Няма прошка – махаме всичко незаконно, кани се Плевнелиев

"Другата седмица сме на язовир "Искър", после – на голф игрище"
Обновена: 16 ное 2010 19:30 | 16 ное 2010 19:30,
145
Няма прошка – махаме всичко незаконно, кани се Плевнелиев
Снимка: БГНЕС

"Навсякъде където има влезли в сила заповеди за премахване на незаконни обекти, те ще бъдат премахнати. Следващата седмица ще бъдем на язовир "Искър", по-следващата седмица ще бъдем на голф игрище". 

Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев. 

Министърът каза, че не е информиран за писмо от жителите на Несебър с молба да останат в незаконните постройки през зимата и след това сами да ги събарят.

Още по темата

"Който и да пише до мен, законите и правилата трябва да се спазват", заяви той.

По думите му експертите ще преценят дали искането на граждани на Несебър е изпълнимо или не.

Плевнелиев допълни, че ДНСК носи отговорност за неизпълнение на решение на ВАС по отношение на незаконните постройки и инспекторите ще попаднат под ударите на закона.

"Всяка сграда, ако е незаконна, ще бъде премахната. Не говорим за 5 или 6 къщи, а за 1600. Всички те, когато дойде времето, ще бъдат съборени. В момента визираме около 200 обекта, които са с влезли в сила заповеди за събаряне", каза Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма прошка махаме всичко незаконно, кани се Плевнелиевс изключение на циганслите и всички които ису още знаят да снасят
69
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"куку", няма ли да си лягаш? не свърши ли работното позитанско време? Всеки пост ти започва автоматично с 3 плюса. Знам че сам си ги слагаш, ама смени малко стила, че си лесно разпознаваем. Слагай си по 5 за начало :))))
68
3
 
8
 
! Отговори
ha преди 13 години
Сега е момента нотариалните да натрупат яки пари !!нотариални актове със стари дати !!! 100 000 на парче за луксозен имот
67
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щом живееш на място, където има 4 пръстена *** гета, какъв "българин" си бе, ***? *** нещастен
66
8
 
19
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Ще махате всичко незаконно ли? Чудесно !!!Около моят квартал има пръстен от 4 *** гета, в тях 95% от постройките са незаконни. Чакам булдозерите... ама защо ли ми се струва, че няма да ги дочакам?
65
10
 
5
 
! Отговори
мани мани преди 13 години
Значи рутят къщите на някакви незнайни и обикновени хора!? Ех, на умряло куче нож вадят.
64
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мога да се хвана на бас, че повечето тукадето ръкопляскат имат по нещо незаконно в тях.Я някоя оградка за която нямат разрешение,я някоя пристройчица,я някое етажче ,я някоя таванска стаичка...хаха,много има такива,много
63
0
 
29
 
! Отговори
Глас Народен преди 13 години
САМО ОБЕКТИ, СЪС ВЛЯЗЛА В СИЛА ЗАПОВЕД ЗА СЪБАРЯНЕ, МОГАТ ДА БЪДАТ СЪБОРЕНИ!!СЪДА е виновен барбекюто на Доган още да не е бутнато!
62
8
 
15
 
! Отговори
Балъци преди 13 години
Какви адмирации ве балък, не виждаш ли ,че събарят само къщите на кокошкарите а тия в Слънчев бряг,легендарните Митничарски села,Златни пясъци,вилните зони около София и Варна няма да бутнат.На кое се радваш,всичко е мижай да те лажем!!!
61
0
 
6
 
! Отговори
незаконно строителст преди 13 години
Dobre,4e maxnaxa SIMID4IEV -chefa na DNSK
60
0
 
7
 
! Отговори
b преди 13 години
a kade otidoha 4 miliarda lv za edna god upravlenie na gerb
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
щом няма прошка,да мятат сараите на Доганааа сетих се,там бият и стрелят
58
9
 
15
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
За година и половина 20 км магистрали не е хич малко на фона ваште 4-годишни соцуспехи-три първи копки на АЕЦ Белене , о км магистрали и окрадени милиарди.
57
5
 
12
 
! Отговори
помня! преди 13 години
Гербери, няма ли да срутите първо сараите на Сокола? Много бързо нещо забравихте какво обещавахте!Ама скоро пак ще трябва да минавате моста,ей!
56
2
 
3
 
! Отговори
b преди 13 години
zna4i polovion bulgaria 6te razru6at taka li da razbiram i to jili6tata na nay bednite blok 20 v qmbol ,v nesebar, a tiq kray sofiq dali 6te posmeqt da butnat razbira se 4e ne
55
1
 
6
 
! Отговори
Дрът комсомолець преди 13 години
Браво бе пич,наше момче си,но не се допита до нас , по старите ,та да ти подскажем как се постъпва в такива ситуации, не биваше да атакувате конкретни сгради ,а масово ,поне в 5 града едновеменно !
54
8
 
11
 
! Отговори
T преди 13 години
Мачкай Роска! да видят *** най-после дебелия.... край!
53
4
 
6
 
! Отговори
gero1 преди 13 години
zakona e zakon za da se spazva.dobro na4alo.parvo bravo ot men za gerb
52
5
 
4
 
! Отговори
svoboden преди 13 години
tiq ot gerb sa do6li da razru6avat jili6tata na horata tova go nqma6e i v jivkovo vreme,ama tiq kray sofiq dali 6te razru6at ha poznayte da vidim
51
4
 
14
 
! Отговори
Симеонова преди 13 години
Къде е спала държавата преди да се започнат незаконните строежи или още в самото им начало да издаде заповеди за спиране на строетелството, а не когото са издигнати огромни строежи. Значи 10 , 20 и повече години конторлните органи са спали и не са си нършири работата, а сега събарят готово построено, което е чиста разсипия когато днес държавата не строи нищо, а ползва пърите на данъкоплатците да събаря.