13-а заплата за изявени чиновници

За пенсионерите обаче няма да има коледни добавки
Обновена: 10 дек 2010 23:12 | 10 дек 2010 23:12,
402
13-а заплата за изявени чиновници
Снимка: БГНЕС

Няма да има коледни пенсии или добавки за пенсионерите, но министерствата и ведомствата, които са направили икономии, в края на годината могат да отличат работата на свои изявени служители с 13-а заплата. 

Това посочи пред журналисти във Велико Търново вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

През месеците октомври и декември са отбелязани рекорди в борбата с контрабандата в България, твърди Дянков.

Той отбеляза това по повод задържаните днес на ГККП "Капитан Петко войвода" над 550 000 кутии цигари без бандерол. 

Решени сме да водим тази борба докато не остане нито един контрабандист в България, а чуждите не разберат, че не могат да минават през нашата страна с контрабандни стоки, каза Дянков.

Той допълни, че в началото на следващата година още шест рентгена ще бъдат монтирани на неизвестни за потенциалните контрабандисти места, така че да стане ясно на всички, че България вече е забранена зона за контрабандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
346
4
 
5
 
! Отговори
Поправка преди 13 години
Освен за изявени чиновници ще има 13 пенсия и за изявени пенсионери, бивши партийни секретари и ДС агенти.
345
2
 
22
 
! Отговори
стан преди 13 години
как мисилитекапут ли е дянков или ДА?
344
3
 
0
 
! Отговори
Потап преди 13 години
Много хубаво пишеш за алчните работодатели, но искам да ти припомня, че нещата в една държава са свързани. И като казах "държава" - въпрос към теб: С кое започва и завършва една държава? (жокер - погледни си ника, с който пишеш)Отговорът на този въпрос ще ти отговори и защо нещата не вървят в държавата, защо работодатели и други си позволяват да не "зачитат КТ в 70% от съдържанието му" и най-после - на какво се дразним ние.Иначе никой не ти се дразни на бонусите - да си ги харчиш с кеф!
343
2
 
7
 
! Отговори
иВО преди 13 години
*** СИ ДЯНКОВ *** СИ С ТЕБЕ И ГЕРБ ЩЕ ВИ ИЗКЛАТИМ ПРОЛЕТТА СЪС СИГУРНОСТ
342
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Призовавам българските журналисти да не се оглеждат и ослушват кой ще им плати повече за поръчани статии, а да вземат да се поразтърсят из купищата съществуващи данни и у нас, и в чужбина, кой от надошлите през годините отвън "големи специалисти" кой е и за какво се бори!
341
1
 
9
 
! Отговори
Европичлеме преди 13 години
ДЯНКОВ И СИЕ ДА СЕ ИЗМЕТЕ
340
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко съзнава ли добре, че точно пенсионерите със срамно ниските заплати /след като са работили 30-40 г.!/ са неговите избиратели? Защото те бяха наивниците, очакващи промяна. Другите, с големите пенсии, са си от БСП и винаги ще гласуват за партията любима. А ГЕРБ го считайте отписан : вижда се кои млади го подкрепяха - използвачи, нагаждачи, провокатори. Отпадат един по един. И пенсионерите повече не ги бройте! Изпаднаха в още по-голяма мизерия и ако оживеят тази зима, ще са поумнели.Ясно ли е?
339
0
 
11
 
! Отговори
гласоподавател преди 13 години
Това е чудовищно нахалство! Безобразие и наглост! Безсрамие и безочие! Не съм вярвала, че шепа хора могат да се подиграват на цялата нация! Тия изпревариха по наглост и тройната коалиция!!! И както е тръгнало, не ми се мисли какво ще бъде при следващите управляващи...Ако попитат ББ какво мисли по въпроса, отговорът ще бъде... Ние строим магистрали, откриваме нещо си... а бе просто неадекватен премиер!!!
338
0
 
10
 
! Отговори
ulian61 преди 13 години
миналата година гърците стачкуваха заради 14-та заплата,а ние не можем да си взцемем даже и 12-та
337
0
 
15
 
! Отговори
ангел преди 13 години
точно така! икономии били направили - и кво? да бяха реализирали ПЕЧАЛБИ - разбирам - нека си ги харчат. ама ИКОНОМИИ - демек, не са успели да изхарчат всички пари, които им дават ГРАЖДАНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ. е, хубаво са ги икономисали, браво - ами да си ни ги върнат, или да ги вложат в нещо ПОЛЕЗНО - а не да си ги раздават помежу си. че нали много работа свършиха, та чак и ще се награждават - с нашите пари. 100% всеки тук предпочита парите му да се дадат на беден пенсионер, а не на ояден ***
336
0
 
9
 
! Отговори
Разследване до дупка преди 13 години
Това недоносче Дянков и на тази снимка е неизбръснато! Само от това съдете колко му пука за електората!От БАН най-после да се сетят и да публикуват в медиите документа, който показва, че имотите на БАН струват 5 милиарда. После да се цитира точно къде, кога и пред кого Дянковчето е заявило, че ще продаде тези имоти за 200 милиона! Да видим кой е дошъл тук от майната си, за да гуши комисиони!
335
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изявените чиновници няма да са обикновените, а тези, които са реализирали икономии, т.е.началниците им. И от какво са икономиите? Не са от свити щатове, защото от една страна ги свиха, от друга ги разшириха двойно, не са от върнати пари, иззети от престъпници, не са и от спестени закуски. Тогава? От нашите заплати, добавки за облекло, купони за храна, от забавени пенсии и др.Ей това ще си разпределят отново и отново! А пенсионерите-да не са живели толкова дълго!
334
2
 
3
 
! Отговори
Idiot преди 13 години
Все още не осъзнавате, че комунизмът никога не си е тръгвал от НРБългария!Докато тънете в тази заблуда, *** и техните протежета ще ви мандръсат както и когато си пожелаят...
333
0
 
1
 
! Отговори
tinko преди 13 години
boiko ti si pederast i cqloto ti pravitelstvo e takova kak moje6 da ne dade6 koledni dobavki na pensionerite.no ti si ima6 pari4ki kakvo ti puka za drugite.da ti *** pederasa da ti ***.
332
0
 
5
 
! Отговори
чичо преди 13 години
за какви по- точно резултати, навсякъде е пълен хаос, икономиите от какво са - от нашите данъци , щом парите са наши , ние трябва да решаваме къде да отидат- нека каже в НС колко икономии са направени и то да реши за какво ще се дават
331
0
 
2
 
! Отговори
Имаш го преди 13 години
За известно време Дянков ръководи групата за анти кризисни политики в Световната банка и той изтъква като свой плюс опита си като експерт, реформирането на различни държави - и в Грузия. Вижте, господин Дянков очевидно е разчитал на неосведомеността, а и вероятно на, ниската компетентност на доста хора, с които го е сблъскал животът. Най-напред фактът, че в своите биографии той е скрил краха на проекта Дуинг бизнес, на неговото, така, как да го наречем, любимо дете
330
0
 
5
 
! Отговори
До 340 преди 13 години
Не се казва: " buhahaha Дянков е чисто луд ",защото Дянков е направо crazy !!!В Карлуково му били приготвили една много здрава риза.
329
7
 
3
 
! Отговори
съд. служител преди 13 години
Голямо мрънкане пак. Това че алчните ви шефове - *** не ви плащат, скъсват ви *** от работа за мизерни пари, не зачитат кодекса на труда в 70 % отсъдържанието му, мамят ви и не ви осигуряват здравно и пенсионно дори, а за коледни бонуси и дума да не става. Това че "работодателите" ви са такива нагли алчни гадове.... Не ви е виновен Дянков .. нито държавните служители. Тук всичко е извратено. Дразните се че при някой е уередено и нормално... а това е извратено !
328
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма ли кой да затрие тази *** на снимката?
327
3
 
1
 
! Отговори
съд. служител преди 13 години
Е да ама Дянката каза и отсече : "Този манталитет с 13-тите пари трябва да се изкорени и да няма такова нещо" Респективно ===== пенсионерите го духат.Дори и щата да не е раздут .. пак ше мрънкате че едни получават бонуси а вас ви дупят частницитед.. изкарват ви джигера от бач и дори не си отпускат кесийката за един скромен коледен бонус. Е това че те е яд на лайнарския ти частник - фирмаджия шеф не е необходимо да си го изкарваш на онези на които това им е подсигурено.