МВР не водело война с полицейските синдикати

Исканията на част от служителите на реда били ултимативни
Обновена: 9 ное 2010 08:54 | 9 ное 2010 08:49,
30
МВР не водело война с полицейските синдикати
Павлин Димитров. Снимка: БГНЕС

Ръководството на МВР не води война със синдикатите на полицаите. 

Това заяви в интервю за Нова телевизия  зам.-министърът на вътрешните работи Павлин Димитров.

Трудно е да се работи с пет синдикални организации [в МВР], за мен ще е по-лесно да работя само с една-две, смята зам.-министърът. 

Той не отрече, че има трудности, на повечето места липсва екипировка, защото финансовите ресурси били недостатъчни. 

Още по темата

Относно кубинките и униформите, Димитров се похвали, че са направени най-добрите кубинки, които са произвеждани в МВР и един по-съвременен модел на униформа за полицаите. 

Според зам.-министъра исканията на полицаите са ултимативни – сега и веднага, което няма как да се случи. 

Поставените проблеми съществуват, но не са приоритетни за момента според финансовите възможности, категоричен бе Павлин Димитров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
фют преди 13 години
До СДГНе се казва "...все си ТАМ" а ***
26
0
 
0
 
! Отговори
Принцип преди 13 години
работещи съвестно , без да се оплакват , получили са образованието си при посочените и голяма част от др. преподаватели на СУ , нямат възможност по закон да работят друго освен това , което вършат в момента !
25
0
 
0
 
! Отговори
Принцип преди 13 години
Всеки от кадърните преподаватели в СУ , е бил на дългосрочни специализации в чужбина , където заплащането не е никак зле ! Всеки от тях участва в различни проекти , създаване и и издаване на книги , монографии учебна и др.литература , за което съответно му се заплащат хонорари ! Да са живи и здрави и нека винаги да има такива преп.като Ст.Брезински,В.Найденов,К.Колев,Н.Колев ,Топалов,Холевич , и мн. мн. други , за които в момента не се сещам ! Но нека отдадем дължимото и на служителите на реда ,
24
0
 
0
 
! Отговори
мао преди 13 години
Старите к.....ви се опитват да ни убедят че бардака е нов.
23
0
 
1
 
! Отговори
сдг преди 13 години
Този като си седи в министерството и там има всичко си мисли че навсякъде е така.Абе АЛАНКОЛУУУ,вземи се разходи малко по районните управления да видеш за какво иде реч.Ще ми ходиш по телевизиите да казваш колко стрували кубинките.Да ти кажа 96лв.по ценоразпис на полицията,абе вие да не ги шиете със златни конци бе,да ти таковам и кубинките.И как не те изгониха бе, *** ПОДЛОГАТА СИ,КОЙТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ВСЕ СИ ТАМ.
22
1
 
0
 
! Отговори
Jordan преди 13 години
Вчера на полицаите в Силистра са им дали пари за дрехи ...
21
1
 
4
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
Абе този Павлин е голямо куче. Просто е незаменим .То затова и полицията е на това дередже като има такива служители като него . Като хипопотам е " колкото по потъва толкова си по отваря устата "
20
0
 
1
 
! Отговори
параноик преди 13 години
То при толкова други войни и терористи, оставаше и вие да воювате помежду си?
19
0
 
3
 
! Отговори
123345456 преди 13 години
За октомври, ноември и декември депутатите ще вземат по 15 лева повече (по 2196 лв. основна заплата
18
1
 
5
 
! Отговори
kk преди 13 години
Да излезе Цецо да им обяснява!Той обеща на полицаите придобивки!Да,ам само с приказки не става Цецо!В МВР се иска реформа,която да започне със съкращение на 25% от служителите!В кое друго министерство освен в МВР и БНА се вземат 20 заплати при пенсиониране или напускане на работа?!Народа остана без хляб,а ти Цецо го "захлебваш" с ПОЛИЦИЯ!Не ти ли увря главата,че във всяка една работа е важно качеството,а не количеството!
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кво се правиш, че не разбираш за какво става дума? МИНИСТЕРСТВОТО НЕ Е РАВНО НА ПОЛИЦИЯ!Това, че някой си иска МЕГАминистерство е избор на ПОЛИТИЦИТЕ !В "нормалните" държави тези служби НЕ СА със статут на полиция и изобщо не са в МВР!Освен документи за самоличност, шофьорски книжки и регистрации на МПС-та в българското МВр има и телефонисти от 112, булдозеристи и кранисти от ГЗ и всякакви други, дето е им е мястото там!
16
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Софийсия университет са спрени заплатите. Спешно-съкращения в МВР, намаляване на заплатите, спиране на 20-те залати при пенсиониране, да си плащат осигуровките. Спестените пари да се пренасочат за заплати в университите. Университетски преподавател се пенсионира на 65г, не получава по 20 заплати при пенсиониране, сам си плаща осигуровките, не пътува безплатно в градския транспорт, а и както виждаме дори и нискита му заплата не се плаща. Заплата в университета за ноември-между 80 и 240 лева
15
1
 
9
 
! Отговори
5225 преди 13 години
Павлинчо не бъди маша в ръцете на другите защото няма нищо вечно.При другото правителство си аут така че бъди коректен с пчеличките защото те носят медеца в кошера и после като ги срещнеш по улицата да не гледаш земята.Но ренегатите не мислят за това да да....
14
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 13 години
"В любимия пример - Ню Йорк - има 22 хил полицаи"А сега кажи колко милиона е населението на Ню Йорк. Щатът ви е много раздут, каквото и да ми обяснявате. Освен това има прекалено много администрация. Не е реално да си подавам документи за шофьорска книжка и за лична карта в двата края на града, при положение, че давам информация само на едното място - на другото отива по електронен път, защото системите са вързани. Защо тогава ме разкарват? Да правят документи на едно място и да намалят хората.
13
1
 
4
 
! Отговори
6001 преди 13 години
МВР нарушава спокойствието само и само на престъпниците.Така че има една стара приказка-*** през плет се държи и мирише през три плета.Та ти май си от тия а????
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде бе, от къде знаеш че чакат?То и сега си има доста свободни места в МВР, ама да не мислиш, че има опашки от кандидати за граничари или инспектори в Долно ***?
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти ако не можеш да си намериш работа за повече от 300 лв си е твой проблем!Явно за тебе тежка работа е само копането!
10
4
 
5
 
! Отговори
благоевград преди 13 години
на който не му харесват условията на работа в мвр моля да има доблеста да напусне отвън чакат без работа много кадърни момчета и момичетасрам ме е заради вас
9
3
 
4
 
! Отговори
Анализатор преди 13 години
До 2 . Но сме и на първо място по престъпност. Относително спокойния живот и демократичното общество ще доведе до естествено намаление на техния брой , но това в България скоро няма да стане. Поради царящо безхаберие, престъпност, корупция и други негативни фактори.
8
2
 
8
 
! Отговори
Rudi преди 13 години
Такова ще е дереджето, докато управляват винаги комунисти и докато на възлови места като този стоят само бивши комунисти и милиционери