинарите прекратиха предсрочно правомощията му
28 апр 2010 13:46,
25
Медузата Гуцанов аут от шефското място на ОбС Варна
Борислав Гуцанов. Снимка: БГНЕС

Варненските общински съветници прекратиха предсрочно правомощията на досегашния си шеф Борислав Гуцанов.

36 местни депутати гласуваха „за” предсрочното прекратяване на правомощията му, един се въздържа, има и трета недействителна бюлетина – върху нея е отбелязан глас „за” и глас „против”.

Общинарите избраха и комисия за избор на нов председател на ОбС Варна.

За момента единственият кандидат за овакантения от Гуцанов пост е този на Николай Апостолов от ГЕРБ.

По всяка вероятност той ще бъде избран, защото ГЕРБ има подкрепата на съветниците от "Нашия град" на бизнес партия "Глас",  "Атака", както и на разпадащия се център, в който влизат "Отечество" и "Свободен избор".

Dnes.bg припомня, че Борислав Гуцанов бе арестуван в края на март при акция "Медузите".

Тогава той, заедно с бизнесмена Даниел Славов – Дънката, Пенчо Пенчев и Йоанна Иванова бяха обвинени, че от 2003 до 2007 година са участвали в престъпна група, сключвала неизгодни сделки за автобуси на градския транспорт във Варна.

Още по темата

Според разследващите чрез тях задържаните са отклонили средства за около 2 млн. евро и са съставяли документи с невярно съдържание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
4
 
! Отговори
СЪГЛАСНО БУКВАТА преди 14 години
За тоя затвор, глоби и конфискация. .... а щях да забравя .. и да го аргасат малко, нали?
22
5
 
5
 
! Отговори
аз преди 14 години
Не съм от Варна и не познавам обстановката,но: Начина по който беше осъществено мероприятието по насилствено изземване на властта в общината, не ми харесва и ми мирише силно на полицейщина и терор, който, ако ни очаква означава край на ДЕМОКРАЦИЯТА!За какво се борихме?Какво направихме?
21
0
 
3
 
! Отговори
Дончо преди 14 години
*** град
20
3
 
4
 
! Отговори
Дончо преди 14 години
Това е крадливата Гуцанка
19
1
 
2
 
! Отговори
светофар преди 14 години
А ще премахнат ли персоналният светофар на Гуцанов на Горчивата чешма,чрез който завиваше конфортно за палат си и предизвикваше задръствания шрез лятото чак до Пикадили парк?
18
10
 
8
 
! Отговори
НБАЛЮДАТЕЛ преди 14 години
Герберските хайдуци със сила искат да завземат Варна-пристанище,митници,милиони!На изборите не успяха в Русе и пратиха старшината шеф на Митницата.Във Варна мафията управлява 20г.и цветовете нямат значение.Лицето Цвета как взе СИБАНК?Същото е сега и с Варна.Бедни ми варналии докага ли ще си мълчите?
17
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 14 години
а ми онзи се друса от обеят .. аз не употребявам, нямам и сестра . незнам.. един и същ ли сме?:)
16
1
 
10
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Дано са го излекували в урологичното отделение, където беше приет с диагноза "бронхит":).. та и крайно време ББ да се загрижи за здравният статус на .. варненските общинари..ГУЦАНКАТА страда и от развалени зъби:)
15
5
 
4
 
! Отговори
ззз преди 14 години
Ти и "само БСП " сте един и същ ***, нали ?
14
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
Хубавец :))))
13
5
 
15
 
! Отговори
до 11 преди 14 години
Еййй,и последния работещ в градския транспорт знае, че тролеи и автобуси са вземани направо от клетките преди да ги нарежат за скраб,докарвани във Варна отремонтирани и пускани в движение.Каква е тази наглост бе червени кхмери да защитавате явни престъпници???!!!
12
20
 
8
 
! Отговори
Шушляков преди 14 години
BG е с нов вожд Свети Бойко Борисов който опрости дълг на Сирия за 75 мил долара и иска да съдере кожите и на последния голтак в БГ . Смяната на Гуцанов е политическа . ГЕРБ деистват със силови методи навсякъде . Защо не изчакаха да му изтече мандатът . Нямат нищо конкретно за обвинение на Гуцанов всичко се прави за зъвземане на местната власт . БОКО СРАМ СИ ЗА ЕВРОПА ТАКЪВ *** НЕВЯРВАХ ДА СИ
11
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Кире, ама за коя приятелка говориш. За Азис ли?
10
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
как какво му е на начина :)измислят обвинение, вкарват го незаконно в ареста, свалят го от длъжност чрез незаконно заседание, после му се извиняват, че бил арестуван по погрешкаи о, изненада, избрания на негово място е герберха ха ха ха ха
9
2
 
4
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Е поне започвате да си признавате:)Всичко ще си кажете.. всичко.. хаха
8
4
 
7
 
! Отговори
киро преди 14 години
и сега кво ще стане с приятелката на ГЕЙ станишев!???ми откъде ще краде!???
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Еееееееееееееееее, пък аз си бях помислил че ще сложат някой от ДПС!
6
0
 
6
 
! Отговори
Чан кай ши преди 14 години
А защо не е вече разстрелян на площад Тян-ян-мън? Заслужава най-малко това.
5
14
 
1
 
! Отговори
само БСП преди 14 години
хихихи. колко забавно. а забавно ли ви е като при комунизма са ви отнели всички имоти и земи и са ви оставили без стотинка наследство? мухахахха. или когато жалките ви роднини са похабили здравето си бачкайки като кучета в трудовите лагери. или като са избивали роднините ви без съд и присъда. мухаххаа. май сега нещо не ви е толкоз забавно а? мухахахаа. къде са ви роднините, къде? хахахха май сега не ви е толкова забавно вече, нещастници. хахаххавместо по цял ден да пишете поръчкови коментари и да хленчите комунистите това, комунистите онова, по-добре идете прекопайде гробчето на роднините ви. хахахха. пролет е, тревата е изникнала. хахахах и не си мислете че като хленчите за това какво били направили комунистите постигате нещо. само показвате колко сте жалки и безсилни, защото ДА те са направили това и онова, ама никой няма да им търси отговорност и няма да има наказание. хахахах доста сте жалки, доста.
4
3
 
10
 
! Отговори
Салам преди 14 години
Гуцанов е най-големите медузи в България