Такоров: От Гугъла разбрах какво е "Vertu"

Зам.-шефът на транспортната комисия се чувствал подведен
Обновена: 9 дек 2010 20:10 | 9 дек 2010 19:38,
210
Такоров: От Гугъла разбрах какво е "Vertu"
Снимка: parliament.bg

„Това е едно активно мероприятие и трябва да се намери кой стои зад него. Това, че ни вкараха и ни окаляха всичките, това е друг въпрос“.

Това заяви депутатът от левицата Румен Такоров, който единствен се яви пред етичната комисия в парламента, която трябваше да изслуша 16-те провинили се народни представители, изкушени от ново „Vertu”.

Такоров, който е зам.-шеф на транспортната комисия и информационни технологии в парламента, мислел, че телефонът, който се предлага, струвал 100-200 лв.

„Когато ми казаха, че това са промоционални телефони от нисък клас, аз за „Vertu” не бях чувал нищо и не знаех какви са им цените. Научих за цената им, когато се прибрах вкъщи и сложих на „гугъла”  и излязоха, че в България има шест такива телефона. Те са по 15 хиляди и един имаше за 7 хил. лв.”, оправда се червеният депутат и добави, че е бил подведен.

„Никога не бих купил толкова скъп телефон”, каза Такоров и посочи, че и нова кола дори не би си купил.

На въпрос, че всички знаят какво е „Vertu”, а само той не е знаел, депутатът заяви: „Аз съм готов да седна на детектора на лъжата”.

Още по темата

Той показа пред медиите собствения си мобилен телефон, който, по думите му, струвал 500 лева.

На въпрос кой е направил тази провокация, Такоров посочи, че не иска да казва кого подозира, и заяви:

„Вижте в кой хотел е и от коя парламентарна група е нямало хора. Вижте хотела на кого е – на Петя Славова”.

На мнимото парти нямаше представители единствено от Синята коалиция.

Според Такоров прокуратурата е трябвало да се сезира по случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А какво е гювеч си знаеше по рождение,нали?
135
2
 
17
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 13 години
ИИИИ... ТОЗИ СЕ ПРАВИ ,ЧЕ ПАДА ОТ ЛУНАТА!! ОЩЕ МАЛКО ЩЕ КАЖЕ ЧЕ С БЕЛЕЗНИЦИ СА ГО ЗАКАРАЛИ.
134
2
 
8
 
! Отговори
Вичо преди 13 години
Ех тоз Гугъл беее, всичко знае: "...сложих на гугъла и излязоха, че в България има шест такива телефона."
133
2
 
8
 
! Отговори
Sidewinder преди 13 години
И между другото никакви комисии и прокуратури не могат да ги спасят от собствената им некомпетентност и алчност. Пак са сложили каруцата пред магарето - то етика няма, те етична комисия си избрали. В тази връзка защо пък да не си напряват и една комисия по професионална пригодност и компетентност?
132
2
 
13
 
! Отговори
Sidewinder преди 13 години
Абе, каква ще да е тая комисия, дето като те повика се явяваш по желание? А иначе най - притеснителният факт, е че тези тутманици за малко аванта са готови да продадат и майките си. Пък на тоя дърт простунгел най ще му отива да му зачислят един армейски свързочник със слушалка и макара с кабел. Е, може и една радиостанция "малка мощност" за "чрезвичайни" събития.
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ъъъм чи *** Гугъла да го еа.. Еле ако съ поръзроиш и фесбукъ там може и хов да хванеш.
130
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ама човека все пак позлва "Гугъла", 'фани единия - удари другия. Пфу
129
2
 
7
 
! Отговори
Imigrant преди 13 години
Moite znania sa gi otcenili horata otdavna i gi polzvat kogato i kadeto triabva.Kak da ti obiasnia che mejdu snobizam i standart na jivot ima razlika. Horata koito se izlagat v sluchaia sa v Bg i ne iskat da vidiat che ima i neshto poveche. Davam idea: pravi se podpiska ot naroda s priznanie che ne sa sposobni da izberat pravitelstvo i se iska slujebno takova ot EC.Spira se chalgata i tapite seriali i se pravi reforma v obrasovanieto.
128
1
 
7
 
! Отговори
Върчу преди 13 години
Ами ето! Те депутатите са отишли там да им подарят "добродетел" щото са усещали вътрешна нужда от добродетели. (Друг е въпросът, че добродетел се пише "virtue", а не "vertu", ама те откъде да ги знаят тези подробности) ;)
127
2
 
21
 
! Отговори
Анонимъс преди 13 години
Ами аз лично му вярвам на дедката, че не знае за "Vertu", за мене по-притеснителното в случая е, че цитирам "зам.-шеф на транспортната комисия и информационни технологии в парламента" не знае какви телекомуникации си купува.
126
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има една игра, която играят в тъпите американски филми: Доброто ченге и лошото ченге. Приятно гледане...
125
4
 
10
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Боко се оправдава за всички си издънки с БСП. БСП пък обвиняват ГЕРБ ..... абе няма ли най-накрая някой да се изправи и да поеме отговорност за делата си ,егати п_тъовците .
124
2
 
11
 
! Отговори
Наивен преди 13 години
Абе, искам да попитам...След като има активни мероприятия (нали за такова в момента се опитват да изкарат лакомията), би трябвало да има и пасивни мероприятия...:)))))Некои явно си падат по активните, други по пасивните мероприятия...
123
6
 
3
 
! Отговори
Малко превод до 148 преди 13 години
Евала!!! Много добре им го каза !!! И междудругото, за всички снобета, постарайте се малко повече. Не се казва "Верту" (това не е Ту 145) :))), а Върчу. Това е на английски език и означава "добродетел". Хахахахаха...И въпросът идва логично: Може ли да се купи добродетел ? Явно, да. Верту :)))))))))))))))))) Върти туй Вьетру майна :)))
122
2
 
16
 
! Отговори
ангел преди 13 години
Никога не бих купил толкова скъп телефон, каза Такоров...." е да де, чиче - то баш в това е проблемът! не би го КУПИЛ, то е ясно - ама ако е на аванта, ше го отнесеш като гладно *** - баничка, и ше питаш за още! подведени били.... еййй, *** нагла, по гръб не пада!
121
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мерси селски, че отиде в чужбината, та да ни кажеш какво точно е "Vertu". :))) И вземи се поограмоти малко, защото IPhone, NOKIA, LG, SAMSUNG произвеждат СМАРТФОНИ, които си имат операционни системи, RAM, процесор, докато "Vertu" е най-обикновена дръжка без никакви екстри, създадена само за снобария. Няма начин просто да сравняваш IPhone и "Vertu". Това е показател за потресаваща некомпетентност. Все едно да сравнявам ЕЛKA с PC :))) Поиска да изпъкнеш със знания, ама адски се изложи :)))))))))))
120
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз не знаех какво Верту. Боли ме шпека за некъв телефон. Аз да не съм щур селянин, че да се перча с някаква ненужна джаджа, в която по случайност има вграден телефон???
119
4
 
4
 
! Отговори
Имигрант преди 13 години
Извинете за пропуска vertu е страницата,извинете за грешките в правописа но I Pad не е съгласен много с Българския при писане
118
1
 
6
 
! Отговори
до 140 преди 13 години
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха :)))))))))))Евала за разяснението. Искрено ме разсмя
117
5
 
8
 
! Отговори
Имигрант преди 13 години
vertu е странитсата за тези които горят глупости,това са лукс телефони,заради материалите които се ползват,а не заради опции които имат,дори имат по малко опции от IPhone4.Такива тел има отдавна по света и не представляват никакав обект на внимание от обществото.Чалгария и нейните обитатвли показаха отново неграмотност . Хора които купуват този вид стоки инвестират в тях и имат определен стандарт на живот, а даржава в която чалготека и борци водят не трябва дори да ги сънуват тези стоки