31-годишната Каназирева – враг №1 на ГЕРБ

Кадруването до нищо хубаво няма да доведе, заявява тя в отворено писмо
8 юли 2010 17:23,
86
31-годишната Каназирева – враг №1 на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

„Приятелските, шуробаджанашките и другите назначения, превръщането на кадруването в основна ценност, до нищо хубаво няма да доведат организацията, на която аз доскоро бях член".

Това заявява в писмо до медиите отстранената от ГЕРБ Дани Каназирева по повод на изказването на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Вътрешният министър заяви, че Дани Каназирева е нанесла повече вреди на партията от Лъчезар Иванов. Проблемите са чисто политически и тя има за цел реализирането на политики на други политико-икономически интереси, коментира още Цветанов отстраняването на Каназирева от ГЕРБ.

„Възхищавам се от г-н Цветанов, който две години неуморно изграждаше структурите на ГЕРБ по страната и с всички рискове за живота си прекрати магистралните грабежи, отвличанията на хора и октопода в МВР.

Аз съм впечатлена от себе си, че ме считат за толкова голяма заплаха за ГЕРБ. Едва на 31 години аз успях да се превърна в основния враг за прогреса на ГЕРБ, съответно на Държавата.

Считам, че липсата на козируване пред партийните началници е такова тежко престъпление, че очаквам появата и на текст в Наказателния кодекс за такива като мен", заявява още Каназирева.

Тя декларира, че не е назначила или съдействала за назначението на нито един неин близък или познат в нито една от трите власти.

Още по темата

"Както и аз не съм представител на изпълнителната власт, и следователно не съм разполагала с неограничените възможности, които ми преписват. Аз съм обикновен общински съветник, от опозиция, и то в Пловдив, където на власт са ВМРО и БСП", заявява още Каназирева.
 

Дани Каназирева беше отстранена от ГЕРБ заради нерегламентирани и несъгласувани действия в Общински съвет – Пловдив, уронващи престижа на партията и несъответстващи на нейната политика. Тя обаче остана общински съветник и отхвърли всички обвинения срещу нея. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
torro-avenger преди 12 години
abe vsi4ki pluete s/u gerb-bat boiko i ceco.ama 6to zabravihte tolkova burzo kakvi vredi ni nanesoha-vsi4ki dosega6ni upravlqva6ti na4elo s ivan kostov,zan videnov i troinata koalicia.ne sam privarzenik na gerb.pone ve4e ne.no nqma kak da zazbravq kakvo be6e i pri predi6nite-pak kato sega-glad i mizeria.taka 4e sega gerb e nai makoto zlo za bg otkolkoto-komunisti,turci,sedesari i caristi.nabiite si go ve4e v kratunite vsi4ki koito sega pluete.samo voenno polozenie moze da spasi bg!
86
0
 
0
 
! Отговори
tera преди 13 години
greshka ,ne e do anonimen
85
1
 
0
 
! Отговори
tera преди 13 години
Ami ti zashto ne si operirash gushata,ot nedoiajdane li e taka,drugarko Kanazireva....
84
0
 
1
 
! Отговори
2 преди 13 години
do 72 ne naroden /specialen/sid,a rodninski sid ste se kazva,i ste sidi samo rodnini ,dokato mandata im stigne sida ste ima rabota. Te nadminaha i troynata koaliciya,dogan vece e bednyak pred tiya ot cerb
83
0
 
5
 
! Отговори
Аз- преди 13 години
Защо никой не споменава нищо за общинските терени дето кметовете на ГЕРБ ги раздават на близки и роднини на безценица?!
82
0
 
5
 
! Отговори
М преди 13 години
Цветанов прекратил с всички рискове за живота си магистралните грабежи и отвличанията на хора???
81
0
 
2
 
! Отговори
xxx преди 13 години
da takiva kato Dani Mihtiev i mnogo drugi koito ne kozeruvat na pojarnikar i sportist ne sa udobni
80
1
 
19
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Права е. Браво!!! Уважавам хора които се защитават от матрицата. Трябва да има повече такива.
79
2
 
1
 
! Отговори
дай още инфо преди 13 години
Дай повече инфо за това за Кристалина и Дянков- имаш ли доказателства или си просто от другата агентура?За тази снахата на Киров се знае. Даже я имаше на корица в списанието на компанията. Киров си се гордее с нея и не крие, че му е снаха. А за Цецка и Киров също ми е интересно - това, че са от едно село почти сигурно ги прави роднини, но дали са наистина? Имам предвид и аз съм роднина с много хора, които никога не съм подозирал че съществуват по селска линия.Това не са истински "роднини"
78
1
 
9
 
! Отговори
bravo na deteto преди 13 години
bravo kotebravo macebravo momi4ebravo BYLGARKO
77
1
 
2
 
! Отговори
stanleysz преди 13 години
V ST.ZAGORA NI TROVQT.POSTRADAHA DECATA POD 5g.
76
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Д -р. Кулишев от ГЕРБ гр.Разград също хе прави нищо без пари той назхачава свои хора , ако има и за него.Както казват по нашият край,,Нхтереса клати феса,,
75
2
 
20
 
! Отговори
Експерта преди 13 години
- Йонна Милчева Кирова 4-та в листата на ГЕРБ в София 25 МИР е снаха на Киро Киров. Киров, който е собственик на "Киров Бош" и преди няколко месеца беше отвлечен и пуснат срещу 620 000 евро, е сред спонсорите на ГЕРБ. Киров и също е бил поканен от Борисов за участие в листата, но отказал като заявил, че снаха му е по-подходяща.
74
1
 
22
 
! Отговори
Експерта преди 13 години
Нека изброяването започне сега:- Симеон Дянков е племенник на спряганата доскоро за първи вицепремиер на Борисов и вицепрезидент в момента на Световната банка Кристалина Георгиева- Избраната за председател на Народното събрание Цецка Цачева е роднина с бизнесмена Киро Киров и са родени в угърчинското село Драгана.
73
4
 
19
 
! Отговори
Експерта преди 13 години
Новите братовчеди във власттаГЕРБ продължи традицията да се вкарват братовчедски кръгове във властта на Република България. Информацията, с която разполага нашето аналитично звено за братовчедите от ГЕРБ се увеличава в прогресия. Основният извод от нейния анализ е, че сред тези типове съществува много широко преплитане по роднински /шуробаджанашки/ и бизнес линии.
72
3
 
15
 
! Отговори
Народен съд преди 13 години
Време е да се приеме закон за Народния (специалния) съд на който да се съдят по бързата процедура от тричленки всички, които уронват престижа на партията и вожда или разказват вицове за вожда и неговите пажове.
71
2
 
9
 
! Отговори
ves преди 13 години
bravo radvam se 4e makar i malko yplahena ima smelos da se ispravi srechto bb.i cc. stiskam ti palci yspex...
70
6
 
35
 
! Отговори
емигрант преди 13 години
Евала на мацката, че може да каже открито че ББ и ГЕРБ не стават за нищо. По-милиционерско и некадърно управление не сме имали от времето на ТАТО. Но дори и той беше по умен от ББ.
69
6
 
30
 
! Отговори
ddddd преди 13 години
браво на тази истинска Българка .Браво за смелоста да се опълчи на една страша машина б.б+ц.ц която е направена само да за разбиване на всичко създадена за добруването на народа . Тежко и горкони от тези двамате та сега е по лошо дори и от турско робство .погледнете обикновеният Българин та той от 1 година ходи вече като бърлив и то благодарение на тези двамата хубостника. живот на вересия не е истински живот докога така ще е . Идва края на техните лъжи и циркаджийство но имала глава да пати
68
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
айде, тая сигурно без връзки се е издигнала! ако нямаше връзки нямаше да живее във ВРЪЗКАРЛАНДИЯ !