Каназирева хвърли ръкавица на премиера Борисов

"Превърнаха ме в демон и ме очерниха, защото ги е страх"
20 юли 2010 19:31,
98
Каназирева хвърли ръкавица на премиера Борисов
Дани Каназирева. Снимка: gerb.bg

"Превърнаха ме в демон и ме очерниха само защото ги е страх". Така коментира отлъчването си от ГЕРБ пловдивската общинска съветничка Дани Каназирева.

След като по решение на Изпълнителното бюро тя вече не е член на премиерската партия, Каназирева обяви, че остава независим съветник.

Рокадите около 31-годишната адвокатка разбуниха политическите среди в Града под тепетата. Бившата герберка бе обвинена от своите в самостоятелни и рушащи имиджа на паритята медийни изяви.

На пресконференция днес младата дама опроверга думите на Бойко Борисов, че е обслужвала икономически интереси на пловдивския бизнесмен Георги Гергов.

"Това не е вярно. Борбата за власт е нещо много страшно. Да не забравяме, че наближават местни избори, а всички сме наясно, че най- добрият начин да отстраниш този, който застрашава интересите ти, е да го наклеветиш. Това се случи и с мен. Някои хора виждат в мен реална конкуренция и заплаха", бе категорична общинарката.

Още по темата

Тя добави още, че от началото на мандата с нито едно свое гласуване не е лобирала за нечии интереси и винаги е отстоявала икономическите интереси на ГЕРБ, а не на Гергов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Пловдивканазирева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каназирева хвърли ръкавица на премиера Борисов i bate boce zaedno s bate ceci i kakite ceciti i fidosito se iztrepaha koi da grabne izdelieto
92
1
 
3
 
! Отговори
Хеч преди 13 години
Тука пак се навъдиха платените драскачи! Един и същ *** плюе против Каназирева навсякъде едни и същи евтини тъпотии! Ама тя пък ако има малко акъл до сега сто пъти да ти е хванала ай-пито, та да ди забие един шамар!
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
винаги е отстоявала икономическите интереси на ГЕРБ---------Значи не на Община Пловдив и населението й , а на ГЕРБ. Много е почтена!
90
2
 
1
 
! Отговори
iv преди 13 години
Това протеже на Гергов и социалистите да не се прави на вода ненапита.
89
2
 
1
 
! Отговори
Х преди 13 години
"...Тя добави още, че от началото на мандата с нито едно свое гласуване не е лобирала за нечии интереси и винаги е отстоявала икономическите интереси на ГЕРБ, а не на Гергов..."Отстоявала икономическите интереси на ГЕРБ!!!! Не на пловдивчани. Тази мома е от същата *** на случайно попадащи във властта индивиди-перестройчици. Позорна българска действителност на ганьовщина. Да живеят Дочоолу, Бочоолу, Данко Хаирсъзина и цялата герб-кочинка.
88
3
 
11
 
! Отговори
Ico преди 13 години
OX DANI KATO TE ZNAM KAKVA SI I KAKVI GI VARSHESHE IZ PLOVDIV CHYDIA SE KAK TAKA STANA GERBARKA ZA KAKVO TI BESHE POLITIKA VARTI SI ....... I SE KEFI :) SEGA VECHE SE VJIVIA I V ROLIATA NA JANA D'ARK NE STAVAI SMESHNA :)
87
5
 
9
 
! Отговори
ishmael преди 13 години
Каназирева може да доиде да опита вувузела специално за нея съм оставил 1 от големите :)
86
10
 
6
 
! Отговори
Да,но преди 13 години
Каназирева са възмущава от тъпотии ГЕРБерски и политическия бандюга БатБойко. По-скоро трябва да се възмущава от тъпите българи. Както казва д-р Михайлов - само глад и мор за българите да им дойде акъла - иначе все "стригано" все много знаят - за да се научат българите на ред - само глад и мор, както е била инквизицията на Запад
85
4
 
7
 
! Отговори
Калин преди 13 години
ба гърбавите *** .. един общински съветник им е национален проблем, до там са я докарали комсомолите от греб.
84
1
 
7
 
! Отговори
TOI преди 13 години
BALGARI - NAM NI TRIABVA - OBEDINENIE -RAZIDINENIE - SI IMAME -DOSTATA4NO RAZDELIANI SME OT PANTIVEKA...
83
3
 
10
 
! Отговори
до 13 преди 13 години
Да бе...на всеки който показва скудоумието на управляващите днес все му плащат...А Тиквите са умни, компетентни, честни и трудолюбиви...ха-ха-ха......
82
3
 
18
 
! Отговори
ZEN преди 13 години
К*р по К*р и се става общинска съветничка. Това за икономическите интереси ще се направя, че не съм го прочел. Ако тая е адвокат... жална им майка на клиентите.
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** СИ Е ***...и всички Тикви като теб също.
80
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая Каназирева много хора в Пловдив я знаят, беше учителка по английски, караше едно счупено пежо 307, взе да ходи с дебели чичковци, купи си нова кола, взе да ходи с още по-дебели чичковци, вляна у политиката и така от стъпало на стъпало, та в общината.
79
1
 
13
 
! Отговори
Неразбрал преди 13 години
Кои са "икономическите интереси на ГЕРБ"?
78
4
 
8
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Стига сте писали глупости,Гергов купи Славчо Атанасов , а една общинска съветничка не може да издокара
77
3
 
11
 
! Отговори
taratajka преди 13 години
Цитирам: "Тя добави още, че от началото на мандата с нито едно свое гласуване не е лобирала за нечии интереси и винаги е отстоявала икономическите интереси на ГЕРБ, а не на Гергов. " По-голямо признание за отстояване на икономически интереси досега не бях чела.
76
1
 
9
 
! Отговори
gdobranov преди 13 години
еееех каква е тази снимка бе, днес.бг?! Журналистиката в БГ май стига само до Църна маца, след като не можете поне да се разходите до Пловдив и да си направите труда да се срещнете лице в лице с обекта на статията си...
75
10
 
10
 
! Отговори
SG преди 13 години
Да приемат закон, който бъде изгонен от партията да освобождава и мястото, което е заел благодарение на тази партия. Иначе кого представлява тази госпожа сега, като е избрана заради Бойко Борисов.
74
1
 
14
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Явно не е от най-умните ако ,че е адвокат, иначе не би твърдяла ,че е защитавала икономически интереси пък били те и на ГЕРБ...е освен ако не иска да ги злепостави де, ама и ние не ядеме доматите с колците!