Заплахи за живота на Борисов? Май отклоняват вниманието

Нещата са съшити с бели конци, смята Атанас Атанасов
Обновена: 9 ное 2010 08:34 | 9 ное 2010 08:25,
73
Заплахи за живота на Борисов? Май отклоняват вниманието
Снимка: БГНЕС

Всеки един сигнал трябва да бъде проверяван внимателно, не се знае кое камъче може да обърне колата. Но в конкретния случай много ми се виждат съшити с бели конци нещата, някой ще се обажда по телефона да поръчва, така ли се правят нещата.

Това заяви в интервю за bTV Атанас Атанасов (председател на ДСБ-София и бивш ръководител на НСС), след като бе помолен да коментира информации в медиите, че има заплахи за премиера Борисов.

Търси се публичен механизъм да се отместят теми от погледа на обществото и да се насочва погледа по други теми. Медиите доста модерно разказаха тази информация, коментира още по темата Атанасов. 

Още по темата

Няма битка между Алексей Петров и ГЕРБ. Това се вижда, става въпрос за сблъсък между управляващите и БСП и задкулисието на Първанов. Този театър съм го гледал преди 10 години и повече. Тези хора, които бяха срещу правителството на Костов, те се виждат сега. Около скандала "Филчевгейт" имаше 2 оправдателни присъди по 2 дела през 2000 година. През 2001 година се стигна до там, че бяха събрани пред парламента таксиметровите шофьори и т.н., заяви Атанасов.

Има ли в ЕС в модерна Европа президент, премиер, на който за времето, докато е бил на власт, да му изтрепят няколко от съветниците. Ето я връзката на задкулисието, отбеляза тъмносиният депутат.

Атанасов заяви също така, че „от под крилото на Филчев излезе Алексей Петров“. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Янето преди 13 години
Много злоба, много нещо бе, Тото? Няма ли начин малко по-цивилизовано и възпитано да изкажеш мнението си. Направо ми се догади от коментара ти.
69
0
 
2
 
! Отговори
До Ринго преди 13 години
Ринго, тея Боко и Цоко като, че ли падат от небето... правилно си го написал...."Хахахаха! Бочо да ходи с кевларено облекло .Това е най новата мода .Голяма партенка ей...как пък точно сега като се разискват имотите на гербаджии се наканиха да го гърмят Бочето и то по телефона .Няма такива луди бе Цецо да обсъждат такова нещо през ефир.Ако не вярваш питай самият Боче как се поръчват хора - на четири очи и шепнешком главанак такъв.Ужас !Бива тъпизъм ама чак толкова! Ама защо нас ни мислят за *** незнам.Ако са искали щяхме да прочетем за станалото във вестника. "
68
1
 
1
 
! Отговори
кьоровия преди 13 години
Ей кьоров, събуди се... свали си розовите очилца и ще видиш истината...
67
1
 
2
 
! Отговори
сия преди 13 години
тия не се умориха да крадат и да лъжат,пътници са ,от самолет им личи че се подиграват с народа,ако има некой да им верва направо е луд
66
3
 
2
 
! Отговори
тото преди 13 години
леле, много *** тука бре, като прочетете нещо за Борисов и пяна ви излиза по устата. Обсъждайте си вашите сергейове и янета или се хванете на някаква почтена работа. Ай със здраве. И пийте по често водичка, че ще се обезводните от храчене и после ще е скучно.
65
1
 
1
 
! Отговори
батко преди 13 години
до 56:нещо се бъркаш брато,чии интереси е засегнал като за мутрите и багаташите в България е рай,никой не ги проверява,никой не ги търси за заграбеното,живеят си живота,правят си къщи-палати.Много е просто на Бойко все някой му е веновен,че нищо не прави,това си е чиста измислица заради провала му и мисли че ние се хващаме на въдицата му,да си кажем:"брей те не го оставят да работи".Те по телефона уреждат ликвидирането му,така ли по детски се уреждат нещата.Да си ходят ,че вече ни втръснаха .
64
1
 
9
 
! Отговори
ринго преди 13 години
Хахахаха! Бочо да ходи с кевларено облекло .Това е най новата мода .Голяма партенка ей...как пък точно сега като се разискват имотите на гербаджии се наканиха да го гърмят Бочето и то по телефона .Няма такива луди бе Цецо да обсъждат такова нещо през ефир.Ако не вярваш питай самият Боче как се поръчват хора - на четири очи и шепнешком главанак такъв.Ужас !Бива тъпизъм ама чак толкова! Ама защо нас ни мислят за *** незнам.Ако са искали щяхме да прочетем за станалото във вестника.
63
0
 
4
 
! Отговори
ннннннннннн преди 13 години
*** си но си прав.
62
3
 
1
 
! Отговори
4444 преди 13 години
ей, този винаги е тома неверни.как го търпи жена му.пък и генерал.те всички генерали бяха такива.
61
0
 
11
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Не мисля , че ако реша да убивам премиер ще го предупреждавам или заплашвам.
60
0
 
4
 
! Отговори
MAI E ISTINA преди 13 години
IMA NE6TO VIARNO DA VI KAJA PO TELEFONITE 6TE PORA4VAT BAT BOIKO NE6TO NIAMA LOGIKA NE6TO NE MI SE VQRVA DA VI KAJA NARODE TIA TRQBVA DA SA MNOGO PROSTI A SE SAMNQVAM DA VI KAJA NARODE
59
0
 
2
 
! Отговори
Iane dai za TANAS преди 13 години
az pomnia kak zaleze zvezdata na Atanasov, A yoi be izbutan ot kamerite i ne se vide stotot Iane iahna mikrofona i sega iane e to4kata na vrtene.eto tova e Atanasow, a toi e nazna4il A Petrov. i da ne mi se prai na mnoro moralen, zastoto Iane samo towa 4aka. dneska Iane ima papki za onezi s parite i imotote...ha ha ha
58
0
 
12
 
! Отговори
ТИКВАТА преди 13 години
Въх, убиха ***!Печена ТИКВА искат да ручат тези айдуци......
57
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бат`Бойко засегна много интереси на богаташите. Не им разрешава незаконни имоти, кара ги да плащат данъци, спира контрабандата на митниците, подгони и митничарите!!! Има за какво да го стрелят.
56
5
 
8
 
! Отговори
ььь преди 13 години
циркоджиии- мутри Ще го трепят защото са му дали пари да стане премиер ама не си изпълнява обещанията той и фузкултурника Цецко Ако стане ще решим много бързо кризата а и ще почерпя
55
1
 
9
 
! Отговори
Баце преди 13 години
Е Танасе ти откри топлата вода, точно преди 6 месеца се шумеше около евентуален атентат от Сретен Йосич поръчан, а сега ново 20 то ние че сме балами добре ама не сме толкова късопаметни, не ни взимайте за мезе господин Тиквоборисов!
54
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не вярвам българските разбойници да са толкова ***, че да мислят покушението на поредната марионетка на позиция "министър-председател", която да им обслужва интересите.
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това генералче да си вземе трактора дето е назначил и да се скриефалшив е отсякъде
52
2
 
21
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 13 години
Борисов, ти си произведен от "матрицата" в Симеоново..Стар "модел", руски агент, обожаващ Тошо , умствено ограничен, ченге- грандоман ,от 'тестото" на СИК и ВИС , с напразни надежди - за развитие , уви ...)))))И 5 цента , не струваш ..))))Но, на България, скъпо ще и струват, мачлетата ти и "управлението " ти ..))
51
6
 
18
 
! Отговори
qwe преди 13 години
Костов много го беше страх от протести. Спомням си таксиджийте пред парламента, а той говореше с мегафон скрит зад гърбовете на съпартийците си. Преди време Доган беше казал че когато сваляха Жан Виденов и трябваше да излязат на улицата Костов е умрял от страх и го е молил да върви редом до него, даже май имаше такава снимка. Всички управляващи ги е страх не от протестиращите, а от невъзможността да ги смачкат защото сме в Европейския Съюз и не могат да докарат танковете както им се иска.