Всички се проверяват, защо не?

Премиерът Борисов коментира подслушваните властимащи
Обновена: 12 дек 2010 19:02 | 12 дек 2010 19:02,
680
Всички се проверяват, защо не?
Снимка: БГНЕС

"Защо да не бъдат подслушвани", това отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос дали директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов е разработван.

"Как се хваща корупция по високите етажи на властта? Когато някой падне от власт ли да почнеш да го разработваш? Или във всички места, където се предполага, че би могло да има корупция, трябва да се контролира какво правят?", попита Борисов.

На въпрос дали има такава разработка, Борисов отговори:

"Аз нито ще ви казвам има ли, нито няма ли, защото не ми е това работата".

И допълни: "Ние сме поели ангажимент и аз разрешавам и контролираме всички длъжностни лица, които би могло в сферите, в които би могло да има нарушения”, каза Борисов, който присъства днес на пускането на три нови метровлакчета – част от софийското метро.

"Трябва непрекъснато да са в стрес и да знаят, че ще бъдат наблюдавани. А не, когато паднат от власт, да говорим имало или нямало корупция.

Сега се проверяват митниците, сега се проверяват фондовете, сега се проверяват строителите. Всички!", каза Борисов.

Още по темата

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


680
Още по темата: метротомитниците
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
540
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно, дали в групата на "всички" влиза областния управител на Кюстендил, за който вчера имаше разследване по тв?! Същия оня, който натискал кмета, да налее едни 500 000 лв в една частна фирма, въпреки подписания договор, според който общината нищо не дължи?! Вероятно не! Той не е от тях! За него не се предвиждат СРС-та! Той е честен! Има си и индулгеция! Портрет на ББ на стената.... Е, как да подслушваш такъв човек?!?!?!
539
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
589Ти определено си с психически отклонения.От месеци ти чета простотиите.Толкова си ограничен в главата че дори не можеш да разместиш някоя дума за да не личи че си един и същ ***.А безродник е *** която те е снесла на тази земя.
538
12
 
1
 
! Отговори
До 585 преди 13 години
Другарю защо мислиш, че някой ще се върже на червената ти демагогия, къде слагаш ББ с Станишев и Гоце Първаноуглу. Абе тия ограбиха държавата, както и турците не са ни грабили. И сега когато дойде един свестен човек и с всички сили се мъчи да ни извади от червеното блато се започна с плюнките, но защо бе другари. Всичко каквото ББ прави до сега, хората го искаха много отдавна, така че стоп на лъжите и демагогията.
537
2
 
14
 
! Отговори
тоалетната хартия преди 13 години
Защо тоалетната хартия в сградата на правителството е двупластова? Правилно! Защото едното копие винаги се изпраща в американското посолство!
536
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига с тези смешки! Факт е ,че от бюджета се заделя за подслушване вместо за нещо градивно,вместо за образование,здравеопазване,крупни суми отиват за подслушване......А държавата е в КРИЗА!...И кой ще си върши далаверките по телефона знаейки,че може да се подслушва,най-много да си направи уговорката за среща на четири очи?....А парите на държавата текат като река,безсмисленно...
535
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евала на Борисов, отново показа че е най-добрия ни премиер от Стамболов насам. В сравнение с него предишните ни управници бяха едни крадливи мижитурки. За пръв път България да случи на кадърен политик и държавник. Всички водещи политици в Европа го харесват и му имат доверие, даже и Путин е на път да му стане приятел. А само безродниците го плюят, но това само показва в каква страна живеем.
534
4
 
7
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Наистина сем много странен народ. При предишните правителства масово хората казваха: айде сега да пуснат да подслучват разговорите на всички управляващи и всички до един да ги изловят..Да, ама не. А сега Бойко наистина започва да подслучва всички от по-високите етажи и пак сме недоволни? Дали ще има някога време, когато ще сме доволни и ще спрем да мрънкаме за неща, които не ни засягат пряко?? Какво го боли нормалния човечец, че Бойко наредил някой да се подслушва?
533
1
 
8
 
! Отговори
Кифла с малко мозък преди 13 години
Всички се проверяват ... избирателно
532
1
 
7
 
! Отговори
в тоалетните преди 13 години
Щом не е нарушение, всички подслушвани разговори да се четат в парламента без изключение!Хубава идея! Ако пускат четенето на сересетата и в тоалетните на парламента, човек ще може удобно да си седне, да си слуша спокойно и да се изхожда по въпроса!
531
5
 
10
 
! Отговори
До Анонимния 577 преди 13 години
Ти още ли не си разбрал че Боко е червен под прикритие.Той е по-червен от Станишев и Първанов. Бавно , бавно връща всичко от комунизма. Подслушване, приватизация, ограничаване на интернет (като затваря сайтове). При това с подкрепата на медиите. И всички балъци като теб при всяка акция тръбят яко "Бойко се бори с престъпността". Да ама не. Бори обикновенния човек, пенсионерите и уж големите "интернет пирати". да не говорим за лекарите, полицайте, БАН и други които също имат искания.
530
2
 
5
 
! Отговори
БАТ Бойко преди 13 години
ЧЕ СЪМ ГЛУПАВ ГЛУПАВ/ ЩО МИ ПОВЯРВАХТЕ/ ЩОТО СТЕ БАЛЪЦИ/ КАКВОТО КАЖА ТОВА ЩЕ СТАНЕ / ТЕ И МЕ ПОДСЛУШВАТ АМА НЯМА КОЙ ДА МИ КАЖЕ ЩОТО ЩЕ МЕ ЯДОСАТ
529
3
 
8
 
! Отговори
Голям смях ! преди 13 години
Спомням си, когато бяхме охранители с Бат Бойко. Казваш на "охраняемия": -"Дай си парите на нас, за да те охраняваме. Защото довечера колата ти може да се самооткрадне и къщата ти да се самозапали!" Голям смях падаше.
528
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички сересета на разпечатки и публично по всички медии и парламенти!Щом не е нарушение, всички подслушвани разговори да се четат в парламента без изключение! Да се обяви официален Ден за парламентарно слушане на сересета!
527
3
 
3
 
! Отговори
bg преди 13 години
BRAVO BOIKO SVALI IM GASTETATA takav e prozesa POLEKA LEKA A STE IMA I OSADENI I TOVA VREME STE DOIDE NJKOI VE4E GO 4UVSTVAT BRAVO
526
1
 
0
 
! Отговори
До 563 преди 13 години
Или пък да не каже на жена ти за Мимето (че здраво ще я скъсаш) а ? :)))
525
4
 
5
 
! Отговори
Емигрирайте! преди 13 години
Ако все още има млади учени и лекари (в БАН и университетите) в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век млади учени да живеят в *** и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически ***. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, *** и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!
524
4
 
6
 
! Отговори
До 576 преди 13 години
Ти си мислиш така-аз примерно имам две любовници и не искам да ме снимат и записват.Може догодина да се кандидатирам за кмет или депутат но мутрафоните да ме рекетират със снимки и записи.Освен ако според теб това ,че е..ба още две жени застрашава националната сигурност.Другото проблемче е ,че ги подслушва не за друго аако направят някяква далавера да отчетат процента.Колко осъдени има като 100 милиона ще отидат за подслушване
523
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само Борисов ще оправи тая червена пасмина, която е завладяла икономиката на страната и сега се мъчи всячески да пречи, за да се върнат другите червени /червените политици/и да продължат с кражбите..
522
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мен не ме е страх от подслушване, защото не правя нищо нередно, а тия които най-много реват значи има защо. Като в оная приказка: Да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Така че за тая корумпирана и престъпна държава трябва не само подслушване, а и полицейска държава, а не престъпниците да се хилят в лицето на полицаите и да им казват че нищо не могат да им направят /бил съм свидетел на такъв разговор/.
521
4
 
6
 
! Отговори
човек преди 13 години
като казвах , че демокрация има само в бсп не вярвяхте , а ? хак ни е сега бивш бекапеец , професионално деформиран охранител да ви слуша и после ц.ц. да ви изнудва .