РЗС: Алексей Петров – кандидат-президент? Не ни е казал!

Хората на Яне Янев го чакали само като експерт
Обновена: 9 ное 2010 14:40 | 8 ное 2010 10:39,
71
РЗС: Алексей Петров – кандидат-президент? Не ни е казал!
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров не е член на РЗС, а симпатизант на партията, и никога не е споделял пред когото и да било от Политическия съвет, че има намерения да участва в президентската кампания, се посочва в специално съобщение на партията.

То е във връзка с разпространената информация за евентуална президентска кандидатура на бившата барета, уточняват от РЗС.

"Състезанието си заслужава, особено ако в него се включи и Бойко Борисов", заяви в неделя Алексей Петров пред плевенски журналисти.

"Алексей Петров многократно е декларирал, че е за екипна форма на управление, което по презумпция противоречи на мажоритарен тип избори", допълват от РЗС.

Хората на Янев очакват бившият съветник на ДАНС час по-скоро да сформира силен експертен съвет по национална сигурност и нов конституционен ред към Политическия съвет на РЗС, "защото считаме, че неговите познания и на експертите, с които той работи в тази област, са полезни не само за нашата партия, но и за укрепване на държавността като цяло", се допълва в съобщението.

Според РЗС борбата с организираната престъпност и противодействието на корупцията по висшите етажи на властта са се провалили с гръм и трясък.

"Цветан Цветанов се оказа жалък аматьор, без грам познания в областта на националната сигурност", отбелязват от партията.

Още по темата

Според РЗС желанието на определени центрове (поддържащи статуквото) да внушат на обществото, че политическата конкуренция е само между АБВ и ГЕРБ, ще претърпи пълно фиаско в следващите няколко месеца.

От партията припомнят, че има категорично решение за самостоятелно участие на местните и президентските избори.

"Номинацията на нашата кандидатпрезидентска двойка и на кметовете на областните центрове ще стане на IV редовен конгрес на партията през септември 2011 г.", допълват от РЗС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
axkpur преди 13 години
ZP8qTH <a href="zvzqpysxwzzb/">zvzqpysxwzzb</a>, [url=mnmtqjwebxdo/]mnmtqjwebxdo[/url], [link=fcyrdrwyilyc/]fcyrdrwyilyc[/link], iiredsszegus/
64
0
 
1
 
! Отговори
off преди 13 години
Яне май се претесни да не те изместят от креслото а?
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ах тиии мискинин с мискинин,не се прави на пръднал в реайса
62
0
 
0
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Яне, ти си "юрист" от Югозападния университет - Благоевград, Альошата - бивш сержант преди 10-и ноември, после заради помашкия си нрав станал офицер,зер някой трябва да бие арестантите и да изкарва пари на полицейските офицери по време на натрупването на пари с всички средства .Така че няма да се разберете. Ал иска да те използва за пощенска кутия, а той,помакът му с *** да става пре зидент.Ако цяла България се казва Градешница,може и това да стане.Той не виж да ли,че е пионка на ген.Пенгезов?
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А, така ли, бе Яне?!! Не си ли споделяте с твоя ментор???Ама, вече ми е обидно някакъв пълен *** като Яне да си мисли, че му минават дребните конспирации и че мога да му повярвам.
60
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СДС,ДПС ,ДСБ,ГЕРБ ,РЗС,БСП,АТАКА,А ВСИЧКИ ТИЯ СА ВСЕ ОТ ОТ ЕДНА МАЙКА РОДЕНИ А ИМЕННО ОТ ЦК НА БКП И БИВШАТА ДС ,А ВИЕ ТЪПИЯ ***,ТРЯЛЛ СЕ ДЕРЕТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ПО НЕТА КОИ БИЛ ЛЯВ ,КОЙ ДЕСЕН ,КОЙ КОМУНИСТ ,КОЙ АНТИКОМУНИСТ ...АБЕ *** НАРОД....
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сега разбрахте ли българи за какви ни мислят тия по върховете на държавата за най-обикновенни овце , и ние найстина сме такива щом ходим да гласуваме и да избираме между мутрите кой е с по -голям врат между *** ,кой си го слага повече ,а те всички познати до болка полититиц са все и мутри и *** и лъжци ,но най вече крадци и затова съм решила повече нито да им гласувам ,нито да им се вързвам на мръсните номера.
58
0
 
2
 
! Отговори
вжв преди 13 години
А, бе Яне,как ще ти каже!Нали ти е началник,и не е длъжен да ти казва!Пък и ти знаеш,че ако влезе в политиката,Алексей Петровти ще трябва да абдикираш ..в негова полза!!!И тогава ти ще станеш"водещия офицер",а той...ще води държавата...към светли...бъднини(пардон-към светли разработки)!
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хората от бившата номенклатура и ДС са успели да се "оправят" в новата ситуация след89г. и са се преквалифицирали в бизнесмени.В същото време има много бедни хора ,на гърба на които комунистите и ДС стават много,много бокати.Е вярвайте на Трактори и Трактористи.
56
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
A.Peтров е опасен,отмастителен гангстер,той защитава антибългарски интереси.Ккво искате отедин мафиот ***.Той е агент на чуждо разузнаване и заедно с Седефчов ще унищожат държавата,а това го искат от Русия,Турция и Мосад.Вярвайте на печени айдуци,на техните компромати и доноси и забравете тогава за род и родина.
55
1
 
1
 
! Отговори
rum преди 13 години
Е И ТАЗИ НОВИНА Е ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ,ЦЦ КОЛКО Е ДОБЪР ЩЕ ПОКАЖЕ,НО ТАЯМ МУТРА АЛЕСКСЕЙ ЩЕ "ПОКАЖЕ КАК СЕ УКРЕПВА ДЪРЖАВНОСТТА" С ПИЛА СИ,ДА ДОРАЗВИЕ МАФЬОТКИТЕ СТРУКТУРА В НАШЕТА МИЛА РОДИНА,А ЯНЕ НЕ ЗНАЕ,КАК КАТО ДИША ВЪВ ВРАТА МУ?
54
1
 
10
 
! Отговори
го.го преди 13 години
е тоя от снимката не ви ли прилича на зализан гей?
53
2
 
2
 
! Отговори
го.го преди 13 години
ти нормален ли си ?
52
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цитирам:"Цветан Цветанов се оказа жалък аматьор, без грам познания в областта на националната сигурност", отбелязват от партията.АААбсолютно са прави!
51
2
 
0
 
! Отговори
rave преди 13 години
Pomni6 li na edna preskonferenciq po televiziite sled izbori kogato dogan kaza za boiko..neka go pusnem na "lodkata" da vidim kvo moje...E SQ GLEDAITE!
50
2
 
3
 
! Отговори
rave преди 13 години
Prav si! Aleksei E po4ti imperiq..za tova go i pribraha...Konkurenciq!
49
1
 
1
 
! Отговори
rave преди 13 години
Ami do sega ni pokazvaha Ceco!Neka nipokajat i drugata strana!
48
1
 
1
 
! Отговори
rave преди 13 години
A bosiq ne e li bil?
47
0
 
3
 
! Отговори
rave преди 13 години
4AO..
46
1
 
2
 
! Отговори
rave преди 13 години
I tazi mutra kazva6?..Na4i...mutrite li sa na vlast? Kaji go to4no i qsno...