Няма прошка – махаме всичко незаконно, кани се Плевнелиев

"Другата седмица сме на язовир "Искър", после – на голф игрище"
Обновена: 16 ное 2010 19:30 | 16 ное 2010 19:30,
145
Няма прошка – махаме всичко незаконно, кани се Плевнелиев
Снимка: БГНЕС

"Навсякъде където има влезли в сила заповеди за премахване на незаконни обекти, те ще бъдат премахнати. Следващата седмица ще бъдем на язовир "Искър", по-следващата седмица ще бъдем на голф игрище". 

Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев. 

Министърът каза, че не е информиран за писмо от жителите на Несебър с молба да останат в незаконните постройки през зимата и след това сами да ги събарят.

Още по темата

"Който и да пише до мен, законите и правилата трябва да се спазват", заяви той.

По думите му експертите ще преценят дали искането на граждани на Несебър е изпълнимо или не.

Плевнелиев допълни, че ДНСК носи отговорност за неизпълнение на решение на ВАС по отношение на незаконните постройки и инспекторите ще попаднат под ударите на закона.

"Всяка сграда, ако е незаконна, ще бъде премахната. Не говорим за 5 или 6 къщи, а за 1600. Всички те, когато дойде времето, ще бъдат съборени. В момента визираме около 200 обекта, които са с влезли в сила заповеди за събаряне", каза Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На всички страдащи, с тесните и малки къщички в несебър предлагам размяна срещу тристаен в широкия център на София
109
3
 
26
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
Точно така да ги събарят и какво ми дават някакви баби инвалиди по телевизията да се правят че от 1 пенсия си построиха къщи за милиони в Несебър.Браво на правителството браво на Борисов всички това искаме :)
108
9
 
2
 
! Отговори
godji преди 13 години
stanaha super sme6ni s tezi akcii.gerb 6te gi zapomnim samo s policei6tina i *** razpravii za ka6ti i garaji.i s velikoto samonevinqvane na velikia vojjd.prosto gerb si kopat dypkata s vseki izminal den
107
0
 
4
 
! Отговори
пепи55 преди 13 години
Пак "кокошките". Ще видиме ли и "лъвовете" или само така си мислиме ?!
106
2
 
10
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Абе тия пичове от ГЕРБ махат само постройките, които пречат на богаташите да си ходят на спокойствие сред природата.Защо не махнаха тузарските къщо около Ивайловград и по морето???
105
0
 
6
 
! Отговори
OMG преди 13 години
Dnes.bg, посетет един разширен курс по български език, за да не пишете такива смешни заглавия! Министър Плевнелиев може да се КАНИ да си сложи туршия за зимата, но в конкретния случай той се е ЗАКАНИЛ да събори незаконните сгради! Има доста голяма разлика, нали?!? Хайде сега да видим след колко време ще ми изтриете поста.
104
6
 
7
 
! Отговори
Alee преди 13 години
Мноо се кефя като си спомня как всички гласуваха под строй за Боко, а сега вкупом го разлюбиха. И ББ като Костов, Царя и Станишев ще го зарежат заради двуличието на БГ избирателя-да става само по неговата, ама ако има и как на съседа да му е зле.
103
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ще чакам с нетърпение продължението на сериала.
102
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Една за тебе искаш ли?
101
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само, че няма да разрушат 45-те незаконни къщи край язовир "Ивайловград защото са на митничари ;)) *** как лъжете-е-е-е-е :)) Мазни лъжливи и крадливи политически мутри
100
7
 
11
 
! Отговори
Dios преди 13 години
Разгеле появи се в България един грамотен и работещ министър...Браво Плевнелиев,научи българите че в тази държава трябва да има ред и законност,за да мръднем от дъното...
99
11
 
6
 
! Отговори
Ани преди 13 години
Едно нещо не мога да разбера - толкова ли сме богата държава,че да разрушаваме вече построеното ?! Не могат ли тези къщи,вилни селища,яхтени пристанища или каквото и да е било да се приберат от държавата и там да почиват или живеят безплатно деца,социално слаби и други хора,които имат нужда от това ?! А мисли ли се за екологичната обстановка след разрушаването ? Какво ще стане с тези строителни материали - пак ли ще се разграбят от цигаганите ? Или ще замърсяват околната среда още повече ?!
98
3
 
9
 
! Отговори
M.P AUSTRALIA преди 13 години
Bravo samo taka,da e jiv i zdrav ministara.
97
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а кога ще събориш някой хотел на пясъка, да те е..а?
96
2
 
3
 
! Отговори
Луд умора нема! преди 13 години
Седя и си мисля :Как и аз да си построя един незаконен палат, и после законно да му пусна ток? Замислете се над това!Нима тия *** дето изпъкват сега, че правили нещо по въпроса, не се сетиха да направят една МАААЛКА проверка точно в НЕК или ЕОН, и да видят кое къде е. А не да ми хвърчът нагоре и надолу с хеликоптер (че ние данъкоплатеца плащаме горивото). Отворих Ви кутйката- сега се разходете навън овчици малки!
95
0
 
12
 
! Отговори
Тони преди 13 години
Приятелю, да живеем в съзвучие със законите. Който си е купил мерцедеса законно, да си го кара със здраве. Който си е построил жилище, където и да е, (законно) с кеф да си го ползва и никакъв гръм да не го удари!
94
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А с хотелите на Милен Велчев какво става,те негови ли са,на брат му ли са ,или зад тях стои трудовия стаж на Симеон мадридския , за когото Бойко и дума не обелва.Забравих вече кой върна два пъти горите на Симеон мадритския...А на Доган всичко му е законно,там пипане няма.
93
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а *** гета и те ли са законни
92
0
 
0
 
! Отговори
ееееееее преди 13 години
ежоооооо
91
0
 
0
 
! Отговори
Decho преди 13 години
az kato obqsnqvam 4e na masata v stranata ne im e qsno za kvo govorim...po mediiite predstavqt neshtata ne to4no kakto sa poneje sa kontrolirani ot darjavata i vsi4ki sa protiv nas vij navsqkade komentarite,te prosto nerazbirat i neznaqt za kakvo stava vapros samo 4ovek koito doide i se zapoznae s neshtata shte si obarne mnenieto na 180 gradusa momentalno...