ВМРО зоват: Булдозерите да тръгнат и към цигански гета

Воеводите искат държавата да спре с двойния стандарт
Обновена: 17 ное 2010 12:02 | 17 ное 2010 12:01,
140
ВМРО зоват: Булдозерите да тръгнат и към цигански гета
Снимка: БГНЕС

Енергията, която държавните органи и министър Плевнелиев посвещават на събарянето на постройки в Несебър, трябва да се прояви и при премахването на незаконните цигански гета. Това се казва в позиция на ВМРО.

„Абсурдно е държавата да бъде възпрепятствана в прилагането на закона, при това със съпротивата на местната власт. Още по-абсурдно е обаче държавата да продължава да проявява двоен стандарт и стотици места в България да се гетоизират с изникващи незаконни постройки. Така властта у нас губи моралния си авторитет, губи и легитимното си право да упражнява сила“, категорични са от партията.

ВМРО ще поиска мнение от Комисията за защита от дискриминация дали нееднаквото прилагане на закона не е дискриминация по етнически признак.

Според воеводите обратната дискриминация буди все повече тревога.

„Недоумение поражда случаят на Веселин Ангелов, който получава отказ за работа в училището във врачанското село Баница, защото не бил циганин. В същото време граждани на София, подпомагани от ВМРО, от месеци събират подписи за премахване на незаконните гета в града и тези няколкомесечни усилия се оказват единственият начин властта да приложи закона“, се казва в позицията на ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
26
 
! Отговори
Guleto преди 13 години
Не съм съгласен с ВМРО,какво значи да се бутат,хората отдавна са измислили "***",хем на *** им се решава жилищния проблем"БЛИЗКА СРЕЩА СЪС СВЕТИ ПЕРЪР",хем терена се дезинфекцира!
113
6
 
8
 
! Отговори
botsos преди 13 години
Мисля, че малко се обърка. *** са гласоподавателите на БСП, както и турските туристи, идващи само за да гласуват. Когато пратих снимки на десетки автобуси, паркирани един до друг в мъничко селце в Родопите, да не мислиш, че някой обърна внимание?! И недей да говориш, че това е избирателната сила на ГЕРБ! ***!
112
1
 
15
 
! Отговори
до101 преди 13 години
След като *** от любимата ти герб могат да пращат булдозери на обикновенни българи и да им събарят постройките ,като са толкова ербаб,защо не пратят и в *** гета,че там 95%всичко е незаконно ,ама няма да стане ,защото ще си изгубят електората нали и съм сигурен ,че и ти си илидържавен хрантутник или обикновен *** ,нали ***....
111
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нямаа ,няма да изпратят бягерите в гетата ,защото *** си имат як гръб за разлика от нас ,защото я са съборили някоя незаконна коптора ,я са се разквичали от Брюксел ,а за отровното общество на юдейна сорос ,пък да не говорим и в същия ред на мисли да сте чули някоя от гореспоменатите или подобни на тия организации да се застъпи за бедните рибари от ченгене скеле в Бургас?! И сега си отговорете каква полза имаме да сме в ЕС.
110
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От ромска,от каква!
109
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ало,Айшенце,имам едно предложение за такива като теб!Имам къща на село-ходя си там събота и неделя.Веднага давам 2 стаи без наем и един декар градина,която така или инъче нямам време да работя.Да си посадят зеленчуци,и бостан ще им взема ако искат,и място за животни има!Каквото си изкарат-за тях е!Колко роми мислиш,че ще се съгласят,а!
108
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
do 107 ne si prav. turcite ne obijdat nas na gquri,turcite v turciq vikat na nasjite turci gquri shtoto gi znaqt 4e ne sa turci.i teziv Bulgaria deto se mislqt za turci go izmenqt i vikat na nas.
107
2
 
3
 
! Отговори
Zaza преди 13 години
Само когато се криш зад монитора си смел, иначе в живота ти треперят гащите.
106
2
 
3
 
! Отговори
Бай Григор преди 13 години
Нямам нищо на против само дето ме е страх че със вълчите сачми може да уцеля и някое от момчетата зад чиито гърбове ще се крият измекярите !!! Щото няма нищо мъжко в тях.... ...
105
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първо,на "*** " ни обиждат турците! То не че имат голяма разлика от ***,поне не и в Лудогорието-там всички *** се зоват турци!Второ,че ви храним и поим-вярно е,но на нищо не можем да ви научим!Няма навярно друг народ,който да е спрял развитието си още от самото си създаване!*** има ли храна и пиене,нищо друго не го интересува1И затова наистина са виновни политиците-от тях зависи да им го позволят!
104
5
 
4
 
! Отговори
Чужденец преди 13 години
Първо погледни себе си и ако всичко ти е наред няма да ти се налага да се заяждаш с мен.
103
2
 
9
 
! Отговори
БГ преди 13 години
От къде си бе чужденецо ? Какъв си по националност ? От кога си тук, че даваш акъл ?
102
0
 
16
 
! Отговори
Съдия преди 13 години
Твърдо "ДА". Законите в тази държава най-после трябва да се спазват и важат за ВСИЧКИ. *** не трябва да са изключение!! Не виждат ли, че търпението прелива! Гета и мръсотия. А сме УЖ ЕВРОПА. Гледай Франция и се учи овреме.
101
8
 
6
 
! Отговори
Чужденец преди 13 години
Вие българите все чакате друг да решава проблемие ви, а вие само да ядете и да пиете наготово. Спокойно, за следващите избори пак ще ви намерим някой, който обещава нещата, които искате и вие пак ще гласувате без да си давате сметка, че обещанията, които ви даме на вас никога няма да ги изпълним.
100
2
 
6
 
! Отговори
Рамбо Кючуков преди 13 години
абе ромале, вие сами ги оставихте вашите политици да докарат нещата дотам че да благоденстваме за ваша сметка. вие искахте демокрацията да идва ама не знаехте че и отговорности ше имате. вие българите сте алчни и мързеливи и не можете да поемате отговорност, а понеже не сте и единни затова сега ша на издържате. при бай Тошо ни дисциплинараха с бой от милицията и не бечинствахме толкова, ама вие го махнахте и сега не можете нищо да ни направите защото ще ви обвинят от ЕС в расизъм и дискриминация
99
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичките сте много надъхани и много говорите. Все говорите властта това власта онова не правела нищо. Като сте толкова големи защо не се съберете и да почнете да си изпълнявате заръките. Хайде отидете с чукове и багери и бутайте. Колете бесете правете *** както говорите. Направете трудови лагери. Тук поне 100 човека дето пишат. Ама сте мишки всичките и ви е само на приказки работата. Само пишете и се пените по кръчми и кафенета. А тези популисти от ВМРО и те само говорят.
98
5
 
7
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Разбира се, крайно време е вонящите развъдници на гнусната раса да бъдат пометени - и да - има очевиден двоен стандарт и расова дискриминация срещу нас Българите в собствената ни страна !!!Обвинявам за всичко това както последното престъпно правителство на *** Борисов, който покровителства мангалският терор, дава привилегии на *** и толерира беззаконията им, така и предните правителства !!!Ще гласувам за този, който обещае да съди сегашните и предни управляващи за държавна измяна !!
97
0
 
18
 
! Отговори
Бай Прокопи преди 13 години
Ще стане така ако си траем. Когато на един човек в къщата му се навъдят *** той какво трябва да направи - да си изостави къщата на *** ли?
96
1
 
14
 
! Отговори
Бай Прокопи преди 13 години
Браво бай Григоре! И аз така мисля. Само че преди да си заминем с теб да вземем да се вземем в ръце и с нас нашата ловна дружинка и да си направим едно сафари за политици. Каквото и да стане все ще успеем да очистим малко от страната.
95
1
 
9
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Да се радваш, че продажните ни политици съсипаха и армия, и полиция,а *** сте най-сигурния им електорат.Знаеш ли каква интеграция щеше да видиш........Между другото, познавам много ***.Само най-некадърните и лупменизирани чакат на помощи.Останалите работят кой къде намери, у нас, в чужбина.Щом чакщаш на помощи-от теб нищо не става, освем нерез за разплод.Лошото е, че и децата си хвърляте после да ги гледа държавата, респективно пак данъкоплатеца.Несъм расист, но такива като теб ме правят