Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!

Равносметката на Борисов за хората, които са го подвели
14 юли 2010 09:37,
262
Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!
Снимка: БГНЕС

Анастас Анастасов ще бъде избран за зам.-председател на НС, потвърди премиерът Бойко Борисов.

Овакантените постове на председател и заместник-председател на здравната комисия се поемат съответно от Десислава Атанасова и от Геновева Алексиева.

Още по темата

Моника Панайотова пък поема поста на председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, допълни премиерът.

"Във всички случаи само при направен опит, при първата индикация на медиите ние реагираме веднага", каза Борисов по повод отстраняването на депутатите Лъчезар Иванов, Светлин Танчев и Пламен Цеков от ръководните постове в НС.

"ГЕРБ веднага действа само дори когато се разбере, че някой си помисля да направи нещо нередно. Как ще мине, като разбера", попита риторично премиерът.

"Всички, които сме свалили от постовете им, си признават. Само Цеков, мисля, че е подведен и е по-високо наказанието, което му е наложено", посочи лидерът на ГЕРБ пред Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още по темата: Светлин Танчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
1
 
7
 
! Отговори
До De Bruckere преди 13 години
De Bruckere, Селтик, ти какво правиш в Щатите, бе отворко :) Нали си против да се обогатяват чужди страни :) *** си и то голям !И не си мисли, че всички българи мият чинии в Западна Европа и Щатите, като теб.
164
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха,5-мата от РЕМС да не са заминали на море ве:)))))))))))))))
163
7
 
1
 
! Отговори
Dan до mm преди 13 години
А защо мислиш, се отказа от НДСВ според мен се е отказа от тях, защото е видял, че има политически чадър, и за това се разграничи от тях направи своя партия и сега им осйди зам.министъра на земеделието на 5години затвор, а това, че са крали го вижда всеки обикновен човек само, че така са си направили законите, че да не ги осъдят след това и въпреки това има един осъден вече, и като спомена за "Специализиран Съд" и червените скочиха като ужилени. А Цецка не е забогатяла благодарение на премиера!!
162
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По статистика над половината българи не са гласували. Това говори ли ви нещо ??? Тези хора не съм БСП ДПС или ГЕРБ ,на тях просто им е писнало. хората пишещи тук не се налага да са точно комунисти за да критикуват Боко. Хората толкова пламенно защитаващи ГЕРБ и плюещи БСП. Давате ли си сметка ,че вашето "слънце" беше член на БКП и освен ,че пазаше бай Тошо му чешеше и ушите??? Има една поговорка за вълка дето си важи и в случая. Защо си кривите душата да пишете глупости?
161
2
 
7
 
! Отговори
Калин преди 13 години
то на боко кадрите и капацитете все около бкп/бсп гравитират.... бивши сред тях нема, има само на хартия.. по манталитет са същите... И КАКВО КАЗА БОКО ЗА МАТРЕАЛА:)
160
2
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 13 години
Кой е осъдения заместник министър?! Не си спомням такова нещо?! Кажи му името, да питам гугъл! Пък тогава ще си призная, че съм сбъркал! Колкото до отклоняването на въпросите, аз пак ще си задам моя, защото упорито се правиш, че не го забелязваш! Не твърдеше ли Боко на всяка предизборна среща, че ще отзовава депутати?! Колко е отзовал до сега?! Или смяташ, че издънките на герберите не са достатъчно големи за да бъдат отзовани?! Казано с други думи, да си председател на софийския герб е по висша длъжност от народен представител в българския парламент?! Лъчо не е достоен да бъде председател на една градска организация, обаче е достоен да бъде представител на народа на Република България?! Нищо не ми остава да кажа, че явно за вас Герб стои по високо от България...и ви личи!!!!
159
14
 
4
 
! Отговори
123 преди 13 години
Браво Бойко, само така!Такъв като тебе управник трябва, твърд и безкомпромисензащото ние българите сме свикнали да покрадваме и да се правим на тарикатитрябва някой да ни държи здраво поводаЕвала пич! кефиш! имаш гласа ми за следващите избори.
158
2
 
8
 
! Отговори
kk преди 13 години
Бойко,признай си....!!!
157
2
 
13
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
Абе, на тая снимка Боко да не маха нещо засъхнало по премиерското носле след като ни е "защитил интересите" пред Русия ? Евала за подбора ! :)
156
2
 
5
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 13 години
Еи шшшш внимавайте с коментарите по мое име, и други като вас вече плакаха. Да не закрия сайта еи!
155
5
 
5
 
! Отговори
De Bruckere преди 13 години
На мен ми се драйфа от големи "мъже" като теб. Лек път. Отиди да "обогатиш" обществото на някоя "нечалгарска" и "немилиционерска" държава... Интересно,че такива като теб като дойдат тук в САЩ да мият чинии са по-ниски от тревата въпреки мизерията, а се прибират на 5г. веднъж в България да изхарчат демонстративно 200-300 долара и да разправят колко добре живеят...Сполай ти..
154
0
 
3
 
! Отговори
jk преди 13 години
Сигурно си има начин да ги накарат да си признаят.
153
2
 
18
 
! Отговори
mm преди 13 години
1. Единствения досега политик, който като главен секретар не знаеше че има кражби от ДПС, но като излезе от системата разбра хахаха. 2. Единствения досега политик на който приятелката му изкарва вече 3 мандат в банката на властта Си Банк- 1 беше кръга орион, 2 славчо христов- зетя на И.Костов. и 3,4,5 Ц.Бориславова. 3. Единствения политик който ходи да играе футбол в работно време.4. Единствения политик с най-неподготвените кадри в политиката. вижте броя на рокадите и неадекватните им изказвания
152
2
 
15
 
! Отговори
реалист преди 13 години
Тиква взимай си милиционерите,пожарникарите и малумните като хер флик и туфан ставай от държавата,че до края на мандата си може и за въздуха който дишаме да ни наложите данък,дотам я докарахте със безобразното и неадекватно ръководство на гербавите и сол ташака ви атака,стига със тая игра"проба-грешка"ние не сме ви опитни свинчета,а дълготърпеливи и трудолюбиви трезвомислещи данъкоплатци-търпението все пак си има и граници и скоро ще го разберете!
151
1
 
14
 
! Отговори
Аре по-сериозно, а! преди 13 години
Как се подвежда бивш полицай и шеф на охранителна фирма :) Аре стига вицове :) Бойко знае за всичко, но няма какво да каже, защото всички са навързани. Да не мислите, че Лъчко Мозъка е лапал само за себе си от митниците :) Аре малко по-сериозно, а :)
150
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
147Ти си ***,който е гласувал за ***.Такива като теб мизерници трябва да ядат ХУРКАТА!Трябва да бъдете съдени за национално предателство,*** такива!
149
12
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 13 години
От какво ги е страх най-много *** и ДПС.Страх ги е, че ако ГЕРБ изкара пълен мандат, те отиват на бунището на политическата сцена.Ужасени са от огромната народна подкрепа за Бойко и новото управление.Треска ги тресе, че са вън от играта и няма надежда да се върнат.Всички сили са впрегнали да го оплюят, по цял ден из форумите пишат "тиква", "*** пожарникар" и др. обиди.Но народа вече поумня - съди по делата, което ми вдъхва надежда :)
148
5
 
15
 
! Отговори
:) преди 13 години
"Хубавите " страни от управлението на БОКО:1. Доведе народа до просяшка тояга.2. Ескалира етническо напрежение с непрестанното толериране на ***.3. Повишава цените тайно и явно с оправдание кризата.4. Назначава неадърници и сам им сменя постовете като "наказание".5. Взема антикризисни мерки с цел да дооберат и малката останало в държавата.6. Води антибългарска политика!7. Можете да продължите със сигурност до над 100 с изброяването..
147
1
 
8
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
Ауууу, човека се разходил с президентския самолет, направо нямам думи :) Боко Спасителя ! СМЯТАЙ ! То и Берлускони дойде на крака да го види, Италия направо ще ни стане подчинена територия сега !Абе, ГЕРБ активистите да не ви подлагат на трепанация като задължителна част от "обучението" ? Или ви подбират с интелект под нулата ?
146
1
 
8
 
! Отговори
недоумяващ преди 13 години
А кой бъзика баба ми по пъпа....?Айде бе, Бока! Що не си признаеш ТИ защо си приел изменчива *** като Лъчезар Иванов (който изманеврира из българските политически партии, като змиорка измежду речни камъни, очевидно присъединяващ се към силните на деня)? Нали крадците щели да си плащат? Лъчезарчо не го виждам зад решетките нещо?!??