"Бойкометър" следи дали Борисов си спазва обещанията

Сайт ще отчита доколко са изпълнени поетите ангажименти
27 сеп 2010 14:14,
224
"Бойкометър" следи дали Борисов си спазва обещанията
Снимка: БГНЕС

Сайт ще проследява степента на изпълнение на обещанията, дадени от премиера Бойко Борисов и правителството. Това съобщи на пресконференция Константин Павлов, представител на фондация "Четиринадесети януари".

Сайтът www.politikat.net е част от проекта "Гражданска инициатива за намаляване на политическото лицемерие" на фондацията, реализиран с помощта на Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа.

Сред целите на проекта са повишаване активността на гражданското общество и медиите, развитие на активна общност в интернет, която да поддържа и обогатява проекта, информационен архив с поетите ангажименти, посочи Павлов.

Той изрази надежда инициативата да повлияе върху политиците, като ги направи по-предпазливи и последователни в своите изяви, намалявайки по  този начин лицемерието в политическия живот в България. Трите основни раздела на сайта са "Истинометър", "Ветропоказател" и "Бойкометър".

Те ще проследяват степента на изпълнение на дадените обещания, доколко публичните личности се придържат към първоначално заявените си мнения по важни въпроси и в каква степен са изпълнени всички ангажименти, поети лично от премиера Бойко Борисов. 

От фондацията допълниха, че проектът е вдъхновен от американския "Обаметър", който си поставя подобни цели относно становищата на американския президент Барак Обама.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: Бойко Борисовобещания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
9
 
! Отговори
НЕ ЧЕРВЕН А РЕЯЛИСТ преди 13 години
СВЕТЛЕ, СВЕТЛЕ МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ В ТЕБ, ЧЕ КОГАТО ГЛЕДАШ СНИМКАТА НА БОЙКО СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАШ НО НЯМА НИЩО ЛОШО ВСЕКИ ЧОВЕК МЕЧТАЕ ЕРОТИЧНО НО ТОВА Е САМО ЕДИН ХУБАВ МИГ НА УДОВОЛСТВИЕ ОТ КОЕТО НЯМА ЗАДОВОЛСТВО А КОГАТО ЧОВЕК СЛЕЗЕ ОТ РОЗОВИТЕ ОБЛАЦИ В РЕЯЛНОСТА ЖИВОТА Е ГРУБ И ЖЕСТОК . ОГЛЕЖДА СЕ И ВИЖДА, ЧЕ НПОРТМОНЕТО Е ПРАЗНО И ПЪЛНО С ПРАЗНИ БАНКОМАТНИ КАРТИ, ЗАЩОТО КАТО Е ПЛАТИЛ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК,ВОДА,ПАРНО ИЛИ ОТОПЛЕНИЕ,ТАКСА ДЕТСКА ЯСЛА,ДЖОБНИ НА УЧЕНИКА ИЛИ СТУДЕНТА ,ХРАНА И ВИЖДА , ЧЕ О
154
5
 
2
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Станишев е едно нищо в политиката. Колкото и да се пъне, ще си остане такова. Орешарски обаче сътвори първият скандал в дясното пространство, когато беше номиниран за кмет и Н.Михаилова(сега Ниенски) го изтегли и си подаде оставка като лидер на СДС. После П.Стоянов *** останалите ***. Нещо ми се губи . Наистина ли бяха те? Защо си мисля, че Дянков искаше да стори това.
153
2
 
5
 
! Отговори
До 159 преди 13 години
Евала Светланке, не случайно името ти идва от светлина. Трябва светлина за тия крилати мишлета, за да им се осветлят далаверите. На тия крадливи порове душичките им са тъмни и за това са свикнали да живеят на тъмно и умират от страх от светлината.
152
10
 
4
 
! Отговори
Светлана преди 13 години
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ В БЪЛГАРИЯ Е СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.ЗАЕДНО С ДРУЖИНКАТА СИ ЗАВЛЕЧЕ ДЪРЖАВАТА С 2 МЛРД И ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ НЕ КАЗВАТ ЗА КАКВО СА ПОХАРЧИЛИ ПАРИТЕ.оРЕШАРСКИ И СТАНИШЕВ ДЪЛЖАТ ОБЯСНЕНИЕ НА НАРОДА И КОЛКО КОМИСИОННИ СА ПОЛУЧИЛИ ОТ ПРЕХВЪРЛЯНЕТО НА ПАРИ ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ В ТЪРГОВСКИ БАНКИ /ЕДНА ИЛИ ПОВЕЧЕ/.ТОГАВА ЩЕ ИМАТ ПРАВО ДА ИСКАТ ОБЯСНЕНИЯ ОТ СЕГАШНИТЕ.ПРИКАЗКИТЕ НА КУТЕВ,НИНОВА,МАНОЛОВА,СТАНИШЕВ СА ДА ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ НА ХОРАТА ЗА ДА НЕ ИМ ТЪРСЯТ СМЕТКА.НЯМА НЕНАКАЗАНО ЗЛО !
151
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей тия скопени баламурници, начело с гея, кво ли не измислят за да очернят ББ. Но народа е с него, така че напразно си напрягат единствената мозъчна гънка. Най-много да го ядосат и да спечели следващите избори още по-убедително. Май натам е тръгнала работата-това са последните издихания на столетницата.
150
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чак пък сайт. Няма нужда - едва ли от нулата ще се отлепи стрелката на виртуалния уред.
149
3
 
19
 
! Отговори
ааа преди 13 години
Боко,Цоко и Дяко-най големите крадци,измамници,мошеници в най-новата история на клетата България,биха по всички параметри дори царчето,клети Народе кой ли *** ще те управлява още няколко години ,докато *** окончателно заемат територията България!!!
148
1
 
15
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Неееее.... грешиш приятелю.Най големия лъжец е Волен Сидеров.Това го казва бивш заместник председател на партия атака.
147
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Предлагам да се въведе единица за ЛЪЖА и тя да се казва 1 МИЛИ-БОЙКО
146
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-големият лъжец в Историята на България, по-голям дори от духовния му баща Царя се казва Бойко Първокопков Режелентов. Главен герой във всички медийни клипчета. Но нищо повече от това.
145
2
 
12
 
! Отговори
redordead преди 13 години
ако за всяка изречена лъжа и глупост от Тиквата и Тиквичките около него, се произвеждаше по 1кв ел.енергия и ги вържат към АЕЦ Козлодуй, ще мое захранваме цялата планета с ток!
144
2
 
19
 
! Отговори
НЕ ЧЕРВЕН А РЕЯЛИСТ преди 13 години
"Бойкометър" следи дали Борисов си спазва обещанията. Грешно сте го кръстили по истинско е да е "ТИКВОМЕТЪР"за *** герберотиквеничковциТО БИВА ,ТО МОЖЕ НО ЧАК ПЪК ТОЛКОВА ОПИЯНЕНИ НА ПОЖАРНИКАРЯ - БОДИГАРДА НА Т.ЖИВКОВ -СЕКРЕТАРЯ НА МВР- МИНИСТЪР НА БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА ДА СЕ КЛАНЯТ И ДА ГО БОГОСЛАВЯТ Е ПЛАЧЕВНО ДЪРЖАВАТА ЗАТЪВА А ТЕ КАЗВАТ , ЧЕ ВСЕКИ МИСЛЯЩ И ВИЖДАЩ НЕЩАТА В РЕЯЛНОСТ БИЛИ КОМУНИСТИ АЙЙЙ СИК....... ЖАН ВИДИНОВАТА ЗИМА ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ КАТО НЕЖНА ПРАЖКА ПРОЛЕТ ПРЕД ИДВАЩАТА
143
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Все червени *** Ти се привиждат :))))Кажи какво обеща метъра и какво изпълни...само плаче че СИРЕЧ видите ли някой друг е виновен,а някой да е наказан-осъден,Ааааа?Цирк!!!!
142
6
 
3
 
! Отговори
смешкодо 143 преди 13 години
Съби ,Този от снимката е с аристократично поведение и респект!!Има ли друг пред камерите и журналистите да излъчва по - голямо спокойствие и самообладание??
141
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега ще стане 5.30, червените *** ще си счупят краката да си тръгват от службицата, все едно нещо са свършили днес, и плюенето по Бойко ще секне отведнъж... това го наблюдавам от известно време на сайта ;)
140
4
 
24
 
! Отговори
Прозрачен преди 13 години
Тя работата е пределно ясна. Няма нужда от сайтове. Лъжите са 100 %.
139
9
 
3
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Ей какво правите тук - на" Позитано " 20 започнаха да плащат на лайнометите.Вместо да пишете тук да си бяхте избрали лидера за министър председател и сега щяхте да сте на някой екзотищен остров на почивка преди да заминете на зимна фиеста.При станишев животът е песен - не ти трябва да работиш - пей сърце.А пък преди година и нещо като отидех на лекар той слизаше да ме чака на входа на поликлиниката и веднага викаше консултанти да получа най-доброто.И вие сигурно сте били така и сега ви е кофти
138
0
 
5
 
! Отговори
Тръстолог преди 13 години
В ДС има всякакви.
137
2
 
20
 
! Отговори
стефат петров преди 13 години
само лъжи до този момент е изрекъл Б.Б.и нищо нее изпълнил от обещанията си .започна да извършва геноцит над българския народ с измислени реформи в здравеопазване ~пенсионна ~армия~и прочие...къде останоха наказанията за престъпниците....нямаги една голяма илюзия за българския народ отново излъган и ограбен.....
136
3
 
18
 
! Отговори
Съби преди 13 години
Тоя от снимката гледа някакъв турски сериал и е изперкал. Убеден съм, че тайно слуша чалга! Абе накратко-клошар.*** отровната комбинация! Сигурно и фереджета са му се привиждат. Мани. Това да си милиционер е много лошо и позорно.