Филчев: Цветанов минава границата

"А беше много добро момче, възпитано, аз го помня..."
Обновена: 16 ное 2010 22:01 | 16 ное 2010 22:00,
180
Филчев: Цветанов минава границата
Никола Филчев. Снимка: Булфото

Бившият главен прокурор Никола Филчев обвини вътрешния министър Цветан Цветанов, че нарушава закона.

Според него МВР шефът е преуморен и раздава обвинения без това да му е работа.

Филчев каза в интервю пред "Дарик", че ако организираната престъпност напада Цветанов от 1 година, то самият той е жертва на същата тази организирана престъпност вече повече от 30 години.

Още по темата
"Нямам думи, това не подлежи на коментар. В цивилизована държава не се прави така. Че даже понякога и раздава присъди.

Борбата с престъпността трябва да се води със законни средства. А това, което е подхванал, минава границата.

Цветанов е едно много добро момче, възпитано момче, аз го помня - един слънчев човек, стоеше на три метра зад генерал Борисов.

Разбира се, той на съвещания не е участвал, идваше - такава му беше ролята, също достойна, не беше началник", завърши бившият обвинител №1 на държавата.

По-рано днес вътрешният министър обяви, че Никола Филчев е заподозрян като поръчител за две убийства през 2000 и 2002 г.

Цветан Цветанов посочи, че става дума за убийствата на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка Надежда Георгиева, която беше убита през февруари 2000 година в столичния квартал "Стрелбище".

Според вътрешния министър Алексей Петров едва ли е извършителят на поръчката, той е по-скоро възложителят.

В коментар на казанато от Цветанов, Едвин Сугарев прогнозира скорошни белезници за Никола Филчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
15
 
! Отговори
Фактофил преди 13 години
Др. Иван Костов изпрати наемен убиец във Виена ,за да ликвидира Кр. Стойчев-който подло му открадна Глобул....
19
5
 
17
 
! Отговори
Фактофил преди 13 години
Гнома Атанасов назначи Ал.Петров в службите..по заръка на др. Иван Костов...
18
8
 
10
 
! Отговори
do #15 преди 13 години
Скъпи прав си за парите,но изпускаш основния виновник,а именно ПАРТИЯТА СТОЛЕТНИЦА...Всички са такива:крадци,кариеристи,мафиоти,убийци...рабфаковци...
17
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Умопомрачен както винаги.Прав е колегата че е за затвора на лудницата. Дано го вкарат скоро.
16
6
 
13
 
! Отговори
Debora преди 13 години
Пътя към Ада е осеян само с добри намерения !
15
8
 
27
 
! Отговори
FOX преди 13 години
фИЛЧЕВ и подобни...БКП(БСП)ДС ,ще влезнат в затвора тогава - когато Гл.Прокурор и приятел на Гоце си подаде оставката ...Гл.прокуратура и Съда си поизчистят къщичката от подобни ЕЛЕМЕНТИ...Тогава със сигурност - ще има ПРАВОСЪДИЕ!Kой е Лазар Груев? Бивш съветник на Първанов, председател на президентския юридически съвет. Кой е главният прокурор на България? Борис Велчев, внук на друг един Борис Велчев, член на Политбюро на ЦК на БКП също бивш съветник на президента. Кой е председател на Конституционния съд? Евгени Танчев, син на небезизвестния Петър Танчев, втория човек в йерархията на държавата по време на Живковия режим. Той, както и конституционните съдии Димитър Токушев, Пламен Киров и Ванюшка Ангушева са посочени от сегашния президент. Кой заседава във ВСС и определя кадровата политика и приоритетите на съдебната власт? Съставът, избран от парламентарното мнозинство и президентската квота при управлението на тройната коалиция, на която бабуваше отново Първанов. Изводът: въпреки че по Конституция няма никакви правомощия, благодарение на калпавия основен закон президентът е поставил свои хора на всички важни позиции в съдебната власт което му позволява много успешно да саботира всякакви опити за борба с корупцията и организираната престъпност.
14
11
 
25
 
! Отговори
КЕФЪТ преди 13 години
И тоя човек до скоро преподаваше на студенти (филчев).........ама какво чудно има, то и Алексей Петров четеше лекции... СТРАХОТНИ АКАДЕМИЦИ ! КАК МОЖЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА НЕ ОТПУСКА ПОВЕЧЕ ПАРИ НА ВУЗОВЕТЕ - ТА Я ВИЖТЕ КАКВИ КАДРИ НАЕМАТ......КАКВО НЕВЕРОЯТНО НИВО НА ОБРАЗОВАНИЕ!
13
1
 
27
 
! Отговори
!! преди 13 години
"А беше много добро момче, възпитано, аз го помня..."Всички бяхте добри момчета, докато парите ви претопиха и изваяха такива каквито сте днес
12
0
 
0
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Продължение на поста ми 2/"ТОЯ ЛУДИЯ ЩЕ ИЗЯДЕ НАКРАЯ ХУРКАТА"Ние милиционерите от КОМПАРТИЯТА верно сме луди...ама по-луди са всички рапони дето гласуваха за нас...Изпикахме ви че сме различни, ама сме по-корумпирани от всички други...Скоро ще видите цяла зима какви МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРОСТОТИИ ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ...и накрая ще си ходим при учителя ни МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ...Аре, сполай ви :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
11
8
 
23
 
! Отговори
ПРИЯТЕЛИ преди 13 години
гоце абе защо не си го взел във АБъВъто ,приятел във нужда се познава . И какво ще стане като го вкарат тоя дъртия във кауша ,ти до изборите без приятели ще останеш бе те всички по затворите ще натъпчат да те *** във президента НА МАФИЯТА
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако имаш добра памет спомни си още малко неща ..!
9
1
 
13
 
! Отговори
мразя филчев преди 13 години
до филчев: i see dead people.... die bitch !
8
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Забележете - дава съвети.... как се гонят колеги.....Престъпника вика: дръжте престъпника...... Хахаххаха това си е забавление...
7
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя от кой нафталин го изкопаха...... А не трябва ли да е у софискьоооо...
6
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Приятеля на агент ГОЦЕ - мосю Филчев е направо за затвора! Доста със закъснение... за съжаление! Филчев трябва да търка наровете,а после и приятелите му,но като стане удобен момента...)) А момента ВИНАГИ идва...)) трябва всеки да знае...)) Който краде,убива и лъже - в затвора...)) и то за мноооого дълго...*)))
5
6
 
28
 
! Отговори
справедлив преди 13 години
Този едва ли ще го вкарат в ареста,дори и да е виновен.При положение,че имахме Главен прокурор отговарящ по телефона "тук е плод и зеленчук" и знае,че ще се чуе на запис , незнам кой съд ще повярва ,че е нормален.Лошо говори за тези които го назначиха за Гл.прокурор.
4
5
 
24
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.
3
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако,поне имаш малко достойнство ,ще си признаеш,но пак шикалкавиш,но твой си проблем.
2
11
 
47
 
! Отговори
Гражданин за EPБ преди 13 години
ТОЯ ЛУДИЯ ЩЕ ИЗЯДЕ НАКРАЯ ХУРКАТА
1
7
 
56
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Ти си за затвора на лудницата, бе човек !