Цветанов: Не ме интересува дали са говорили за мен

СРС-то Танов-Дянков било старт на предизборната кампания
Обновена: 6 яну 2011 07:19 | 5 яну 2011 22:30,
494
Цветанов: Не ме интересува дали са говорили за мен
Снимка: Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов определи като „начало на предизборната кампания“ изтеклите в медиите записи на телефонни разговори между шефа на Агенция „Митници“ Ваньо Танов, финансовия министър Симеон Дянков и заместника му Владислав Горанов.

В интервю пред bTV Цветанов заяви, че разговорите по негов адрес не го притесняват.

"Не знам дали са водени такива разговори, а и не ме интересува", каза вътрешният министър.

Той добави, че за него са важни резултатите на правителството, а цялата ситуация определи като смешна.

„Ние не сме се събрали в Министерския съвет да се обичаме, а да вършим някаква работа“, допълни Цветанов. Часове по-рано същата позиция зае и премиерът Бойко Борисов.

Министърът определи като несериозни твърденията, че със Симеон Дянков са се „хванали гуша за гуша“.

Реакцията на Цветанов, който в момента е в отпуск, идва часове след като гръмна скандала с изтеклите телефонни разговори между Симеон Дянков, Ваньо Танов и Владислав Горанов.

Още по темата

Аудиозаписът беше разпространен от сочения за близък до Алексей Петров вестник „Галерия“.

Изданието твърди, че записът е получен анонимно в редакцията в края на декември.

Записът повдига въпроси за съществуващ натиск за назначения в митниците и покровителстване на определени фирми от определени политици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


494
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
394
2
 
27
 
! Отговори
Ново 20 преди 13 години
Танов даде най точната характеристика на управляващите .Опозициите като партии в парламента сутрин , обяд и вечеря - ряпа да ядат. Дянков:" Да де, но премиерът е умен, за разлика от него " - тази реплика на Дянков е достатъчна. Отделно стари доклади на ДАНС и пр. е пр. Работи ли държавата и за кого?
393
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това се казва военен на място. А не като някакви мухлясали от МО наврели се в БАН и подтискащи прогреса. Когато човек си е на мястото - няма защо да се страхува! Възхищавам му се!
392
25
 
10
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Бойко е смърт за крадливите ,алчни и безкруполни политици.А те са навсякъде в нашият политически живот.Мамицата ще им разкатае на ***.Ама едно хубаво ми става , ама едно хубаво, това което българският народ очакваше 20г.преход да се случи най-после стана.
391
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов е прав! Някакви издишащи от Галерия. смешници
390
5
 
26
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
ББ и ЦЦ са компетентни единствено в това да се хвалят ... а и друго - ББ открито се възхищава на Тодор Живков - и двамата с ЦЦ са били членове на БКП - и това не е ли шизофрения тогава...
389
7
 
6
 
! Отговори
ПАТРАШКОВА И ДС, преди 13 години
....СА "ГАРА--РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА", ЗА ПАРИТЕ ....НА ИНАЧЕ "НЕЗАВИСИМИТЕ" МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ!ГЛАВЕН РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ НА ПАРИТЕ ОТ ПОЗИТАНО -20 ---БИЛ, АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!МЕДИЙНАТА АТАКА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО ---БОГАТО ЗАПЛАТЕНА ОТ ПОЗИТАНО-.20, ЧРЕЗ СТРУКТУРИТЕ НА ДС!
388
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В момента в България се мачкат крадливите ***...Мен никой не ме мачка защото нищо незаконно не правя и не се страхувам от СРС защото какво ще чуят ...
387
0
 
14
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
...е от какво да се гордея - с невероятно интелигентното и умно правителсто,с добрият начин на живот който водим в тази нещастна държава ....НЕКА НЯКОЙ МИ КАЖЕ С КАКВО ПО ТОЧВО ДА СЕ ГОРДЕЯ ...ЕДИНСТВЕНО СЕ ГОРДЕЯ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СИ ДАВАМ СМЕТКА ЧЕ ТУК В РБ СИНЪТ МИ НЯМА НИКАКВО БЪДЕЩЕ ...
386
11
 
4
 
! Отговори
към тъп и прост преди 13 години
Мислиш другите за *** прости но 20 г. бяха достатъчни да разберем и да се отвратим от крадливи и алчни комунисти и всякакви други тъмно сини...На този хал на който е сега България е благодарение на вещото и компетентно ръководство на партията майка...Благодарим ! Сега виждаме светлина в тунела точно затова е голямата ви омраза към Бойко и Цветанов защото са в пъти по-компетентни от всички до сегашни и най-вече по-честни!
385
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да прав си , че сме *** народ защото ги търпим такива некадърници, мошеници и крадливи политици, мутри и ченгета да ни управляват вече 22 години
384
1
 
18
 
! Отговори
Венсеремос преди 13 години
До Анонимен 396 Може и да не сме се оплаквали ама тия крадат и лъжат най-безочливо. Не бяха ли те хората с новия морал? Те са точно като царя - идва една личност и покрай него кой знае какви са събирани, говорят за ценности и морал и се омазват яко.
383
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всяка държава се издържа от събиране на данъци и такси. А държавата, която произвежда е комунистическата. Бизнеса произвежда. Наистина си nerealno ***!
382
0
 
7
 
! Отговори
Венсеремос преди 13 години
До *** и ПростНе казвай че те е срам щото аз като го казах ме заклеймиха като народоотстъпник. И мене ме е срам че се оставяме така да ни мачкат.
381
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Много се кефя на тези *** мързеливи дето плюят по ГЕРБ. Знаех си, че сме *** народ но чак пък толкова. До сега ви крадоха какви ли не, сега тръгнали да се оплакват."И преди се оплаквахме и по предишните плювахме, затова и милиционерите взеха властта. Да се готвят следващите!
380
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
явно Цветанов бръкна на много хора там,където е неприятно.Раздруса много народ.Нищо чудно,че се чудят още какъв компромат да му спретнат,защото си гледа работата.
379
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Небето се отваря днес на Богоявление. Оооо Боже слез и си прибери гербавите вересии......!
378
17
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА преди 13 години
Много се кефя на тези *** мързеливи дето плюят по ГЕРБ. Знаех си, че сме *** народ но чак пък толкова. До сега ви крадоха какви ли не, сега тръгнали да се оплакват. Кажете едно лошо нещо което са направили герб и аз ще ви кажа десет за предишните правителсва. Защото тези промени в здравеопазването и пенсионната реформа трябваше да станат преди години но на никой не му стискаше да ви е.. ***..та
377
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ако погледнем реално , ще видим , че в тези записи няма нищо съществено ! Някой би казал нещо и т. н. ... На всички е ясно, че това в този си вид е клевета , а не доказателство !"Льольо, за 21г ограбване на страната доказателства до сега имаше само за апартаментите на Цецо и за безумното забогатяване на Цветелина Бориславова!
376
4
 
26
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
Е вярно е - НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА - ББ - пълен *** - по БТВ сутринта отово ги плещеше - УЖАС ... НО НАРОДА СМЕ СИ ВИНОВНИ - ЩОМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ ЧУКАТ ТАКА ... СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ... СРАМ МЕ ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛ В ТАЗИ *** ДЪРЖАВА...
375
11
 
4
 
! Отговори
arhar преди 13 години
Ако погледнем реално , ще видим , че в тези записи няма нищо съществено ! Някой би казал нещо и т. н. ... На всички е ясно, че това в този си вид е клевета , а не доказателство !Всеки може да каже нещо за някого и ' случайно ' някой да си го записва ... Но това съвсем не означава, че казаното е вярно !