Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!

Равносметката на Борисов за хората, които са го подвели
14 юли 2010 09:37,
262
Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!
Снимка: БГНЕС

Анастас Анастасов ще бъде избран за зам.-председател на НС, потвърди премиерът Бойко Борисов.

Овакантените постове на председател и заместник-председател на здравната комисия се поемат съответно от Десислава Атанасова и от Геновева Алексиева.

Още по темата

Моника Панайотова пък поема поста на председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, допълни премиерът.

"Във всички случаи само при направен опит, при първата индикация на медиите ние реагираме веднага", каза Борисов по повод отстраняването на депутатите Лъчезар Иванов, Светлин Танчев и Пламен Цеков от ръководните постове в НС.

"ГЕРБ веднага действа само дори когато се разбере, че някой си помисля да направи нещо нередно. Как ще мине, като разбера", попита риторично премиерът.

"Всички, които сме свалили от постовете им, си признават. Само Цеков, мисля, че е подведен и е по-високо наказанието, което му е наложено", посочи лидерът на ГЕРБ пред Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още по темата: Светлин Танчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДНЕС.БГ ЕВАЛА ЗА СНИМКАТА таквъз интелгентност лъха от тоз човек
184
8
 
8
 
! Отговори
Добри преди 13 години
Права сиКомунягите крадиха доста по-интелигентнои интелигентно се покривахаа тези сега прости, като се опита някой да крадне и...го махат
183
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И при Сталин всички си признаваха.Или ставало още по зле.
182
3
 
12
 
! Отговори
Аз преди 13 години
И аз съм аполитична, но според мен нещо си противоречиш във форума. Уж не обичаш крадливи комунисти, а упорито защитаваш ГЕРБ. Аз не виждам особена разлика между тях и комунистите, освен може би, в коефициента на интелигентност.
181
0
 
2
 
! Отговори
De Bruckere преди 13 години
Нещо май се бъркаш друже. Нищо не съм казвал за "обогатяване на чужди страни".Аз обогатявам себе си при това добре и то за определен период от време. Такива като теб са смешните,че вадят големи пищови,ама раждясали и негърмящи.За неразбралите картуни като теб ще кажа: Няма лошо да си вадиш хляба и с миене на чинии. Лошото е като се вземеш на сериозно и се правиш на такъв,дето не си!Разбираш ли? Влиза ли в главата или май навсякъде другаде, ама не и в главата :)))
180
0
 
7
 
! Отговори
хаха преди 13 години
"и осъден зам. министър от ДПС на 5 години затвор, та викаш няма разлика а?Смееех!"Поредната ти лъжа.Не е осъден зам-министър,а бившия шеф на държавния резерв.И за твое сведение,делото започва по времето на предишното правителство.От сегашните няма и няма даи *** нито един осъден,защото са некъдърни да съберат доказателства..Само с изказванията на Пудела не става....Та ти ставаш за смях,осъзнаи се.
179
6
 
2
 
! Отговори
ММ преди 13 години
до 186Това не е мое мнение, а мнение на народа, изявено в демократични избори.ако не го приемаш, толкова по-зле за теб, съжалявам те .
178
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ММ мнението ти е типично за селянче. Не обиждам произхода ти ,просто явно той определя колко си ограничен в мисленето. Бих приела мнението ти ако лично познаваш ББ. Във всеки друг случай си стой на село и споделяй мнението си кръчмата. За повече нямаш потенциял!
177
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дан, чат-пат говориш разумно, ама изказване от типа "направили са си законите така, че да не могат да ги осъдят" си е направо жалко. Ако имаше желание за осъждане - начини много. А и кой е на власт от близо година? Кой прави СЕГА законите? И защо не са оправени лошите закони? Не остана време от пробутване на лобстки закони за ГМО например. И от висене пред камерите.
176
0
 
5
 
! Отговори
Калин преди 13 години
за димитър димитров, бившият шеф на резерва ли става въпрос? този който обвинява дпс-то и емелката ... хехе от кога го съдят бе.. и какво боко?димитров обжалва... как боко посегна на дпс и бсп.. имам предвид, освен.. че ги изкъпа, че и даже шампониса :)ти на базици ли ни имаш.. хаха тези изпълнения сме ги гледали .. до втръсване.
175
12
 
6
 
! Отговори
ММ преди 13 години
Бойко е изключително честен, открит и прям човек, нарича нещата със собствените им имена.За съжаление в политиката не е прието да има такива хора.Един политик трябва да умее да върти и суче, да лъже да маже, да говори така че да изглежда умен.но пък...затова е народен любимец :) защото на народа му писна от говорещи умно политици.
174
1
 
11
 
! Отговори
Аз преди 13 години
"Краде се както преди. Пример Лъчо Мозъков ! Този дори не го изключиха от ГЕРБ."Те от ГЕРБ за кражба не изключват, изключват ако имаш глупостта да кажеш пред медиите някои истини, без преди това да си получил официално разрешение от пожарникаря.
173
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В полицейска тиква, акъл с микроскоп да търсиш няма да намериш
172
1
 
13
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
Да те светна, няма такъв. И на Масларова, и на Кабил, и на всички им се размина. И още нещо, и аз съм аполитичен, не гласувах на последните избори сигурен че е все тая кой ще е на власт. Но на следващите ще гласувам, защото по-зле от този красавец на снимката просто няма.
171
0
 
12
 
! Отговори
mm преди 13 години
сега да ти обясня нещо от кухнята понеже ако не си забравил ББ беше депутат от Пловдив и аз съм от тук и случайно изключително много работя с човека който организираше кампанията му тогава и после беше от основните спонсори на ГЕРБ. цитирам думите на ББ. "предлагах му на царя да направя и аз партия и след изборите да управляваме в коалиция само 2-та,а той не само че ме отряза и не искал такива елементарни мушенгии ами ме заточи като фолк певица да раздавам автографи".дали няма тайна коал. ББ ДПС
170
2
 
8
 
! Отговори
Трол преди 13 години
Щом и Гнома им стана зам. - скоро предстои да видим сценката с "Повяхналият гербер".... на гроба на Демокрацията.
169
6
 
1
 
! Отговори
Dan до Иванов преди 13 години
Ще се напъна да се сетя, но беше от ДПС!И го осъдиха на 5 години ефективна присъда и глоба...но колкото и да не ти се вярва аз съм аполитичен, просто не обичам крадливи комунисти!
168
0
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 13 години
И какво излиза - ако нещо не излезе в медиите нищо няма да се направи
167
7
 
4
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
Всички, които сме свалили от постовете им, си признават - е как няма да си признаят,ББ ква тупница има-как да не си признаят ... ББ нещо почва да ме кефи и това ме кара да си мисля че полудявам...
166
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко е чесал бай Тошо