Цветанов: Не ме интересува дали са говорили за мен

СРС-то Танов-Дянков било старт на предизборната кампания
Обновена: 6 яну 2011 07:19 | 5 яну 2011 22:30,
494
Цветанов: Не ме интересува дали са говорили за мен
Снимка: Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов определи като „начало на предизборната кампания“ изтеклите в медиите записи на телефонни разговори между шефа на Агенция „Митници“ Ваньо Танов, финансовия министър Симеон Дянков и заместника му Владислав Горанов.

В интервю пред bTV Цветанов заяви, че разговорите по негов адрес не го притесняват.

"Не знам дали са водени такива разговори, а и не ме интересува", каза вътрешният министър.

Той добави, че за него са важни резултатите на правителството, а цялата ситуация определи като смешна.

„Ние не сме се събрали в Министерския съвет да се обичаме, а да вършим някаква работа“, допълни Цветанов. Часове по-рано същата позиция зае и премиерът Бойко Борисов.

Министърът определи като несериозни твърденията, че със Симеон Дянков са се „хванали гуша за гуша“.

Реакцията на Цветанов, който в момента е в отпуск, идва часове след като гръмна скандала с изтеклите телефонни разговори между Симеон Дянков, Ваньо Танов и Владислав Горанов.

Още по темата

Аудиозаписът беше разпространен от сочения за близък до Алексей Петров вестник „Галерия“.

Изданието твърди, че записът е получен анонимно в редакцията в края на декември.

Записът повдига въпроси за съществуващ натиск за назначения в митниците и покровителстване на определени фирми от определени политици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


494
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
414
0
 
16
 
! Отговори
123 преди 13 години
До 413Не знам защо ама нали уж разсекретиха разни досиета, а аз имам чувството че днес е на мода доносничеството повече и от бай тошовото време!Защо така се случва че уж демокрация и не знам какво си а на власт простаци с максимата "разделяй и владей"!За мен е необяснимо как може да се поддържа политика на конфронтация на всички нива!Високи резултати се получават само при работа в екип и то екипа да е на ниво професионална компетентност!Така май нещо не виждам напоследък!
413
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Братоци от ГЕРБ, не се правете на мотики, ами си смомнете участието на вашият бригадир във фабрика за нелегално производство на цигари. С колко е ощетил държавата ? А сега - напъни за държавник, нещо от рода на "Преподавател по научен комунизъм(Ив.Костов) строй капитализма" . А, иначе господина от снимката с "диплома по право" е голям симпатяга, слушайте го, иначе ще ви врътне некое ***- се
412
0
 
11
 
! Отговори
aaxxaxax преди 13 години
"Записът повдига въпроси за съществуващ натиск за назначения в митниците и покровителстване на определени фирми от определени политици." това го знаем и без да сме слушали записите :) близки фирми до правителството винаги са с превилегии на митниците ;)
411
1
 
7
 
! Отговори
БОГ преди 13 години
СЬН ТЕ ГОНИ,,,,,,,,,,,КЬДЕ ЖИВЕЕШ,,,,,,,,,,,КАТО ТЕ ВАРЖАТ ЗА САТЕЛИТА И В ТАОЛЕТНАТА ШТЕ ЗНАЯТ КВО ПРАВИШ ???????????????
410
1
 
8
 
! Отговори
Castor преди 13 години
И мен са ме проверявали така! Имитират дейност. Ако наистина правя нещо нередно, нали ще пусна напред 1-2 коли да проучат обстановката...Пълни ***!
409
1
 
6
 
! Отговори
bog преди 13 години
супер........само така,,,,,послушване до дупка а кои не е виновен да се жалва.......за това е сьда.американците што не се оплакват ааааааааааааааааажжно та има дисциплина а не как да изработим данаклоплатеца,,ПИСНАМИ едни да Живеят охОЛНО НА ГАРБА НИ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,А НА ВАС????????????????????????????????????
408
1
 
34
 
! Отговори
Драги преди 13 години
Драги ми ГЕЙБЕРЧЕТА,на всички ни е ясно ,че колкото и да се *** вие няма да си признаете ,че сте се ***..Чака ви съдбата на Костов,който сега наблюдава всичко от 7ми глух коловоз....Гответе се!!
407
0
 
9
 
! Отговори
Tyrym преди 13 години
Abe werno kakwi sa tija prowerki w 1 prez noshta. Za malko da ne spra znam li gi policai li sa ili banditi.
406
0
 
39
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Най - много контрабандни цигари се продават по пазарите. *** съвсем спокойно си въртят търговията и никой не ги притеснява. МВР се прави, че не ги вижда! Супер очевидна е протекцията! Най - много полиция на глава от населението и никакви резултати! Повечето полицаи са си чисти бандити!
405
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко и олигарха Златев нали си цъкат тенисче сладурчетата алчни?
404
1
 
28
 
! Отговори
ЦЪЦКО преди 13 години
МНОГО Е ГРОЗЕН ЕИИИИ ПО-ГОЛЯМ ГРОЗНИК НЕ МОЖАХА ЛИ ДА НАМЕРЯТ !!!
403
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
едната е ясна - ЛУКОЙЛ
402
0
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Днешните реакции на Борисов и Цветанов, само потвърждават чутото от СРС - тата. Борисов си "къта" Цветанов, Цветанов недолюбва Дянков и Танов. Горанов ще го отнесе от началниците си. "Контрабандата" си е всъщност много "законна", но контролирана тъговия. Кой може да я покровителства?! Ами единствено тези, които са натоварени да я преследват ... Други не биха могли (чисто технологично е невъзможно). Борисов не го интересува какво си говорят, те са тук за 4 години, а трябва да пълнят сметките ...
401
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кои са фирмите??????????????????????? това е важно да се знае
400
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тук манипулират яко плюсове и минуси. Тоя сайт е на ДиеПиеСието. Напущам с погнуса!
399
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-страшното в случая е, че 20-години след промените заменяме свободата си за нова авторитарна власт. Може да се подслушва всеки и за всичко. В Америка имаме случая уотъргейт при, който на президента му се отнемат правомощията, само заради съмнения, че е забъркан в подслушването на демократическата партия. При нас премиерът ни казва, че подслушва всеки по презумция и съмнения. Честита ви ПУТИНИЗАЦИЯ на държавата ( страх и компромати срещу всеки, който дръзне да мисли различно от вожда). ДС ...?
398
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
"Фантаст" си, ако си мислиш, че "хранилките" намаляват, те просто се пренасочват. Ако намаляваха, то и бюджетния дефицит би намалявал с пропорционално темпо, но уви - увеличава се.
397
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо Ц.Ц. да го интересува , че говорят за него - мислите ли ,че не го е знаел до сега.Тези СРС-та са направени за да ги чуе някой. Големия проблем е кой ги е наредил , кой ги разреши, и как така излизат безконтролно на бял свят. Контрабанда в такива размери без покровителство от МВР няма как да стане. А как да се натиснат митниците или други право охранителни органи без СРС та.Безконтролното използване на СРС - са в услуга единствено на управляващите.
396
19
 
8
 
! Отговори
гр преди 13 години
Хранилките намаляват.......малко по малко. Това е само началото на безумните напъни на БСП пак да се докопа до власт и пари.
395
4
 
33
 
! Отговори
Nalivach преди 13 години
И нас не ни интересува дали са говорили за теб нагъл лъжецо и престъпнико, интересува ни кога ще си подадеш ОСТАВКАТА!!!