Цветанов: Не ме интересува дали са говорили за мен

СРС-то Танов-Дянков било старт на предизборната кампания
Обновена: 6 яну 2011 07:19 | 5 яну 2011 22:30,
494
Цветанов: Не ме интересува дали са говорили за мен
Снимка: Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов определи като „начало на предизборната кампания“ изтеклите в медиите записи на телефонни разговори между шефа на Агенция „Митници“ Ваньо Танов, финансовия министър Симеон Дянков и заместника му Владислав Горанов.

В интервю пред bTV Цветанов заяви, че разговорите по негов адрес не го притесняват.

"Не знам дали са водени такива разговори, а и не ме интересува", каза вътрешният министър.

Той добави, че за него са важни резултатите на правителството, а цялата ситуация определи като смешна.

„Ние не сме се събрали в Министерския съвет да се обичаме, а да вършим някаква работа“, допълни Цветанов. Часове по-рано същата позиция зае и премиерът Бойко Борисов.

Министърът определи като несериозни твърденията, че със Симеон Дянков са се „хванали гуша за гуша“.

Реакцията на Цветанов, който в момента е в отпуск, идва часове след като гръмна скандала с изтеклите телефонни разговори между Симеон Дянков, Ваньо Танов и Владислав Горанов.

Още по темата

Аудиозаписът беше разпространен от сочения за близък до Алексей Петров вестник „Галерия“.

Изданието твърди, че записът е получен анонимно в редакцията в края на декември.

Записът повдига въпроси за съществуващ натиск за назначения в митниците и покровителстване на определени фирми от определени политици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


494
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
454
0
 
2
 
! Отговори
max_payn преди 13 години
що не се запишеш в танцувалното шоу при слави ,така ще спечелиш още един апартамент с нулева ставка.Поздравявам *** всяка вечер.А ,нали си знаеш за жена ти с кой спи.Питай я и ако си послушен ще ти признае.ХАХАХА.***.
453
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за вас седесарите, уважаеми Спонги всички некорумпирани, включително и аз сме ***. Но вие като сте толкова хитри като Топлото, та какво. С черни пари няма да живеете хиляда години. Само съсипвате живота на хората.
452
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не може по поръчка вероятно на АП НЕЗАКОННО ДА СЕ СЛУШАТ политици. Това е скандалът. Всеки може да твърди всичко срещу всекиго...но трябва да го докаже. Затова за мен Цветанов не е участник в този разговор. Защото никой не може да го обвини в нищо. Ако на някой не му издържат нервите и знаейки че го слушат си прави образ на икона си е негов проблем. Скандалното е че още тъмната страна се опитва да очерня български политици. Не би ли било по-притеснително ако АП хвали властта??
451
0
 
11
 
! Отговори
ГНЕВЕН БЪЛГАРИН преди 13 години
Тези тримцата хубавци се държат като ощипани госпойци. Не трябвало да се обичат, гледали си работата, нищо не говорили - БЛЯ, БЛЯ, БЛЯ.
450
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Cvetanov e nagal lajec i moshennik!!!!!Toi ne zaslujava nasheto doverie poveche.Sram me e ot nedostoinata i nemoralna reakcia na Boiko Borisov.Stom taka reagira,znachi i toi e lajec i moshennik! Izlagaha ni jestoko i se gavriat s nas i praznite dumi,koito ni hvarliat v liceto.
449
3
 
18
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Само Дянков ли го мисли за ***? С мен ставаме най-малко двама.
448
1
 
24
 
! Отговори
ПРАВИЛНО преди 13 години
ЦЕЦО ПОДАВАЙ ОСТАВКА И ОДИ ДА СИ ВАРДИШ ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА И ВИЛИТЕ ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕШ ДА ПАЗИШ.
447
1
 
23
 
! Отговори
Само РЗС! преди 13 години
Като чета долните поустинги си мисля, че или това са платени форумни драскачи на ГЕРБ или ние българите съвсем сме изтрещели. Какво излиза? Според Боко подслушването на министри е нещо съвсем нормално. Според Дянков няма нищо притеснително в това, че е подслушван. Според Цв. Цв. няма нищо притеснително, че Дянков го смята за ***. Според повечето форумци всичко е О,К и тази ситуация е просто прекрасна и дори нещо повече - ще доведе до възход на Родината ни! Ха-ха!
446
0
 
27
 
! Отговори
Алоооо преди 13 години
Ама Цеци, там казват, че ти лобираш за интересите на 2-3 фирми, които Танов натиснал и затова не се обичате. Така че не се прави на "ни лук ял, ни на лук мирисал"! И този се готви за президент...
445
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ама нас ни интересува какви си ги вършил
444
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е, как да се притеснява др.Цветанов, има си проблем, пък и няма време- не му излизали сметките за получените пари от дадените консултации.
443
4
 
51
 
! Отговори
Електорат преди 13 години
Абе тая кратуна от какво се интересува?- За апартаменчетат му не го интересувало;- За хонарарите не го интересувало;- за пушилката на полицията в с.Шума не го интересувало;- изнесе СРС в нарушение на закона не го интересувало;- за нереализираните операции на МВР не го интересувало;- с този телефонен запис го уличават в мутроприкрител - не го интересувало...ДА АМА МЕНЕ КАТО ЕЛЕКТОРАТ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА ТОВА СЪМ ГЛАСУВАЛ И СИ ДЛЪЖЕН ДА МИ ДАДЕШ ОТГОВОР.АКО НЕ ИСКАШ - ОТИВАЙ СИ.ДА ДОЙДЕ ДРУГ
442
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 13 години
436 : Шапка ти свалям за актуалността на поустинга.Драги форумци /тук не влизат платените драскачи/ какво ни интерисува какво си говорят министрите докато си вършат работата,какво значи Цветанов си купил 6 апартамента.Не чух едно мнение на политик особенно от опозицията да говори по темите с лекарите от професионална или човешка гледна точка.Всички се надпреварват да политизират проблемите.БСП иска съд за Цветанов - Миков, Манолова утре може и с вашите деца да се случи.Така ли ще реагирате ?
441
2
 
1
 
! Отговори
gjlju преди 13 години
По-добре ще да е да се почне от теб
440
0
 
2
 
! Отговори
whjj преди 13 години
Ами ти какъв си ?
439
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имаш предвид ГЕРБ ли ? Щото и дългогодишният кмет на Правец, и Васил Златев, и Цветелина Бориславова (СИБанк), и СИК са все части на червената мафия...Бъди по-конкретен, моля. Кои точно представители на червената мафия искаш да загубят рейтинга си ? И всъщност какво смяташ, че ще стане като го загубят :)))) ***...
438
7
 
19
 
! Отговори
Съгласен преди 13 години
Да се почне от Цвъцко....
437
0
 
27
 
! Отговори
на пързалката ... преди 13 години
А някого ша го пуснат на пързалката .... вече тренира и се подгатвя...Който СРС вади, от СРС пада.....
436
22
 
16
 
! Отговори
СМЪРТ НА МАФИЯТА... преди 13 години
ДА НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД!!!!!!!!ВСЕКИ ДЕН---АРЕСТИ НА МАФИОТИ И ЧЕРВЕНИ НЕГОДНИЦИ!НАТИСКАЙТЕ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ----ДОКАТО ИЗДЪХНЕ И СТИГНЕ ДО 5% ИМИДЖ!
435
1
 
3
 
! Отговори
бог преди 13 години
затова ДА на специалния сьд ,,,,,,,,,,,,стига своеволия иначе ЛОШО ако не З,, за З,,О..О.............